Gazete Vatan Logo

Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne?

Türkiye’nin otomobili TOGG’un seri üretim bandından ilk aracı iniyor. Gözler Togg’un Gemlik fabrikası açılışına çevrilirken Togg ile ilgili tüm detaylar da milyonların gündeminde yer alıyor. Togg’un tasarımı pek çok açıdan Türkiye’ye özgü anlamlar taşıyor. Logosundan, renklerine ve dış tasarımına kadar her detay Türkiye’den izler taşıyor. En çok merak edilen detaylardan biri de Togg’un renk seçenekleri oldu. Peki, Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne? Togg renklerini nereden alıyor? Togg Türkiye’nin Renkleri nedir? Togg’un renkleri nasıl belirlendi? İşte tüm detayları ile Togg’un renkleri ve seçilme nedenler…

Togg renk isimleri neler? Togg kaç renkte üretilecek? Togg renk seçenekleri ne?

Yerli otomobil Togg için nefesler tutulurken, gözler Togg’un araçlarına çevrildi. Dış tasarımından, logonun seçimine, renklerinden, battan iniş tarihine kadar her detayın ayrı ayrı anlamı bulunuyor. Her detayında hem geçmişe hem de geleceğe dönük mesajlar saklayan Togg’un renkleri de gündem oldu.

TOGG RENK İSİMLERİ NELER? TOGG’UN RENKLERİ NASIL BELİRLENDİ?

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye’nin Renkleri" ile yollarda olacak.

Togg, Türkiye’nin büyüleyici güzelliklerinden ilham alarak tasarlanan otomobilin dış renklerine "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini verdi.

Togg, kampüsünün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı, Oltu taşının göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını, Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını, Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini, Pamukkale travertenlerinin göz kamaştıran beyazlığını, C-SUV’un dış renklerinde buluşturdu.

Haberin Devamı