Memur Alımı İlanları

Memur Alımı İlanları

Son dakika memur alımı ilanları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memur alımı ilanları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memur alımı ilanları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memur Alımı İlanları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memur alımı ilanları gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 memur alımı ilanları haberi bulunmuştur. Tüm memur alımı ilanları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak!
Binlerce kişiye iş fırsatı! Kamuya memur ve sözleşmeli personel alınacak! Kamuda memur olmak isteyenlere iş fırsatı! İş arayan binlerce kişi için kamu kurumları harekete geçti. Devlet kurumlarında pek çok kadroya alım yapılacak. Kamuda açık onbinlerce kadro için ilan bakanlıklar ve kurumlar ilana çıktı. Kamu personeline yönelik işlemler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nce yürütülüyor. İşe alım süreçlerinin tamamı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriliyor. Kamu ilanları "kariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yayımlanıyor. Peki, Hangi kamu kurumu memur ve personel alımı gerçekleştiriyor? Memur alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kariyer Kapısı memur ve personel alımı ilanları...
7.01.2022 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alacak. Yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
1.10.2021 Personel Alımı
Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS'den en az 60 puan ile 82 memur alacak!
Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS'den en az 60 puan ile 82 memur alacak! Tarım Kredi Kooperatifleri memur alacak. Yayımlanan ilana göre, İzmir Bölge Birliğine 43, Balıkesir Bölge Birliğine 18 ve Tekirdağ Bölge Birliği'ne 82 ziraat mühendisi ve kooperatif görevlisi alımı yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte memur alımı başvuru şartları...
4.09.2021 Personel Alımı
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste
Memur adayları müjde! Binlerce personel alınacak, işte tam liste Milyonlarca memur adayı bekliyordu. Ve belli oldu. Kamu personeli alımı 2021 ilanları yayınlandı. Memur alımı ilanları ile ilgili güncel liste yayımlandı. 2021 yılına ilişkin kamu kurumlarına yapılacak ilave memur atama sayılarına dair Cumhurbaşkanı Kararı'yla açıklandı. Peki, Kamuya ne kadar personel alınacak? Hangi devlet kurumuna memur alımı için ne kadar kontenjan verildi? Bakanlıklara memur alınacak mı? İşte kamu personeli alımı tam listesi!
19.07.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 25 ilde 750 memur alacak!
Ticaret Bakanlığı 25 ilde 750 memur alacak! Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 25 ilde alınacak muhafaza memuru için başvurular 9 Ağustos'ta başlıyor. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli muhafaza memuru başvuru şartları!
18.08.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 muayene memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı 8 ilde 75 muayene memuru alacak! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı, Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli muayene memuru alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların, KPSS puan türünden en az 70 puan almaları gerekiyor. Başvurular 16 Temmuz'da sona erecek. Peki, Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte, Ticaret Bakanlığı muayene memuru başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak!
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak! Çankaya Belediyesi açıktan atama yoluyla zabıta memuru alıyor. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Çankaya Belediyesi'ne KPSS 70-75 puanla, en az lise mezunu 80 zabıta memuru alımı yapılacak. Peki, Çankaya Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
29.06.2021 Personel Alımı
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
İzmir Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu 100 memur alacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu 100 memur alacak! İzmir Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 100 itfaiye eri alacak. Başvuru yapacak adaylarda en az ortaöğretim kurumundan mezun olma şart bulunuyor. Peki, İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvuru şartları ne? İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri başvuru şartları...
26.04.2021 Personel Alımı
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır?
TBMM memur alımı 2021! TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM memur alımı 2021 ilanı yayınlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yazılı ve sözlü sınavla Osmanlıca arşiv belgelerinin tespiti, çevirisi, düzenlenmesi ve verilecek diğer görevleri yapmak üzere memur alınacak. Peki, TBMM memur alımı başvurusu nasıl yapılır? TBMM personel alımı başvuru şartları ne? İşte TBMM memur alımı detayları...
