Gazete Vatan Logo

Togg açılış töreni ne zaman, saat kaçta? Togg fiyatı açıklandı mı? Togg Teknoloji Kampüsü Açılış Töreni canlı yayını linki!

TOGG’un Gemlik'teki fabrikası açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Gözler TOGG Teknoloji Kampüsü Açılış Töreni’ne çevrilirken TOGG ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Togg açılış töreni ne zaman, saat kaçta? Togg fiyatı açıklandı mı? Togg Teknoloji Kampüsü Açılış Töreni canlı yayını linki!

Togg açılış töreni ne zaman, saat kaçta? Togg fiyatı açıklandı mı? Togg Teknoloji Kampüsü Açılış Töreni canlı yayını linki!

Yerli otomobil TOGG’un Gemlik'teki fabrikasının resmi açılışı bugün yapılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yerli otomobil TOGG’un ilk aracı banttan inecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılında üretime geçecek olan TOGG, bugünü seçerek 60 yıl önceki ilk girişim olan Devrim arabalarına da saygı duruşu niteliğinde olacak. Milyonların gözü TOGG açılışına çevrilirken törenin ne zaman başlayacağı, özellikleri ve fiyatı da merak edilen konuların başında geliyor.

29 EKİM 2022 TOGG FABRİKASININ RESMİ AÇILIŞI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile 29 Ekim 2022 tarihinde saat 16.00’da Gemlik'te gerçekleşecek.

TOGG AÇILIŞI CANLI YAYINI NASIL İZLENİR?

TOGG'un sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada canlı yayın izleme bilgisi paylaşıldı.

TOGG’UN FİYATI NE OLACAK?

TOGG’un net fiyatı ise hala belirsizliğini koruyor. Ancak diğer C-SUV araçlarla rekabetçi bir fiyatta olacağı ifade edilen TOGG’un Temmuz ayında alınan karar sonrası yüzde 10 ÖTV ile bugünün koşullarında 908 bin lira gibi bir rakamdan satılması bekleniyor. 

Haberin Devamı