Gazete Vatan Logo

Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? Togg yıllık üretim hedefi ne? Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş açıkladı!

Yerli otomobil TOGG’da üretim tesisi açılışı ve ilk aracın battan inme töreni için gözler, törene çevrildi. Togg ile ilgili detaylar gelmeye devam ederken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un fiyatına ilişkin soruları da yanıtladı. Peki, Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? İşte Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın açıklamaları!

Togg çıkış fiyatı belli oldu mu? Togg fiyat listesi ne zaman belli olacak? Togg yıllık üretim hedefi ne?  Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş açıkladı!

Türkiye’nin otomobili TOGG’da 60 yıllık hayal gerçek oluyor. Üretim fabrikasının açılış töreni öncesi açıklamalarda bulunan Togg Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg fiyatı ile ilgili soruları yanıtladı.

TOGG ÇIKIŞ FİYATI BELLİ OLDU MU?

Togg Ceo’su Gürcan Karakaş, "Fiyatlar belli değil, günümüz dünyasında hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz. 1. çeyreğin sonunda trafiğe çıkacağımız için ona göre planlıyoruz" dedi.

TOGG YILLIK ÜRETİM HEDEFİ NE?

 Karakaş, "15 yıllık bir projeden bahsediyoruz. Şu an yıllık 100 bin adetlik kapasite planlıyoruz" ifadelerini kullandı.