Mahsur Kaldı

Mahsur Kaldı

Son dakika mahsur kaldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahsur kaldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahsur kaldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahsur Kaldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahsur kaldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.712 mahsur kaldı haberi bulunmuştur. Tüm mahsur kaldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! Yangının çıkışını görenler konuştu İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde Gayrettepe'deki gece kulübünde, 25 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Başakşehir'de feci kaza! Tuz yüklü kamyon otomobile çarptı
Başakşehir'de feci kaza! Tuz yüklü kamyon otomobile çarptı Başakşehir'de yokuş çıkan tuz yüklü kamyon geri geri kayarak arkasındaki otomobile çarptı. Kamyonda yüklü olan tuz otomobilin üzerine döküldü.
26.03.2024 Gündem
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı"
Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı! "Hava bir anda patladı" Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı. Gençler ‘Gemi Adam’ olarak bilinen sualtı polisleri tarafından kurtarıldı.
21.03.2024 Adana
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Ağaçta 3 gündür mahsur kalan kediyi belediye ekipleri kurtardı
Ağaçta 3 gündür mahsur kalan kediyi belediye ekipleri kurtardı Adana’nın Kozan ilçesinde bir çınar ağacında 3 gündür mahsur kalan kedi, park bahçe ekiplerinin fark etmesi üzerine kurtarıldı.
26.01.2024 Adana
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi
İzmir'de sağanak; Dikili'de ev ve iş yerlerini su bastı, okullar tatil edildi İzmir'in Dikili ilçesinde sağanak nedeniyle dere taştı, yollar su ile kaplandı. Birçok ev ve iş yerini su basarken, ilçede okullar tatildi.
16.01.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu
Antalya'da şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu Antalya'da şiddetli yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, yollar ve seralar suyla doldu.
9.01.2024 Gündem
Yasak olan bölgeye gittiler! İki genç mahsur kaldı
Yasak olan bölgeye gittiler! İki genç mahsur kaldı Antalya’nın Manavgat ilçesinde Manavgat Irmağında su seviyesi düşük olduğu sırada yasak olmasına rağmen yürüyerek Manavgat Şelalesinin altındaki adacığa geçen 2 genç, suyun yükselmesinin ardından adacıkta mahsur kaldı. Gençler Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı ekipler gençleri kurtardı.
31.12.2023 Gündem
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi
Madeni su basmasında 'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne yaşamını yitirdi Karaman'ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve o dönem herkesi duygulandıran Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe de 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı
İntihar etmek için ırmağa giderken çamura saplanıp mahsur kaldı Bartın'da, eşiyle arasında problem olan ve intihar etmek için Kemerköprü Mahallesindeki ırmak kenarına giden H.E. (25), çamura saplandı. Gözyaşlarına boğulan genç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı
Siirt'te karda mahsur kalan minibüs ve otomobildeki 6 kişi kurtarıldı Siirt'in Pervari ilçesinde, kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan yolcu minibüsü ve otomobildeki 6 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.
22.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi
Lapa lapa kar yağışı başladı! Uyarı üstüne uyarı yapılmıştı, birçok kent beyaza büründü, batı illeri için kar alarmı verildi Beklenen kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları birden düştü. Günlerdir yapılan uyarıların ardından çok sayıda kent beyaza büründü. Yollar kapandı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı dalga dalga yayılıyor. Çok sayıda il için yeni uyarı yapıldı.
22.12.2023 Gündem
Kara saplanan 30 kişi, mahsur kaldı
Kara saplanan 30 kişi, mahsur kaldı Hakkari'de 3 yolcu minibüsüyle 1 otomobildeki 30 kişi, 2 bin 700 rakımlı Şibeköy Tepesi'nde kar nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Yaklaşık 3 saat sonra bölgeye ulaşan ekipler, yolu açmak için çalışma başlattı.
28.11.2023 Gündem
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti Bağcılar'daki Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında, bir işçi mahsur kaldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağcılar'da işyerinde çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybettiği bir itfaiye erinin ise yaralandığı kaydedildi.
21.09.2023 Gündem
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak
Deprem nedeniyle Fas yolcularına THY'den büyük kolaylık! Ücretsiz olacak Fas'ın Marakeş kentinde meydana gelen 7 şiddetindeki deprem nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Kasablanka ve Marakeş'e gidecek yolcuların rezervasyon değişikliğini ücretsiz yapacakları açıkladı.
9.09.2023 Yaşam
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada
Bursa'da satır ve bıçaklar konuştu...Kavga anı kamerada Bursa’da iki grup genç arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişinin yaralandığı kavga kameraya yansıdı.
9.09.2023 Yaşam
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı
Fatih'te tadilattaki otelde korkutan yangın! İşçiler mahsur kaldı Fatih'te tadilat halindeki bir otelin depo kısmında çıkan yangında mahsur kalan 2 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
9.09.2023 Yaşam
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kalan müşteriler ise yaklaşık vatandaşların ve çalışanların yardımıyla çekilen araç sonrası çıkabildi. O anlar ise kameraya yansıdı.
30.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahsur Kaldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahsur kaldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.