Otomobil

Otomobil

Son dakika otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.712 otomobil haberi bulunmuştur. Tüm otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
Refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı Adana'da, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarpan ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
25.04.2024 Adana
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı!
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı! Diyarbakır'da otomobilin arka lastiğinin fırlayıp takla atmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan 1 yaralı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, otomobilin lastiğini olay yerinden 5 metre geride buldu.
24.04.2024 Gündem
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek
Hyundai fiyat listesi herkesi coşturuyor - Rakipleri bu listeden kopya çekecek Otomobil tutkunlarının takip ettiği modeller arasında yer alan Hyundai i20 fiyat listesiyle şaşırttı. İşte Hyundai i20 fiyat listesi...
23.04.2024 Gündem
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Vatan TV
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi'nde bir kişi hızını alamayıp, cadde üzerinde park halinde bulunan servis aracına çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
23.04.2024 Gündem
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor
Seat Leon fiyat listesi her şeyden vazgeçirdi - Volkswagen Golf isteyenler bile gördüklerine inanamıyor C hatchback sınıfında ilgi toplayan Seat Leon fiyat listesiyle birçok tercihin yeniden gözden geçirilmesine neden oluyor. İşte Seat Leon 2024 Nisan fiyat listesi...
22.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda, şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis, "Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Vatan TV
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan ikinci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.
18.04.2024 Ekonomi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı
15.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
20.04.2024 Adana
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı Adana’da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
14.04.2024 Adana
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.