Togg

Togg

Son dakika TOGG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOGG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOGG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togg gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.071 togg haberi bulunmuştur. Tüm togg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Dünya son yıllarda gerilimler, krizler ve kimi yerlerde çatışmaların tetiklediği zor ve keskin bir dönemeçten geçiyor. Biz de Türkiye olarak son 22 yıldır sahip olduğumuz güçlü bir siyasi istikrar, inşa ettiğimiz rekabetçi üretim altyapısı ve adeta sıfırdan inşa ettiğimiz Ar-Ge ve üretim ekosistemiyle küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Türk'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.
12.07.2024Ekonomi
İmzalar atıldı! Otomobil devinden Türkiye'ye yatırım kararı
İmzalar atıldı! Otomobil devinden Türkiye'ye yatırım kararıDünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması, Türkiye'de yaklaşık 1 milyar dolar yatırımla, yıllık 150 bin araç kapasiteli elektrikli ve şarj edilebilir hibrit otomobil üretim tesisi ile Ar-Ge merkezi kuracak. Tesiste 5 bin kişiye kadar doğrudan istihdam sağlanması planlanıyor.
8.07.2024Gündem
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’da
Kanal D’nin bir döneme damga vuran dizileri D Smart GO’daD-Smart GO’da nostalji rüzgarı esecek. Kanal D’nin bir döneme damgasını vuran dizileri, D-Smart GO’da “Yaz Aşkı” kategorisinde izleyicilerle buluşacak.
7.07.2024Gündem
Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktı
Togg, elektrikli otomobil pazarının lideri oldu! Rakamlar ortaya çıktıTogg, Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği 13 bin 21 adet satış ve yüzde 36,53 pazar payıyla marka sıralamasına ilk sırada yer aldı.
4.07.2024Ekonomi
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsat
Varank Türkiye'nin gri listeden çıkmasını değerlendirdi: Yatırımcılar için büyük fırsatTBMM Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN Türk ekranlarında Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Varank, Türkiye'nin gri listeden çıkmasına ilişkin olarak "Bu karar bizim açımızdan oldukça önemli. Türkiye'nin risklerini de azaltmış olacak. CDS rakamlarına baktım şu anda 274'lerde, son zamanlarda gördüğümüz en düşük CDS rakamı. Risk primleri düşüyor. Son dönemde Türkiye'ye artan yatırımcı ilgisinin artarak devam edeceğini söyleyebiliriz. Türkiye bölgesinin parlayan bir yıldızı, Türkiye'ye yatırım yapan şirketler hem kazanıyor hem kazandırıyorlar. Yeni şirketleri ülkemizde göreceğiz, Türkiye'ye yatırım yapmak kazandıran bir husus" dedi.
28.06.2024Ekonomi
Togg en değerli markalar listesinde 20'nci sırada
Togg en değerli markalar listesinde 20'nci sıradaTogg, Brand Finance'ın "Türkiye 125-Türkiye'nin En Değerli Markaları" listesinde 20'nci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 listesinde ise 42'nci sırada yer aldı.
27.06.2024Ekonomi
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildi
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildiOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9’uncu kez gerçekleştirilen 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışmasında Togg T10X yılın otomobili olarak seçildi. Düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin oylarıyla Togg T10X, 2630 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasında birinci oldu.
26.06.2024Ekonomi
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" oldu
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" olduOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili 2024" yarışmasını Togg T10X kazandı.
25.06.2024Ekonomi
Togg, devler listesine hızlı giriş yaptı! İşte sıralamadaki yeri...
Togg, devler listesine hızlı giriş yaptı! İşte sıralamadaki yeri...Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu San. ve Tic. A.Ş, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarını derleyen İSO 500 listesinde ilk kez yer aldı. İşte yerli otomobil Togg'un sıralamadaki yeri...
