Memur Alımı 2021

Memur Alımı 2021

Son dakika Memur alımı 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memur alımı 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memur alımı 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Alımı 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur alımı 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 memur alımı 2021 haberi bulunmuştur. Tüm memur alımı 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS'den 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS'den 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Memur alımı yapılak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Bakanlık, merkez teşkilatında münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 125 personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Aile Bakanlığı uzman yardımcısı alımı şartları!
13.12.2021 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere çeşitli unvanda açıktan atamayla 60 devlet memuru alımı yapılacak alınacak. Başvurular 6-21 Aralık tarihleri arasında alınacak. İlan sonrası Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı şartları ve başvurunun nasıl yapılacağı sorgulanıyor. İşte JGK memur alımı 2021…
6.12.2021 Çalışma Hayatı
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS'den en az 60 puanla açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Başvurular 1 Kasım'da başlıyor. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2021 şartları!
25.10.2021 Personel Alımı
Devlet korumasında yetişen memur alımı 2021! 1050 genç kamuda istihdam edilecek…
Devlet korumasında yetişen memur alımı 2021! 1050 genç kamuda istihdam edilecek… Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda yetişen 1050 genç kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacak. İşte devlet korumasında yetişen memur alımı..
18.10.2021 Personel Alımı
Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS'den en az 60 puan ile 82 memur alacak!
Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS'den en az 60 puan ile 82 memur alacak! Tarım Kredi Kooperatifleri memur alacak. Yayımlanan ilana göre, İzmir Bölge Birliğine 43, Balıkesir Bölge Birliğine 18 ve Tekirdağ Bölge Birliği'ne 82 ziraat mühendisi ve kooperatif görevlisi alımı yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte memur alımı başvuru şartları...
4.09.2021 Personel Alımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 55 puanla 125 memur alıyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 55 puanla 125 memur alıyor! Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 memur alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, KPSS'den en az 55 puanla itfaiye eri alınacak. Başvurular 4 Ekim'de başlıyor. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru şartları!
3.09.2021 Personel Alımı
2021 Memur alımı başvuruları başladı! İşte personel aranan kadrolar!
2021 Memur alımı başvuruları başladı! İşte personel aranan kadrolar! Devlet Personel Başkanlığı memur alım ilanları pek çok kişinin gündeminde... Memur olmak ve devletin farklı kademelerinde çalışmak isteyenler güncel iş ilanlarını takip ediyor. Devletin tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara memur alımı yapılıyor. Memur olmak isteyenler kamu ilanlarını takip ediyor. Türkiye’nin birçok yerinde itfaiyeden akademik personele, müfettişten zabıtaya pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştirilecek.
11.08.2021 Personel Alımı
Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, yarışma sınavı ile 7. dereceden 5 adet müfettiş yardımcısı alınacak. Başvurular 20 Ağustos'ta sona erecek. Peki, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu personel alımı başvuru şartları!
27.07.2021 Personel Alımı
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 25 ilde 750 memur alacak!
Ticaret Bakanlığı 25 ilde 750 memur alacak! Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 25 ilde alınacak muhafaza memuru için başvurular 9 Ağustos'ta başlıyor. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli muhafaza memuru başvuru şartları!
18.08.2021 Personel Alımı
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 muayene memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 muayene memuru alacak! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı, Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli muayene memuru alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların, KPSS puan türünden en az 70 puan almaları gerekiyor. Başvurular 16 Temmuz'da sona erecek. Peki, Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte, Ticaret Bakanlığı muayene memuru başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak!
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak! Çankaya Belediyesi açıktan atama yoluyla zabıta memuru alıyor. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Çankaya Belediyesi'ne KPSS 70-75 puanla, en az lise mezunu 80 zabıta memuru alımı yapılacak. Peki, Çankaya Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
29.06.2021 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi 250 zabıta memuru alacak! İşte zabıta alımı şartları!
Ankara Büyükşehir Belediyesi 250 zabıta memuru alacak! İşte zabıta alımı şartları! Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı ilanı yayınlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Ankara Büyükşehir Belediyesi açıktan atama yoluyla 250 zabıta memuru alacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı şartları!
