Gazete Vatan Logo

Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir?

Yerli otomobil Togg’un elektrikli otomobil üretim tesisi açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açılacak olan tesis öncesinde Türkiye’nin otomobili Togg için imza kampanyası başlatıldı. TOGG YeniLig’de Ben de Varım kampanyası ile ilgili araştırmalar açılışa bir gün kala arttı. Peki, Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir? İşte Togg YeniLig’de Ben de Varım imza kampanyası ekranı ve detaylar…

Togg imza nasıl atılır? Togg YeniLig’de Ben de Varım kampanyasına nereden girilir?

Yerli otomobil Togg, Cumhuriyetin 99. yıl dönümünda Gemlik Kampüsü’nün açılışını gerçekleştirecek. Açılışa saatler kala 29 Ekim’de sergilenecek Togg Akıllı Cihazının üstüne imza kampanyası başlatıldı. Togg’un sosyal medya hesaplarından “Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun.” Paylaşmı yapıldı.

TOGG YENİ LİG'DE BEN DE VARIM İMZASI NASIL ATILIR?

Togg tarafından oluşturulan “YeniLig'de ben de varım” sayfasına giriş yaptıktan sonra ilk olarak kayıt olmanız gerekiyor.. İsim, soyisim ve e-posta bilgilerinizi girdikten sonra ikinci ekranda imza sayfası açılacak.

TOGG İMZA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN 

İkinci adımda imzanız için yazı stilini ve arka planda görüntülenecek dijital sanatı seçin. Ardından "Kartınızı oluşturun." butonuna basın. Kartınız paylaşmak üzere hazır.