Yerli Otomobil

Yerli Otomobil

Son dakika yerli otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerli otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerli otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerli Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerli otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.440 yerli otomobil haberi bulunmuştur. Tüm yerli otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler Yerli otomobil Togg, T10X'e 1.4.0 ismi verilen yeni bir güncelleme geldiğini açıkladı. Yeni güncelleme, yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirildiği öğrenildi. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl (35) ile Gökhan Şensoy (37), aldıkları yerli otomobil Togg'ları, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda da test etti.
16.01.2024 Gündem
Yerli otomobil Togg 81 ilin tamamına teslim edildi
Yerli otomobil Togg 81 ilin tamamına teslim edildi Aralık ayında da 6 bin 8 kişiye akıllı cihazlarının teslim edilmesiyle TOGG'un T10X modeli 81 ilin tamamına dağıtılmış oldu.
31.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Orban’a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yeni yüzde 100 yerli elektrikli aracını 16 yaşındaki gençler de kullanabilecek! İşte piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı
Türkiye'nin yeni yüzde 100 yerli elektrikli aracını 16 yaşındaki gençler de kullanabilecek! İşte piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı Türkiye'nin yüzde 100’e yakın yerli yeni aracı fuarda görücüye çıktı. Amperino Ceo’su Haluk Özbek, uluslararası standartlarda bir araç üreteceklerini belirterek, “16 yaşındaki gençlerimiz motosiklet ehliyetiyle aracımızı kullanabilecekler. Dolayısıyla aynı zamanda gençlerimiz ilk şoförlüklerini öğrendiği araç da olacak” dedi. Ayrıca, ilk araç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edilecek.
16.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor Türkiye'nin son yıllarda yaptığı dev hamlelerin başında gelen yerli otomobil Togg'a olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilgi karşısında Togg'un Bursa Gemlik Fabrikası'ndan dikkat çeken bir adım atıldı. Togg Otomobil Fabrikası vitesi yükselterek 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
23.09.2023 Ekonomi
Togg'dan rekor! Son rakam paylaşıldı
Togg'dan rekor! Son rakam paylaşıldı Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ağustos ayı teslimat sayısı 1965 otomobille, mayıs, haziran ve temmuz aylarının toplam teslimatını geride bıraktı.
1.09.2023 Ekonomi
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin yerli otomobil Togg'un üretim tesisini ziyaret etti. Bakan Kacır, "Bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek. Önümüzdeki yıl bu sayı yaklaşık 2,5 katına çıkacak" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Burada yerlilik oranının çok yüksek olması Türkiye için büyük bir başarı hikayesi" ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Ekonomi
Ağustos ayında kaç adet Togg teslim edildi! Açıklama geldi
Ağustos ayında kaç adet Togg teslim edildi! Açıklama geldi Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Ağustos ayının ilk 16 gününde 909 adet T10X Togg teslimatı gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi
İstanbul’da teslimat için bekleyen Togg’lar görüntülendi Geçtiğimiz gün tırlarla İstanbul'a getirilen Togg'lar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu'ndaki merkezde bekliyor. Temmuz ayında pazar lideri konumunu sürdüren yerli otomobil için sıradaki talihlilerle iletişime geçilip uygun tarihlerde araçlarına kavuşmaları sağlanacak. Teslim için bekleyen T10X araçların yoğunlukla çok siyah (Oltu) ve mavi (Gemlik) renkte oldukları dikkat çekti.
16.08.2023 Gündem
Togg resmen açıkladı! Teslimat sayısı 1435'e ulaştı
Togg resmen açıkladı! Teslimat sayısı 1435'e ulaştı Togg'dan yapılan açıklamada Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirildiği duyuruldu. Açıklamada toplam teslimat sayısının 1435'e ulaştığı bilgisi verildi.