30.05.2021 Personel Alımı
İzmir Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu 100 memur alacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu 100 memur alacak! İzmir Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 100 itfaiye eri alacak. Başvuru yapacak adaylarda en az ortaöğretim kurumundan mezun olma şart bulunuyor. Peki, İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru şartları ne? İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri başvuru şartları...
26.04.2021 Personel Alımı
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM memur alımı 2021 ilanı yayınlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yazılı ve sözlü sınavla Osmanlıca arşiv belgelerinin tespiti, çevirisi, düzenlenmesi ve verilecek diğer görevleri yapmak üzere memur alınacak. Peki, TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları ne? İşte TBMM memur alımı detayları...
20.04.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 5400 lira maaşla personel alacak! İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları!
Adalet Bakanlığı 5400 lira maaşla personel alacak! İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı merkez teşkilâtında çalıştırılmak üzere sözlü sınav sonucuna göre 10 İngilizce, 8 Fransızca ve 5 Almanca dilinde mütercim-tercüman alacak. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı mütercim-tercüman alımı başvuru şartları...
19.04.2021 Personel Alımı
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı!
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı! Lüleburgaz Belediyesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lüleburgaz Belediyesi'nde istihdam edilmek üzere, açıktan atama yoluyla sosyal hizmetler uzmanı, sosyal çalışmacı, tahsildar ve memur alınacak. Peki, Lüleburgaz Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Lüleburgaz Belediyesi memur alımı şartları ne? İşte Lüleburgaz Belediyesi personel alımı şartları...
28.03.2021 Personel Alımı
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Beykoz Belediyesi KPSS'den en az 65 puanla memur alacak!
Beykoz Belediyesi KPSS'den en az 65 puanla memur alacak! KPSS'den en az 65 puanla memur alınacak. Adayların en az lise mezunu olmaları Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmaları yeterli olacak. Beykoz Belediyesi memur alımı ilanını resmen duyurdu. Beykoz Belediyesi'ne veznedar, memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve bilgisayar işletmeni alınacak. Peki, Beykoz Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne?
19.03.2021 Personel Alımı
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak!
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak! 2021 memur alımı ilanı yayınlandı. Çankaya Belediyesi resmen duyurdu. Boş kadrolara KPSS'den en az 70 puanla açıktan atama yoluyla memur alınacak. Çankaya Belediyesi, veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, ve hizmetli alıyor. Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu 22 Nisan'da sona erecek. Peki, Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Çankaya Belediyesi memur alımı şartları ne? Memur alımı 2021 ilanı ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler...
19.03.2021 Personel Alımı
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları!
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları! Zabıta alımı 2021 ilanı yayınlandı. Şişli Belediyesi duyurdu. KPSS'den en az 70 puan ile zabıta memuru alınacak. Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alımına ilişkin yayınlanan ilanda başvuru için belirlenen koşullar ve şartlar resmen duyuruldu. Peki, Şişli Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları ne? Şişli Belediyesi zabıta alımı 2021 başvurusu detayları!
19.03.2021 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları… Çankaya Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu. Çankaya tarafından yayımlanan ilanda başvuru sırasında gerekli belgeler ve başvuru tarihleri de belirtildi. Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
18.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İkamet şartı yok!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İkamet şartı yok! Belediyeye memur alınacak. KPSS'den 60 puan alan başvuru yapabilecek. Ayrıca ikamet şartıda yok. Başvuru şartları resmen açıklandı. Şırnak Belediyesi memur alımı 2021 ilanı yayınlandı. Şırnak Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta ve veri hazırlama kontrol işletmeni (VHKİ) kadrolarına açıktan atama yoluyla memur alınacak. Peki, Şırnak Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Şırnak Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? Şırnak Belediyesi memur alımı ilanının detayları...
5.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları! Van İpekyolu Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. İpekyolu Belediyesi'nin memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Van İpekyolu Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Alımı 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur alımı 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.