Mehmet Gürcan Karakaş'

Mehmet Gürcan Karakaş'

Son dakika Mehmet Gürcan Karakaş' haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Gürcan Karakaş' ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Gürcan Karakaş' haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Gürcan Karakaş'

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet gürcan karakaş' gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 mehmet gürcan karakaş' haberi bulunmuştur. Tüm mehmet gürcan karakaş' haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı Türkiye'nin akıllı cihazı Togg Tesislerinde üretim aralıksız devam ediyor. Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş, akıllı cihaza yeni renklerin tasarlandığı müjdesini verirken, tesisin temmuz ayı sonunda tam kapasite ile çalışacağını ve 3 dakikada bir araç üretilebileceğini ifade etti. Ayrıca Karakaş, NFT üzerinde satışa çıkarılacak olan Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel 2 bin 23 adet özel seri akıllı cihazın da 29 Ekim'de sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını duyurdu. Basın mensuplarının bir kısmı fabrika içinde gezerken, diğer kısmı da Togg ile Bursa turu atarak akıllı cihazı test etti.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı  Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, "Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı. Fakat bazıları bu yaptığımız operasyonları sanki Kürt kardeşlerimize yapıyormuş gibi fitne ve fesat soktular. Bu yalandır, iftiradır, alçaklıktır. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman bir problemimiz olmadı" dedi.
7.05.2023 Gündem
Togg’da teslimat dönemi başladı!
Togg’da teslimat dönemi başladı! Kamu görevlilerine yapılan teslimatların ardından kullanıcı teslimatları merakla beklenen Togg, dün itibarıyla düzenlenen çekiliş sonucu yüzde 100 elektrikli T10X almaya hak kazanan ve ödeme işlemlerini tamamlayan bireysel kullanıcılara araçlarını teslim etmeye başladı.
1.05.2023 Ekonomi
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yarın teslim edilecek.
3.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Togg' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Togg' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg'un seri üretim bandından inen ilk SUV modelini kullandığı görüntüleri, sosyal medya hesabından paylaştı.
3.11.2022 Siyaset
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne?
Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne? Türkiye’nin otomobili TOGG’un seri üretim bandından ilk aracı iniyor. Gözler Togg’un Gemlik fabrikası açılışına çevrilirken Togg ile ilgili tüm detaylar da milyonların gündeminde yer alıyor. Togg’un tasarımı pek çok açıdan Türkiye’ye özgü anlamlar taşıyor. Logosundan, renklerine ve dış tasarımına kadar her detay Türkiye’den izler taşıyor. En çok merak edilen detaylardan biri de Togg’un renk seçenekleri oldu. Peki, Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne? Togg renklerini nereden alıyor? Togg Türkiye’nin Renkleri nedir? Togg’un renkleri nasıl belirlendi? İşte tüm detayları ile Togg’un renkleri ve seçilme nedenler…
29.10.2022 Ekonomi
Togg logosunun anlamı ne? Togg ne demek, Togg’un açılımı ne?
Togg logosunun anlamı ne? Togg ne demek, Togg’un açılımı ne? Türkiye’nin yerli otomobili Togg’da heyecan dorukta. Gözler Togg Gemlik Tesisi’nin açılışına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına çevrildi. Türkiye’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Togg’un özellikleri araştırılırken, Togg tasarımının önemli bir parçası olan logo ve renkleri de merak ediliyor. Peki, Togg logosunun anlamı ne? Togg logosunun açılımı ve açıklaması nedir? Togg logosunun sırrı ne? İşte detaylar…
29.10.2022 Ekonomi
Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? Togg yıllık üretim hedefi ne?  Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş açıkladı!
Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? Togg yıllık üretim hedefi ne? Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş açıkladı! Yerli otomobil TOGG’da üretim tesisi açılışı ve ilk aracın battan inme töreni için gözler, törene çevrildi. Togg ile ilgili detaylar gelmeye devam ederken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un fiyatına ilişkin soruları da yanıtladı. Peki, Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? İşte Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın açıklamaları!
29.10.2022 Gündem
Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi!
Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi! Yerli otomobil TOGG, Cumhuriyet’in ilanının 99. yılına armağan ediliyor TOGG’un tesis açılışı ile birlikte TOGG’un yönetim kadrosunda yer alan TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın kariyeri merak ediliyor. Peki, Mehmet Gürcan Karakaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi!
29.10.2022 Gündem
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2023’ün ilk aylarında yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla merak uyandırdı.
12.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçtiği görüntüleri paylaştı.
7.08.2022 Siyaset
Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişme! Sadece 25 dakika sürüyor
Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişme! Sadece 25 dakika sürüyor Yerli otomobil Togg ile ilgili flaş gelişme. Heyecanlandıran paylaşım yapıldı. Şarj cihazları teste başladı. Sadece 25 dakika sürüyor. Yerli otomobil Togg'un, Twitter'dan hesabından, heyecanlandıran bir paylaşım daha yapıldı. Yapılan paylaşımda, "Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık" denildi.
4.08.2022 Ekonomi
Togg yollara çıkıyor! Tarih verildi
