Gürcan Karakaş

Gürcan Karakaş

Son dakika Gürcan Karakaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gürcan Karakaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gürcan Karakaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürcan Karakaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürcan karakaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 gürcan karakaş haberi bulunmuştur. Tüm gürcan karakaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu
Togg'un yeni SUV modelinin ismi belli oldu Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini kaydetti.
15.02.2024 Ekonomi
TOGG T10F fiyatı ve fastback özellikleri | TOGG T10F kaç TL, fastback Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? TOGG T10F teknik özellikleri ve menzili
TOGG T10F fiyatı ve fastback özellikleri | TOGG T10F kaç TL, fastback Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? TOGG T10F teknik özellikleri ve menzili İlk modeli olan T10X'i 2023'te yollara çıkaran Togg, ikinci modelini de Las Vegas'ta dünyaya tanıttı. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, aracın adının T10F olduğunu açıkladı. Karakaş, "Zamanın ruhunu yansıtan bir fastback olan T10F'i 2025 yılında Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşturacağız" dedi. Peki, TOGG T10F kaç TL, TOGG T10F ne zaman satışa çıkacak, siparişe açıldı mı? İşte TOGG T10F fiyat ve fastback özellikleri…
10.01.2024 Otomobil
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı
Togg dünya sahnesinde! ABD'de yeni model görücüye çıktı Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, 2019 yılında ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’te dünya kamuoyuyla paylaştı. Togg standının açılışında konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “27 Aralık 2019’da yaptığımız ön gösterimde tasarıma ilişkin ilk ipucunu vermiştik. Bugünse tasarımını güncelleyerek T10F adını verdiğimiz ikinci akıllı cihazımızı, günümüzün tasarım dinamiklerini yansıtan ve sedan modellerden olan beklentileri de karşılayan bir fastback olarak kullanıcılarımızın beğenisine sunduk. T10F’i, 2025 yılından itibaren Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız. CES’te ikinci akıllı cihazımızın yanı sıra küresel pazarlara açılmaya hazır olan dijital deneyim platformumuzu ve temiz enerji çözümlerimizi de ziyaretçilerle buluşturuyoruz” dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Günlük üretim adedi ağustos ayında 100’e çıktı: Togg’da üretim ikili vardiya sistemine geçti
Günlük üretim adedi ağustos ayında 100’e çıktı: Togg’da üretim ikili vardiya sistemine geçti Togg’un üretim bantlarından inen araç sayısı planlar dahilinde arttı. Ağustos sonu itibarıyla günlük araç üretimi 100’e ulaştı. 2023 yılı için hedeflenen 28 bin adetlik üretimi yakalayabileceklerini söyleyen Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Normalde 2024’te ikili vardiyaya geçecektik ama yüksek talebi görünce kararımızı değiştirdik. Eylül ayının ortasından itibaren ikili vardiya sistemine başlıyoruz. Ağustos ayında ise şu ana kadar ürettiğimiz tüm araçlardan fazla araç üretmiş olacağız” dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Togg 150 kilometrelik rotada test edildi! 'Bilgisayarın içerisinde gidiyor gibisiniz'
Togg 150 kilometrelik rotada test edildi! 'Bilgisayarın içerisinde gidiyor gibisiniz' Togg, Gemlik’teki fabrikasında mart ayından itibaren gelen siparişler için seri üretime başladı. Üretim adedini adım adım arttıracaklarını belirten Togg CEO’su Gürcan Karakaş, “Şu anda günde 40 adet üretiyoruz. İki-üç hafta içinde 80’e, temmuz sonundan itibaren günde 160-170 adetlere çıkacağız. Sıfırdan kurulan ve üretime başlayan bir fabrika için çok normal bir süreç yaşıyoruz” diye konuştu.
12.05.2023 Ekonomi
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı Türkiye'nin akıllı cihazı Togg Tesislerinde üretim aralıksız devam ediyor. Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş, akıllı cihaza yeni renklerin tasarlandığı müjdesini verirken, tesisin temmuz ayı sonunda tam kapasite ile çalışacağını ve 3 dakikada bir araç üretilebileceğini ifade etti. Ayrıca Karakaş, NFT üzerinde satışa çıkarılacak olan Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel 2 bin 23 adet özel seri akıllı cihazın da 29 Ekim'de sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını duyurdu. Basın mensuplarının bir kısmı fabrika içinde gezerken, diğer kısmı da Togg ile Bursa turu atarak akıllı cihazı test etti.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı  Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, "Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı. Fakat bazıları bu yaptığımız operasyonları sanki Kürt kardeşlerimize yapıyormuş gibi fitne ve fesat soktular. Bu yalandır, iftiradır, alçaklıktır. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman bir problemimiz olmadı" dedi.
7.05.2023 Gündem
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu
Togg'a yeni özellik geliyor! Dünyada bir ilk, Togg CEO'su Karakaş duyurdu Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, dünyada türünün ilk örneği olan akıllı cihaza entegre dijital varlık cüzdanının içinde akıllı cihaz pasaportu ile batarya pasaportunun da yer alacağını duyurdu. Togg’un, sürdürülebilirlik odaklı blok zinciri üzerine inşa ettiği bu yenilikçi çözüm, kullanıcıların cihazın servis geçmişinden bakım bilgileri ve değişim süreçlerine her türlü bilgiye anında ulaşmasına imkan tanıyor.
5.05.2023 Ekonomi
Togg’da teslimat dönemi başladı!
Togg’da teslimat dönemi başladı! Kamu görevlilerine yapılan teslimatların ardından kullanıcı teslimatları merakla beklenen Togg, dün itibarıyla düzenlenen çekiliş sonucu yüzde 100 elektrikli T10X almaya hak kazanan ve ödeme işlemlerini tamamlayan bireysel kullanıcılara araçlarını teslim etmeye başladı.
1.05.2023 Ekonomi
TOGG teslimat tarihi! TOGG teslimat ne zaman başlayacak?
TOGG teslimat tarihi! TOGG teslimat ne zaman başlayacak? TOGG resmen duyurdu, 7 ilde teslimat başladı. Yılsonuna kadar 28 bin araç teslim edilecek. Peki, TOGG teslimat ne zaman başlayacak? İşte TOGG teslimat tarihi…
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı Yerli otomobil Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ''Kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi Mayıs ve Haziran ayında artıracağız. Mayıs ayında 1000’in üzerinde teslimat yapmayı planlıyoruz'' ifadesini kullandı.
26.04.2023 Ekonomi
Togg'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu
Togg'dan bir hamle daha! Türkiye ve Çinli enerji firması Farasis ortak oldu Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle, bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde atılacak. Açılış öncesi Togg CEO'su Gürcan Karakaş CNN Türk'e konuştu.
24.04.2023 Ekonomi
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı
Togg sınırları aştı! Aliyev, yerli otomobil Togg'u teslim aldı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, şimdiden sınırları aştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teslim edilen ilk Togg T10X’lerin ardından ikinci teslimat Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tamamlandı.
4.04.2023 Dünya
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yarın teslim edilecek.
3.04.2023 Gündem
Yerli otomobil Togg, dünyada bir ilki gerçekleştirdi
Yerli otomobil Togg, dünyada bir ilki gerçekleştirdi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, yerli ve milli otomobil olan Togg'un ilk teslimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapacak. Teslimat öncesinde hazırlıklar devam ederken Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini de söyledi.
3.04.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız'
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız' Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcıya daha yakın olmak için İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezleri açtı. 
20.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulamasıyla dijital dünyaya da hızlı bir giriş yaptı. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası ise Trumore’da.
26.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gürcan Karakaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürcan karakaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.