Sedan

Sedan

Son dakika Sedan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sedan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sedan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedan gelişmeleri de dahil olmak üzere 846 sedan haberi bulunmuştur. Tüm sedan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Renault modelinde fiyatlar neredeyse yarıya düştü! Bu kampanya inanılır gibi değil
Renault modelinde fiyatlar neredeyse yarıya düştü! Bu kampanya inanılır gibi değil B Sedan modellerinde fiyatlar güncellenmeye devam ederken Renault yine karşı konulması imkansız bir kampanya yaptı. İşte Renault Taliant 2024 Şubat fiyat listesi...
6.02.2024 Gündem
Renault kimsenin tahmin etmediği listeyi çıkardı: Megane fiyatları bu indirimi hiç görmedi
Renault kimsenin tahmin etmediği listeyi çıkardı: Megane fiyatları bu indirimi hiç görmedi Otomobil markaları 2024 yılıyla birlikte indirimlere devam ediyor. Ocak ayıyla birlikte Renault da bu kervana katıldı. İşte Renault Megane Sedan fiyat listesi...
21.01.2024 Otomobil
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü
Tesla'dan büyük indirim! Liste fiyatları düşürüldü ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, Model 3 sedan ve Model Y SUV aracının fiyatını düşürme kararı aldı.
12.01.2024 Otomobil
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2019 yılında ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te dünya kamuoyuyla paylaştı. Togg standının açılışında konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “27 Aralık 2019’da yaptığımız ön gösterimde tasarıma ilişkin ilk ipucunu vermiştik. Bugünse tasarımını güncelleyerek T10F adını verdiğimiz ikinci akıllı cihazımızı, günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden olan beklentileri de karşılayan bir fastback olarak kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. T10F’i, 2025 yılından itibaren Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız. CES’te ikinci akıllı cihazımızın yanı sıra küresel pazarlara açılmaya hazır olan dijital deneyim platformumuzu ve temiz enerji çözümlerimizi de ziyaretçilerle buluşturuyoruz” dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023’te bir önceki yıla göre yüzde 57.4 artarak 1 milyon 232 bin 635 adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.
6.01.2024 Ekonomi
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü Japon otomobil üreticisi Toyota'nın yaklaşık 1 milyon aracı geri çağıracağını açıklandı. Güvenlik amaçlı atılan bu adım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı 2020-2022 Toyota ve Lexus modellerini içeriyor.
21.12.2023 Gündem
2023'ün son sürprizini yaptı! Renault Megane Sedan fiyatlarını kimse böyle beklemiyordu!
2023'ün son sürprizini yaptı! Renault Megane Sedan fiyatlarını kimse böyle beklemiyordu! Araç meraklıları için 2023'ün son sürprizi geldi. C sınıfı Sedan modellerde yoğun ilgi gören Renault Megane Sedan fiyatları herkesi şaşırttı. İşte detaylar...
18.12.2023 Otomobil
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı
Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti! En ucuz sıfır araç modelleri ortaya çıktı Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Sıfır arabada yapılan cazip indirimler ve yüksek oranlı kredi ortamında sunulan düşük faizli krediler, otomobil almak isteyenlerin ilgisini sıfır otomobile çekmede etkili oldu. Yıl sonu kampanya ve indirimlerin en cazip olduğu ay genellikle Kasım veya Aralık ayları öne çıkıyor. Kasım ayında sunulan cazip indirimlerin reel tüketiciler tarafından ilgi çekmesi sebebiyle otomobil ve hafif ticari pazarı bir önceki yılın Kasım ayına göre yaklaşık %40 artarak, kaydedilen en iyi ikinci Kasım ayı olarak tarihe geçti. Bu ayda C segment sedan aile otomobili olan Fiat Egea Sedan ve Crossover olan Egea Cross en çok satan otomobiller arasında. B Segment Hatcback araç olan Renault Clio ve aynı markaya ait C segment Megane en çok satan otomobiller arasında göze çarptı. Öte yandan en ucuz araba modelleri tek tek açıklandı.
5.12.2023 Ekonomi
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Ford Focus 2023'ü sevindiren kampanyayla bitiriyor! Bu fiyat listesi 1 ay sonra yok!
Ford Focus 2023'ü sevindiren kampanyayla bitiriyor! Bu fiyat listesi 1 ay sonra yok! Sedan piyasası denilince ilk akla gelen model olan Ford Focus 2023 fiyatları için artık son 1 ay. Focus bu listeyle iddiasını sürdürüyor.
