Gazete Vatan Logo

Togg CEO'su Gürcan Karakaş kimdir? Gürcan Karakaş nereli, kaç yaşında, nerelerde çalıştı?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show (CES) fuarında ilk kez dünyanın beğenisine sunuldu. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı sunum sonrası duygu ve düşüncelerini aktarırken gözyaşlarına mani olamaması sonrası Gürcan Karakaş hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Gürcan Karakaş kimdir, nereli? Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş kaç yaşında, evli mi? İşte Togg CEO'su Gürcan Karakaş hakkında merak edilenler…

Togg CEO'su Gürcan Karakaş kimdir? Gürcan Karakaş nereli, kaç yaşında, nerelerde çalıştı?

ABD’nin Las Vegas şehrinde 5-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Consumer Electronic Show'a (CES) vizyon otomobiliyle katılan Togg yeniliklerini ve ilklerini bir basın toplantısıyla dünya kamuoyuna duyurdu. Karakaş burada yaptığı açıklamada "Çok heyecanlıyız 3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Bakın burada 700 kişi var, 700 kişi gece gündüz çalışıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. Peki, Togg CEO Gürcan Karakaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?

GÜRCAN KARAKAŞ KİMDİR?

Gürcan Karakaş 1965 yılında Antalya'nın Akseki ilçesinde doğdu. Daha sonra Almanya'ya göç eden Gürcan Karakaş ilk ve ortaokulu Almanya'da, liseyi ise Türkiye'ye dönerek Ankara'da tamamladı.

Mehmet Gürcan Karakaş üniversite eğitimini de Türkiye'de tamamladı. Karakaş 1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Karakaş ODTÜ'den mezun olmasıyla Aselsan'da çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Almanya'nın önde gelen teknoloji firmalarından Bosch'ta görev alan Gürcan Karakaş 1991-1992 yılları arasında Almanya Feuerbach'ta dizel püskürtme sistemleri ürün geliştirme mühendisi olarak çalıştı.