Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Olağanüstü Hal (OHAL) çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularının yarın başlayacağını duyurdu.
15.02.2023 Gündem
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı! MEB duyurdu! Uzman öğretmen eğitim programı başvuruları başladı. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı ve Başöğretmenlik Eğitim Programı için başvurular MEBBİS üzerinden alınmaya başlandı. Başvurular 13 Haziran’da sona erecek. Peki, Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
2.06.2022 Eğitim
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları!
BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayımlandı! BİLSEM öğretmen kontenjanları! MEB duyurdu! BİLSEM Öğretmen alımı başvuruları başlıyor! MEB, BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu'nu ve kontenjanları yayınladı. Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımı için başvurular 24 Ocak'ta başlıyor. Peki, BİLSEM Öğretmen alımı başvurusu nasıl yapılır? BİLSEM öğretmen kontenjanları ve başvuru şartları!
19.01.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemleri başladı!
MEB duyurdu! 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemleri başladı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2021 BİLSEM öğretmen seçme tercih işlemlerini başlattığını duyurdu. Tercihler 9 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Peki, 2021 BİLSEM öğretmen tercihleri nasıl yapılır? 2021 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu ve tercih işlemleri ile ilgili detaylar....
7.07.2021 Eğitim
MEB mazeret tayini 2021 başvuruları! 2021 MEB il içi ve il dışı tayin tercihleri başladı!
MEB mazeret tayini 2021 başvuruları! 2021 MEB il içi ve il dışı tayin tercihleri başladı! Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il dışı isteğe bağlı yer değiştirme tercihleri bugün başladı. MEB yer değiştirme takvimine göre, atama yer değiştirme tercihleri ve onay süreci 18 - 22 Ocak tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, MEB il dışı tayin (atama) tercihleri nasıl yapılır? MEB mazeret tayini 2021 başvuruları ve MEBBİS giriş ekranı!
18.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, öğretmen kontenjanları...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, öğretmen kontenjanları... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) açıklama geldi. MEB öğretmen ve öğretim elemanı kontenjanları belli oldu. Öğretmen seçimi için kılavuz yayınlandı. MEB, yurt dışına 640 öğretmen ve öğretim elemanı görevlendirecek. İşte 2021 yurtdışı öğretmenlik kılavuzu ve MEB yurtdışı öğretmenlik 2021 başvuru şartları...
22.12.2020 Eğitim
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr)
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr) İl için atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin il içi atama başvurularının sona ermesiyle gündeme geldi. 17 Temmuz itibarıyla biten başvuru sürecinin ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. MEBBİS il içi atama sonuçları için aramalar yoğunlaştı. Peki, MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? personel.meb.gov.tr MEB atama sonuçları 2023…
20.07.2023 Memur
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir?
Öğretmen il içi tayin ne zaman? 2023 il içi atama takvimi açıklandı mı, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler, nasıl yapılır, il içi tayin için kaç yıl çalışmak gerekir? Öğretmen il içi tayin ne zaman, öğretmen il içi yer değiştirme şartları neler? 2023 öğretmen il içi atama takvimi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan öğretmenler için her yıl 1 kez il içi yer değiştirme işlemi gerçekleştiriliyor.
14.01.2023 Memur
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır?
Uzman öğretmenlik sınav belgesi alma ekranı! Öğretmenlik kariyer basamakları sınav giriş belgesi nasıl alınır, sınav yerleri nasıl sorgulanır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı detayları sorgulanıyor. Uzman öğretmenlik sınavı, 19 Kasım Cumartesi günü, 81 ilde 1489 okulda 28 bin 650 salonda saat 10.00'da merkezi sistemle tek oturum şeklinde yapılacak.
18.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı!
Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgeleri erişime açıldı! İşte MEBBİS ve e-Devlet sınav belgesi alma ekranı! MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı Giriş Belgeleri erişime açıldı. Adaylar uzman ve başöğretmenlik sınav yerlerini http://basvuru.meb.gov.tr/ 'den öğrenebilecek. İşte Uzman ve başöğretmenlik sınavı giriş belgesi alma ekranı!
14.11.2022 Eğitim
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı
Uzman ve başöğretmenlik için kesin başvuru sonuçları açıklandı Öğretmenler, açıklanan kesin başvuru sonuçlarına MEBBİS ve e-Devlet üzerinden ulaşabilecek.
1.11.2022 Gündem
2022 Uzman öğretmenlik başvuru sonucu sorgulama! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?
2022 Uzman öğretmenlik başvuru sonucu sorgulama! Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları uygulaması kapsamında başvuruları alınan başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavının sonuçları açıklandı. İşte MEBBİS ve e-devlet Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı sonuç ekranı…
12.10.2022 Eğitim
Öğretmenler dikkat! Sonuçlar açıklandı
Öğretmenler dikkat! Sonuçlar açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlik kariyer basamakları yazılı sınavı ve sınavdan muaf olanların başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
10.10.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik sınav başvurusu! MEB uzman öğretmenlik başvurusu nereden ve nasıl yapılır, son gün ne zaman? (Basvuru.meb sayfası)
Uzman öğretmenlik sınav başvurusu! MEB uzman öğretmenlik başvurusu nereden ve nasıl yapılır, son gün ne zaman? (Basvuru.meb sayfası) Uzman öğretmenlik başvurusu için yapılan aramalar arttı. Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programı kapsamında takvim paylaşılırken, yapılan açıklamada; yüksek lisans ve doktora yapan öğretmenlerin sınavdan muaf tutulacağı yazılı sınav başvurularının başladığı da bildirildi. Peki, Peki Uzman Öğretmenlik başvurusu ne zaman, nereden, nasıl yapılır? İşte Uzman öğretmenlik sınav başvurusu hakkında merak edilenler…
26.09.2022 Memur
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavına boykot çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yanıt!
Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavına boykot çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yanıt! Başöğretmen ve uzman öğretmenlik mesleki gelişim çalışmaları kapsamında eğitimler devam ediyor. Öğretmen kariyer basamakları kapsamında ilk kez düzenlenen uzman ve başöğretmenlik eğitim programı eylül ayında tamamlanacak. Öğretmenler başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavına katılacak. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, süreç ile ilgili bilgi vererek, başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı boykot çağrısı yapanlara da yanıt verdi. Peki, Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? İşte Uzman öğretmenlik sınav tarihi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
23.08.2022 Eğitim
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıt yenileme tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS üniversite tercih sonuçlarının açıklanınca Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin açıköğretim fakültelerinin akademik takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler…
15.08.2022 Eğitim
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları! AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite tercihleri 5 Ağustos’ta sona erecek. AÖF kayıtları, kayıt yenileme ve ikinci üniversite işlemleri için yapılan araştırmalar ise hızlandı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim akademik takvimlerini yayımladı. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt tarihleri ne? İşte 2022 - 2023 AÖF kayıt tarihleri...
4.08.2022 Eğitim