27.11.2023 Otomobil
Fiat Egea Sedan yokuşlarda tıkanıyor ama fiyatı çıldırıyor! Bu fiyat bu kampanyayla bir daha gelmez
Fiat Egea Sedan yokuşlarda tıkanıyor ama fiyatı çıldırıyor! Bu fiyat bu kampanyayla bir daha gelmez Otomobil markaları Kasım ayıyıla birlikte kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu haberimizde Fiat Egea Sedan fiyatlarına yer verdik. Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Otomobil
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Ne Corolla ne Octavia! C Sedan'da Hyundai Elantra fiyatıyla tur bindirdi!
Ne Corolla ne Octavia! C Sedan'da Hyundai Elantra fiyatıyla tur bindirdi! Otomobil meraklılarına yeni bir indirim haberimiz var. C Sedan modellerde başı çeken Hyundai Elantra fiyat listesiyle Corolla'yı da Octavia'yı da geride bıraktı.
7.11.2023 Otomobil
Audi A3 sedan fiyatı güncellendi! Premiumda bu fiyat bir daha gelmez
Audi A3 sedan fiyatı güncellendi! Premiumda bu fiyat bir daha gelmez Otomobil meraklıkların en yoğun ilgi gösterdiği modellerin başında Audi A3 geliyor. Kasım ayı fiyat listesini görenler premium segmentte bu fiyata inanmıyor.
2.11.2023 Otomobil
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor
Araba fiyatları çakıldı! İkinci el satışları bıçak gibi kesildi, ilan patlaması yaşanıyor Yatırım amaçlı talep azalınca piyasada sıfır araç bollaşmış ve ikinci el araç piyasası sert frenlemişti. Ekim sonu itibarıyla satış hızı o kadar yavaşladı ki; temmuzda 400 bin adet olan online sitelerdeki ikinci el araç ilanı sayısı 1 milyona ulaştı. Satışlar durunca fiyatlar da düştü. En çok satan ikinci el otomobil Renault Megane Sedan’ın fiyatı temmuz ayında 870 bin TL iken yüzde 6.3 oranında düşerek 815 bin TL’ye kadar geriledi.
23.10.2023 Ekonomi
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor Türkiye'nin son yıllarda yaptığı dev hamlelerin başında gelen yerli otomobil Togg'a olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilgi karşısında Togg'un Bursa Gemlik Fabrikası'ndan dikkat çeken bir adım atıldı. Togg Otomobil Fabrikası vitesi yükselterek 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
23.09.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Kacır, "Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak" diye konuştu. Bakan Kacır, "Togg'un Sedan modeli 2024 yılı sonunda piyasada olacak, 1,5-2 senede bir yeni modeller piyasaya sürülecek" dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı
Araba satışında ÖTV detayı! Yüzde 70'lik dilimde araç kalmadı Araba almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. ÖTV dilimleriyle ilgili dikkat çeten detaylar ortaya çıktı. Araba fiyatlarının yükselmesi sebebiyle ÖTV dilimlerinde araç kalmadı. Otomobillerin vergisiz fiyatı üzerinden hangi ÖTV dilimine gireceğini belirleyen matrah limitleri Temmuz 2023 itibarıyla geçerliliğini yitirdi. Kur ve maliyet artışları nedeniyle otomobillerin vergi öncesi fiyatları yükseldiği için yüzde 45, 50, 60 ve 70’lik ÖTV diliminde otomobil kalmadı. Yani 2.7 milyon TL’lik ithal Mercedes-Benz C-Serisi AMG’den de 655 bin TL’lik yerli Fiat Egea Sedan’dan da artık yüzde 80 ÖTV alınıyor. İşte araba almak isteyen milyonları ilgilendiren detaylar...
17.07.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni MTV tarifesi, en düşük 4 bin 240 lira
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! İşte yeni MTV tarifesi, en düşük 4 bin 240 lira Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. MTV vergisini arttıran teklifin ortaya çıkmasının ardından yeni MTV tarifesi belli oldu. Teklif kabul edilirse 1-3 yaş aralığındaki otomobil sahipleri 2023 yılında en az 4 bin 240 TL, en yüksek 202 bin 304 TL MTV ödemiş olacak. Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan’ın MTV’si 8 bin 870 TL’yi bulurken, Renault Clio için araç sahiplerinin 5 bin 90 TL ödeme yapması gerekecek. Togg için ödenecek toplam MTV tutarı ise 12 bin 906 TL’ye ulaşacak.
10.07.2023 Ekonomi
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sedan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.