25.06.2024 Ekonomi
Togg'da futbol şöleni! Tarihi maçı canlı izlediler
Togg'da futbol şöleni! Tarihi maçı canlı izledilerEuro 2024’te A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan ile oynadığı maç, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden izlendi. Togg kullanıcıları, sınıfının en büyük bilgi-eğlence ekranından D-Smart GO uygulamasıyla Milli Takımın tarihi maçını anbean takip etti.
19.06.2024Gündem
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecek
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecekKurban Bayram tatiliyle birlikte Euro 2024 heyecanı da başladı. Avrupa ülkelerinin kıyasıya mücadele ettiği maçlar, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden de izlenebiliyor. D-Smart GO sayesinde bu deneyimi sadece Togg kullanıcıları yaşıyor.
15.06.2024Gündem
Bakan Kacır: Türkiye'nin Milli Uzay Programı Kapsamında 10 yıllık hedefleri var
Bakan Kacır: Türkiye'nin Milli Uzay Programı Kapsamında 10 yıllık hedefleri varSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Öğretmen Akademileri ve Atölyeleri 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Dersi'ne katıldı.
10.06.2024Gündem
Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli ve milli motorlu elektrikli trenleri GAZİRAY'da kullanılacak! Yıl sonu başlıyor
Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli ve milli motorlu elektrikli trenleri GAZİRAY'da kullanılacak! Yıl sonu başlıyorGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAZİRAY için Sakarya’da ilk yerli ve milli tren setlerinin üretildiği TÜRASAŞ fabrikasını ziyaretinde Gazi şehirlilere ve Türkiye’ye müjde vererek, “Tren setlerimizin motoru yüzde yüz yerli ve milli. Bu ilk kez başarıldı ve Türk mühendisler tarafından yapıldı. Tamamlandığında bir ilk olacak” dedi.
3.06.2024Gaziantep
Alman basınından Togg'a tam not! Türkiye'nin otomobili Avrupa'ya açılıyor
Alman basınından Togg'a tam not! Türkiye'nin otomobili Avrupa'ya açılıyorAlmanya’nın önde gelen otomobil dergisi Auto Bild, Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg’a övgüler yağdırdı. Togg’un T10X modelini analiz eden ve test sürüşü gerçekleştiren dergi, Togg’a tam not verdi.
26.05.2024Gündem
Sıfır faiz kampanyasında süre uzatıldı! Togg'dan açıklama geldi
Sıfır faiz kampanyasında süre uzatıldı! Togg'dan açıklama geldiTürkiye'nin yerli ve milli doğuştan elektrikli otomobili Togg'u yüzde 0 faizle almak isteyenler için kampanya süresi uzatıldı.
22.05.2024Ekonomi
Togg Fransa basınında: Türkiye Togg ile otomotiv devlerini solladı
Togg Fransa basınında: Türkiye Togg ile otomotiv devlerini solladıTürkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile hızla gelişen Türk otomotiv sanayi, Fransız ulusal haber ajansı AFP'nin de dikkatini çekti. Haber ajansı Türkiye'nin elektrikli otomobil pazar büyüklüğünün Togg satışlarıyla şimdiden otomotiv devi ülkeleri İtalya ve İspanya'yı solladığını ifade etti. Ayrıca Togg'un ilk senesinde Tesla'dan daha fazla üretim yaptığı da belirtildi.
22.05.2024Gündem
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyorSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un Türkiye'nin en büyük ihracat sektörü olan otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ettiğini belirterek, "Togg, halihazırda 30'dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. Teknolojideki değişikliklerin yenilik yapmamız ve başarılı olmamız için benzersiz fırsatlar yarattığının farkındayız. Bu nedenle güçlü bir startup ekosistemine sahip olmak Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemli bir parçası" dedi.
16.05.2024Ekonomi
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttu
D-Smart GO ile Togg'un oluşturduğu sinerji tuttuTürkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024Vatan TV
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendiTürkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’in direksiyonunda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un yeni modeli T10F’in direksiyonundaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin otomobili Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi.
15.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un sedan modelini inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un sedan modelini incelediCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin otomobili Togg’un yeni modeli T10F’i inceledi.
15.05.2024Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Togg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.