1.08.2023 Ekonomi
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor
Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu ağı genişliyor Çankırı kent merkezine, yerli otomobil Togg'un kendi kuruluşu olan Trugo elektrikli otomobil şarj istasyonu açıldı.
13.07.2023 Ekonomi
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri
Togg, elektrikli SUV segmentinde pazar lideri Togg, haziran sonu itibarıyla 808 adet T10X satışı ile tüm sınıflardaki elektrikli SUV’ları geride bırakarak pazar lideri oldu. C-SUV segmentinde ise yüzde 28,9’luk paya ulaştı.
7.07.2023 Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanıyor
Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanıyor Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek.
15.06.2023 Ekonomi
Niğde'de 3,8 büyüklüğünde deprem
Niğde'de 3,8 büyüklüğünde deprem Niğde'nin Ulukışla ilçesinde saat 08.14'te 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.06.2023 Gündem
Plastik fabrikasında yangın! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Plastik fabrikasında yangın! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı Mersin'in Tarsus ilçesinde bir plastik fabrikasında çıkan yangının zarar gün ağarınca ortaya çıktı. Gece çıkan yangın 4 saati aşkın sürede çok sayıda itfaiye, TOMA ve arazöz araçlarının müdahalesi ile söndürülebildi.
15.06.2023 Yaşam
Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Kapasite artırılıyor, zam yok
Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Kapasite artırılıyor, zam yok Satışa sunulmasıyla birlikte vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Türkiye'nin yerli otomobil Togg ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Buna göre, üretim kapasitesi artırılacak olan Togg'un internet iletişimi ve otonom sürüş teknikleri için de yeni merkezlerde çalışma yapılacak.
15.06.2023 Ekonomi
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak
Togg Batman’da evlenecek çiftlere gelin arabası olacak Batman Valiliği, valiliğe tahsis edilen yerli otomobil Togg'u evlenen dar gelirli çiftlere gelin arabası olarak hizmete sundu.
9.06.2023 Yaşam
Elektrikli otomobil için belgeli montajcı
Elektrikli otomobil için belgeli montajcı Yerli otomobil Togg ile birlikte elektrikli otomobillerin Türkiye’de de yaygınlaşması beklenirken elektrikli taşıt montaj elemanları için taslak standartlar belirlendi.
27.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, merak edilen soruları CNN TÜRK Tarafsız Bölge'de yanıtladı. 28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin beklentilerini aktaran Varank, "Oran vermek bir seçim yarışında doğru olmayabilir. Sürekli tutturamayan anketçilerle aynı pozisyona düşebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferiyle 28 Mayıs'ı tamamlayacağız. Meclisteki çoğunluğu aldık. 49,5'la ilk turda tamamlayamadık ama ikinci turda Cumhurbaşkanımız bu işi bitirecek. 0.5'lik bir farkla ilk turda bitiremedik ama ikinci turda tamamlayacağız bu işi." ifadelerini kullandı. "Sinan Oğan ile görüşülecek mi?" sorusuna ise Bakan Varank, "Biz hiçbir zaman pazarlık siyaseti içerisine giremeyiz. Siyasette konuşulur görüşülür bunlar ayrı hususlar. Pazarlık olmaz." yanıtını verdi.
18.05.2023 Gündem
Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! TOGG’u orada gören akın etti
Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! TOGG’u orada gören akın etti Türkiye’de ilk defa, yerli ve mili otomobil TOGG’un parçaları, boya koruma işlemi sırasında söküldü. Aracı merkezde gören vatandaşlar ise fotoğraf çekebilmek için birbirleri ile yarıştı.
7.05.2023 Otomobil
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Sipariş hakkı kazananlar dikkat! Togg'lar 30 Nisan'da teslim edilecek
Sipariş hakkı kazananlar dikkat! Togg'lar 30 Nisan'da teslim edilecek Togg için başvuruda bulunan ve sipariş hakkı kazananlara 30 Nisan'da teslimat yapılacak.
27.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerli otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.