Kuvvetli Sağanak

Kuvvetli Sağanak

Son dakika kuvvetli sağanak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli sağanak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli sağanak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli Sağanak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli sağanak gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.827 kuvvetli sağanak haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli sağanak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji, AKOM İstanbul için saat vererek uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Çok sayıda il için sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış açıklaması yapan MGM İstanbul için saat vererek uyarılarda bulundu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte o tarihe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu. İşte hava durumunun detayları...
18.04.2024 Gündem
Yağmur fena vuracak, sıcaklıklar düşüyor! Bayramın son günü başlıyor, göz gözü görmeyecek
Yağmur fena vuracak, sıcaklıklar düşüyor! Bayramın son günü başlıyor, göz gözü görmeyecek Meteoroloji yeni hava durumu raporunu açıkladı. Bayramın son günü etkili olmaya başlayacak. Yağmur ve fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayımladı. Yurdun bazı bölgelerinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. İşte son dakika meteoroloji açıklamaları ve il il hava durumu...
11.04.2024 Gündem
Bayramda yağmur geliyor! Plan yapanlar dikkat, iller belli oldu
Bayramda yağmur geliyor! Plan yapanlar dikkat, iller belli oldu Meteoroloji son dakika hava durumunu açıkladı. Bayramda yağmur geliyor. Plan yapanlar dikkat. Yağmur yağacak iller belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre bazı illerde kuvvetli sağanak bekleniyor. Ayrıca bayramda bazı illerde yağmur bekleniyor. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
8.04.2024 Gündem
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı Mersin'de yağmur etkili olurken, Tisan Adası açıklarında hortum oluştu.
14.02.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. MGM'den yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
17.01.2024 Gündem
Bu kar asfaltta örtü yapar! İstanbul'a kar yağışı Cuma'dan başlıyor. Meteoroloji kaynakları: Hafta sonu birden indirecek, Pazartesi tatil geliyor!
Bu kar asfaltta örtü yapar! İstanbul'a kar yağışı Cuma'dan başlıyor. Meteoroloji kaynakları: Hafta sonu birden indirecek, Pazartesi tatil geliyor! Meteoroloji kaynakları İstanbul'a kar yağışı için saat bile verdi. 6 ilde turuncu, 1 ilde sarı kodlu uyaru verdildi. Karadeniz'ı kıyısı olan şehirlerde kuvvetli sağanak yağış alarmı verildi. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğin beklenmediği İstanbul'da Cuma öğleden sonra karla karışık yağmur etkili oluyor. Milyonlarca vatandaşın beklediği kar haberini de hava uzmanları verdi.
12.01.2024 Gündem
Kar gelmeden tatili gelebilir!  9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak?
Kar gelmeden tatili gelebilir! 9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak? Beklenen kar yağışı gelmeden tatil haberi gelebilir. Bu hafta Türkiye genelinde yaşanacka yağışlı hava Valilikleri de harekete geçirdi. 9 Ocak Salı günü kuvvetli sağanak yağışın beklendiği İstanbul'da zaman zaman kar da etkili olabilir. Meteorolojik tahminler hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini gösteriyor. Ancak bu durum uzun sürmeyecek ve kendisini güneşli bir havaya bırakacak. Kar yağışı haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanırken öğrenciler de tatil haberlerini pür dikkat takip etmeye başladı. Peki 9 Ocak okullar tatil edilir mi?
8.01.2024 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
8.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Kar yağışı bu haliyle İstanbul'da günlerce yerde kalacak! Uzmanlar ilçeleri saydı, lapa lapa kar bir anda çökecek, gün verildi
Kar yağışı bu haliyle İstanbul'da günlerce yerde kalacak! Uzmanlar ilçeleri saydı, lapa lapa kar bir anda çökecek, gün verildi Hava sıcaklıkları gün be gün düşüyor. 3 Ocak gecesi İstanbul'da başlayan sağanak yağış sonrası son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar bir anda düşecek. Yoğun kar yağışı İstanbul'un bazı ilçelerini beyaz örtüyle kaplayacak. Yılın ilk günlerini sıcak havayla atlattık ancak önümüzde kara kış var. Meteoroloji uzmanları, İstanbul dahil birçok kent için kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek dedi. Hava sistemlerini karşılaştıran hava durumu uzmanları, "Bu öyle bir kış yapar ki sıcak hava hafızalardan silinebilir." dediler. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak?
3.01.2024 Gündem
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor  Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Bu gece yarısı sağanak, hafta sonu kar geliyor! Meteoroloji: Kritik saatler başladı! Kar yağışı bu illeri beyaza bürüyecek
Bu gece yarısı sağanak, hafta sonu kar geliyor! Meteoroloji: Kritik saatler başladı! Kar yağışı bu illeri beyaza bürüyecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Aralık 2023 hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Perşembe gününden itibaren kuvvetli sağanak İstanbul dahil pek çok ilde başlayacak. Haftalık hava durumu raporunda ise Cumartesi gününden itibaren kar yağışının çok kuvvetli yağacağı belirtildi. Kar yağışıyla birlikte yeni haftada okulların tatil edilebileceği uyarısı yapıldı. Meteoroloji Trakya'da etkili olacak yağışın kısa sürede İstanbul'da olacağını ve kritik saatleri açıkladı. Anadolu'nun pek çok ilinde sağanak ve kar yağışı etkili olmaya devam etti. Vatandaşlar soğuk hava dalgasına karşılık önlemler alma konusunda uyarılar aldı. Peki İstanbul'da hafta sonu yağış var mı? İstanbul'a kar yağışı ne zaman? Detaylar haberimizde.