Togg yollara çıkıyor! Tarih verildi Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg’un 2023’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de, bu tarihten 18 ay sonra da Avrupa’da yollarda olacağını söyledi. Karakaş, “Bugünün otomobil dünyası ürün konseptini oluşturma, aracı geliştirme, üretme, satış ve sonrasındaki işleyişlerle ilgileniyor. Bizim işimiz ise klasik araç üreticilerinin işinin bittiği yerde başlıyor. Biz otomobili yeni nesil akıllı cihaza dönüştürüyoruz. Çünkü değişen kullanıcı beklentileri doğrultusunda geçmişte telefonda yaşanan dönüşüm bugün otomotivde yaşanıyor” dedi.
31.07.2022 Gündem
Yerli araba TOGG’dan heyecanlandıran paylaşım! Yüzde 99 tamamlandı
Yerli araba TOGG’dan heyecanlandıran paylaşım! Yüzde 99 tamamlandı Türkiye'nin yerli otomobili için çalışmalar Gemlik tesisinde son sürat devam ederken TOGG'un sosyal medya hesabından bu ay yapılan çalışmalara ilişkin görüntüler paylaşıldı. "Bizi izlemeye devam edin" notu ile yapılan paylaşımda Gemlik tesisindeki çalışmaların planlandığı gibi sürdüğünü kaydetti.
18.06.2022 Otomobil
TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor?
TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili yeni delişmeler gelmeye devam ediyor. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş TOGG ile ilgili merak edilenleri katıldığı bir televizyon programında anlattı. TOGG'da sona yaklaşılırken Karakaş, üretim aşamasında gelinen son durum ve TOGG fiyaları ile ilgili konuştu. Peki, TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG deneme üretimi ne zaman başlıyor? TOGG testleri ne zaman tamamlanacak? İşte TOGG ile ilgili son durum!
15.06.2022 Ekonomi
TOGG ile ilgili flaş fiyat açıklaması! Temmuz sonunda deneme üretimi başlıyor
TOGG ile ilgili flaş fiyat açıklaması! Temmuz sonunda deneme üretimi başlıyor Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'da sona yaklaşıldı. Araç çok sayıda aşamadan geçti. Her parçası onlarca kez test edildi. TOGG Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, merak edilen soruları yanıtladı. Deneme üretiminin yakında başlayacağına işaret eden Mehmet Karakaş fiyat konusuna ilişkin konuştu; TOGG tesisinin yanında yapımı planlanan batarya fabrikası hakkında da bilgi verdi.
15.06.2022 Ekonomi
TOGG heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Kilit aşama tamamlandı
TOGG heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Kilit aşama tamamlandı TOGG Gemlik Tesisleri'nde çalışmalar devam ederken TOGG resmi hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Gemlik Tesisi'nde deneme üretimlerine adım adım yaklaşıldığı belirtildi ve kilit aşamalardan birinin daha kusursuz şekilde tamamlandığı duyuruldu.
28.05.2022 Gündem
Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG’da kilit aşama tamamlandı!
Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG’da kilit aşama tamamlandı! Togg'dan heyecanlandıran gelişme! Yerli otomobil TOGG’da son durum paylaşıldı. Kilit aşama tamamlandı! TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan yeni paylaşımda, ilk C-SUV gövdesinin robot hatlarında başarıyla üretildiği duyuruldu. Kilit nokta olarak nitelendirilen aşamanın videosu da paylaşıldı. Peki, Yerli otomobil TOGG’da son durum ne? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG ne zaman yollarda olacak? İşte TOGG ile ilgili son gelişmeler…
28.05.2022 Otomobil
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz'
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz' Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG otomobillerini 2023 Mart ayından itibaren caddelerde görüleceğini söyledi.
19.05.2022 Ekonomi
Togg CEO'su Gürcan Karakaş kimdir? Gürcan Karakaş nereli, kaç yaşında, nerelerde çalıştı?
Togg CEO'su Gürcan Karakaş kimdir? Gürcan Karakaş nereli, kaç yaşında, nerelerde çalıştı? Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show (CES) fuarında ilk kez dünyanın beğenisine sunuldu. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı sunum sonrası duygu ve düşüncelerini aktarırken gözyaşlarına mani olamaması sonrası Gürcan Karakaş hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Gürcan Karakaş kimdir, nereli? Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş kaç yaşında, evli mi? İşte Togg CEO'su Gürcan Karakaş hakkında merak edilenler…
6.01.2022 Gündem
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih...
Türkiye'nin otomobili için geri sayım başladı! TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih... Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk elektrikli SUV aracımız 2022 sonunda üretim bandından indirilecek. 2023’ün ilk çeyreğinde akıllı cihazlarımızın lansmanına ve satışına başlarız” dedi. Bu arada, çalışmaların devam ettiği TOGG fabrikasının inşaatı dronla havadan görüntülendi.
27.12.2021 Ekonomi
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak?
TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubundan (TOGG) yeni model açıklaması geldi. TOGG Üst Yöneticisi Karakaş, "C segment sedanla ilgili çalışmalarımıza da başladık" dedi. Peki, TOGG C Segment Sedan özellikleri neler? TOGG ne zaman çıkacak? TOGG fabrikası ne zaman bitiyor? İşte TOGG C Segment Sedan teknik özellikleri!
12.11.2021 Gündem
Girişim dünyasının tüm paydaşları Teknofest’te bir araya geldi
Girişim dünyasının tüm paydaşları Teknofest’te bir araya geldi Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi festival alanında yerli ve yabancı Startupları ekosistemden mentor ve kurumlar ile bir araya getirdi.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Gürcan Karakaş' ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet gürcan karakaş' haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.