Elektrikli Araç

Elektrikli Araç

Son dakika elektrikli araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrikli araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrikli araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.798 elektrikli araç haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı!  150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı! 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araba almak isteyen vatandaşların merak ettiği tüm detaylar ortaya çıktı. Elektrikli araçlar dünyada ve Türkiye’de her geçen sürede daha da yayınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
Elektrikli araç kredilerine Togg ayarı
Elektrikli araç kredilerine Togg ayarı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu’nun Geçici 12. maddesi kapsamına giren yani Türkiye’de geliştirilen elektrik motorlu taşıtların kredilerinde düzenleme yaptı.
24.03.2024 Ekonomi
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge…
A101 KATALOG 21 Mart Perşembe: Elektrikli araç, airfryer, süpürge… A101 katalog 21 Mart Perşembe fırsatları yayında. Aldın aldın kataloğunda haftanın sürprizi elektrikli araç oldu. Öte yandan küçük ev aletleri yeniden en çok dikkat çekenler arasında. bu Perşembe satışa çıkacak ürünler arasında Blender Set, Süpürge, Saç Kesme Makinesi, Su Dalgası Maşası, Metal Sandalyeli Masa Takımı gibi birçok ürün satışta olacak. İşte A101 21 Mart Aldın Aldın aktüel kataloğu
18.03.2024 Ekonomi
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Yaşam
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Pandemi sonrası otomobil sektöründe yaşanan değişiklikler, 2024 itibarıyla sıfır ve ikinci el araç alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Sıfır ve ikinci araba fiyatları döviz kurunun yükselmesine rağmen geriliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri araba alacaklara uyarılarda bulunarak son durum hakkında bilgi verdi. Öte yandan ikinci el elektrikli araç alacak vatandaşlara içinde önemli uyarılarda bulunuldu.
8.02.2024 Ekonomi
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı
Türk şirket Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba'yı satın aldı Ulaşım şirketi Martı, Boston merkezli yapay zeka şirketi Zoba’yı bünyesine kattığını duyurdu.
7.02.2024 Yaşam
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Resmen değişiyor, 30 gün süresi var
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Resmen değişiyor, 30 gün süresi var Otomotiv sektöründe bir dönem kapanıyor. Ticaret bakanlığı harekete geçti. Yeni kurallar getirildi. Bu kapsamda, AB ülkeleri ve STA dahilindeki 39 ülke dışında kalan Çin, Japonya, Meksika, Güney Afrika gibi ülkelerden yapılacak elektrikli araç ithalatında; Türkiye’de temsilci bulundurulma, 7 bölgede en 20 servisi bizzat açma, en az 40 personele sahip Türkçe çağrı merkezi hizmeti verme gibi şartları karşılayamayanlar ithalat ‘İzin Belgesi’ alamayacaktı.
3.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: Macairstan ile startejik iş birliğimizi kuvvetlendirme iradesindeyiz
Bakan Kacır: Macairstan ile startejik iş birliğimizi kuvvetlendirme iradesindeyiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Macaristan ziyareti kapsamında, başkent Budapeşte'de ülkenin Savunma Bakanı Kristóf Szalay-Bobrovniczky ile heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Görüşme heyetinde Türkiye’den 10 savunma sanayi şirketi yer aldı. Bakanlar, iki ülke arasında savunma sanayii alanında yapılacak iş birlikleriyle çok daha güçlü bağlara sahip olacaklarını vurguladı.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı Ekim ayında 500 adet Tesla satışı gerçekleşirken, Togg satışları ise 3 bin 567 olarak kaydedildi.
2.11.2023 Otomobil
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar Denizli'de meslek lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladıkları koreografide; Cumhuriyet tarihini Atatürk, TBMM, fabrika, köprü, uçak ve Togg figürleri ile anlattı.
27.10.2023 Gündem
Bakan Kacır: TSE nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak
Bakan Kacır: TSE nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak Kocaeli'de Bilişim Vadisi'nde TSE'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde TSE, nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak ve daha etkin rol üstlenecek. 70 yıllık birikim ve tecrübesiyle TSE, hem bölgemizdeki ülkelere hem de İslam dünyasına standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanlarında hizmet sağlıyor, liderlik ediyor" dedi.
14.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.