20.04.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 5400 lira maaşla personel alacak! İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları!
Adalet Bakanlığı 5400 lira maaşla personel alacak! İşte Adalet Bakanlığı personel alımı şartları! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı merkez teşkilâtında çalıştırılmak üzere sözlü sınav sonucuna göre 10 İngilizce, 8 Fransızca ve 5 Almanca dilinde mütercim-tercüman alacak. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı mütercim-tercüman alımı başvuru şartları...
19.04.2021 Personel Alımı
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak!
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak! 2021 memur alımı ilanı yayınlandı. Çankaya Belediyesi resmen duyurdu. Boş kadrolara KPSS'den en az 70 puanla açıktan atama yoluyla memur alınacak. Çankaya Belediyesi, veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, ve hizmetli alıyor. Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu 22 Nisan'da sona erecek. Peki, Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Çankaya Belediyesi memur alımı şartları ne? Memur alımı 2021 ilanı ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler...
19.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları! Van İpekyolu Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. İpekyolu Belediyesi'nin memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Van İpekyolu Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den az 65 puanla memur alıyor!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den az 65 puanla memur alıyor! Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Zabıta memuru alımı başvuru şartları!
16.02.2021 Personel Alımı
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor!
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor! Pendik Belediyesi zabıt alımı ilanı yayınlandı. Pendik Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS'den en az 70 puan şartıyla açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacak. Peki, Pendik Belediyesi zabıt alımı başvurusu nasıl yapılır? Pendik Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
5.02.2021 Personel Alımı
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
EGM hizmetli alımı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 90 hizmetli alınacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvuruları 25 Ocak'ta başladı. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hizmetli alımı başvurusu nasıl yapılır? EGM personel alımı detayları!
27.01.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 3 bin 200 memur alıyor! Ceza infaz kurumu katibi alımı başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 3 bin 200 memur alıyor! Ceza infaz kurumu katibi alımı başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3 bin 200 Ceza infaz kurumu katibi alacak. Ceza infaz kurumu katibi alımı başvuru şartları Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ceza infaz kurumu katibi alımı başvuru şartları...
30.12.2020 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı memur ve sözleşmeli personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı memur ve sözleşmeli personel alıyor! İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı açıktan atama yoluyla Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere 32 devlet memuru ile 9 sözleşmeli personel alacak. Ayrıca, Peki, Jandarma memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma Genel Komutanlığı memur ve sözleşmeli personel alımı şartları...
28.12.2020 Personel Alımı
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları!
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları! Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu. İşte kamu personeli ilanları ve memur ve işçi alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020 | Branş dağılımı belli oldu! 12 bin sağlık personeli alımı ne zaman, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020 | Branş dağılımı belli oldu! 12 bin sağlık personeli alımı ne zaman, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 12 bin sağlık personeli alımı atamalarına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca branş dağılımını açıklarken, kuranın detaylarını da paylaştı. Peki, 12 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 12 bin sağlık personeli alımı tercih kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020
25.11.2020 Personel Alımı
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları!
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları! Türkiye genelinde pek çok şehirde devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere, avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına, pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştiriliyor. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte kamu iş ilanları...
23.11.2020 Personel Alımı
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor!
İBB İtfaiye alımı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) en az lise mezunu 250 personel alıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 250 adet itfaiye eri kadrosu için personel alımı yapacak. İBB memur alımı ilanı yayınlandı. Başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB itfaiye eri alımı başvuru şartları!
21.12.2020 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı 2020! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri'ne 400 memur alınacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı 2020! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri'ne 400 memur alınacak! Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne sözlü sınav ve mülakat ile 300’ü erkek, 100’ü kadın olmak üzere 400 idare memuru öğrencisi alınacak. Peki, Adalet Bakanlığı memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri memur alımı başvuru şartları...
15.11.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Memur Alımı İlanları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memur alımı ilanları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.