24.12.2023 Gündem
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 4 bin yıllık geleneğin yaşatıldığı 'Nartugan' kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında; bando yürüyüşünün ardından yakılan ateşin etrafında müzik eşliğinde eğlenenler, sembolik hayat ağacına renkli çaputlar bağlayıp dilek tuttu.
23.12.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! AKOM alarm verdi, yağmur trafiği kilitledi
İstanbullular dikkat! AKOM alarm verdi, yağmur trafiği kilitledi İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da fırtınalı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağını belirtilerek, fırtınaya karşı tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu. İstanbul’da bugün öğleden sonra etkisini artıran sağanak yağış trafik yoğunluğuna neden oluyor. İBB trafik haritası kırmızı ve bordoya döndü. Saat 17.15 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 86'yı aştı. Mesai bitiminde trafik yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.
22.12.2023 Gündem
Perşembeden Pazara kar geliyor: Okullar yılbaşından önce tatile girebilir! Meteoroloji: Yüklü miktarda kar yağışı var!
Perşembeden Pazara kar geliyor: Okullar yılbaşından önce tatile girebilir! Meteoroloji: Yüklü miktarda kar yağışı var! Bu Perşembe gününden itibaren düşen hava sıcaklıkları sonrası kar yağışı geliyor. 7 derece hava sıcaklığında da yağabilen kar İstanbul'a doğru yola çıktı. 21 Aralık 2023 Perşembe günü başlayan kuvvetli sağanak yağış Marmara bölgesini esir aldı. Vatandaşlar yollarda uzun süre zorlukla adım attı. Meteoroloji Batı Karadeniz için sağanak ve sel uyarısını yaparak birçok il için turuncu kod yayınladı. Öğrenciler ve velilerin pür dikkat takip ettiği kar yağışı haberlerinde son gelişmeler gösterdi ki Pazar günü yüksek seviyede kar beklentisi oluştu. Okulların yılbaşından önce tatile girmesini bekleyenler için haberler sıkı şekilde takip ediliyor. Peki İstanbul'a kar yağışı ne zaman? Detaylar haberimizde.
21.12.2023 Gündem
Evinize çabuk dönün: Ansızın bastıracak, günlerce yerde kalacak! Meteoroloji: Sağanak sonrası yoğun kar yağışı geliyor!
Evinize çabuk dönün: Ansızın bastıracak, günlerce yerde kalacak! Meteoroloji: Sağanak sonrası yoğun kar yağışı geliyor! Yoğun kar yağışını bekleyen milyonlarca insana son uyarı geldi. Meteoeroloji Genel Müdürlüğü, Trakya'dan giriş yapan soğuk hava dalgası ve kuvvetli sağanak sonrası kar yağışı için de tarih verdi. Cuma akşam saatlerinde İstanbul'a giriş yapacak yağmur sonrası hava durumu uzmanları eve çabuk dönün ikazında bulundu. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklarda ani düşüş yaşanacağının altını çizen uzmanlar, sokakların karla kaplanacağı tahminini de yer verdi. İşte İstanbul'a kar yağışının başlayacağı gün ve hava durumu tahminleri...
15.12.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Valilikler tek tek duyurdu Havaların soğuması ve kar ve şiddetli yağışın etkili olması nedeniyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Öte yandan Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi.
27.11.2023 Gündem
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi?
Kar yağışı İstanbul’a ne zaman gelecek? İstanbul’a kar yağacak mı 2023-2024, 2 hafta sonra kar yağacak mı, La Nina kışı geldi mi? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar yerini fırtına ve soğuğa bıraktı. Türkiye’nin özellikle yüksek yerlerine sezonun ilk karı düştü. Birçok kent beyaza bürünürken İstanbul’a kar ne yağacak mı, kar İstanbul’a ne zaman gelecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.11.2023 Gündem
Yurtta kar ve fırtına etkisi! Yollar kapalı, okullar tatil
Yurtta kar ve fırtına etkisi! Yollar kapalı, okullar tatil Son dakika kar yağışı... Kasım ayının sonuna yaklaşırken birçok ilde kar yağışı ve kuvvetli fırtına etkili oldu. Bazı illerde ise kuvvetli sağanak yağış görüldü. Hayatı felç eden yağışlar, hem yolları kapattı hem de bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. İşte yurttan kar manzaraları ve tatil verilen iller...
19.11.2023 Gündem
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak yurdu etkisi altına aldı! Meteoroloji'den turuncu kodlu uyarı geldi: Kritik gün salı, tamamen değişecek...
Kar yağışı ve kuvvetli sağanak yurdu etkisi altına aldı! Meteoroloji'den turuncu kodlu uyarı geldi: Kritik gün salı, tamamen değişecek... Kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok şehre pazar günü için uyarı verilirken hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altına düşeceği belirtildi. Ancak salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının tekrar artacağı tahmin ediliyor.
18.11.2023 Gündem
Yağmur dalgası tekrar vuracak! Meteoroloji'den uyarı geldi, çok sayıda ili etkileyecek
Yağmur dalgası tekrar vuracak! Meteoroloji'den uyarı geldi, çok sayıda ili etkileyecek Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre yağmur dalgası birçok ili yeniden vurmaya geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Akdeniz (Antalya haric), İç Anadolu'nun güneyi, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karaman, Niğde, Sivas ve Afyonkarahisar çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun güneyinde ve Mardin çevrelerinde beklenen yağışların yer yer kuvvetli, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
3.10.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den çok sayıda ile 'sarı kodlu' uyarı geldi! Çok kuvvetli geliyor, günlerce sürecek
Meteoroloji'den çok sayıda ile 'sarı kodlu' uyarı geldi! Çok kuvvetli geliyor, günlerce sürecek Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre birçok il için alarm verildi. Çok kuvvetli sağanak yağış geliyor. Hava sıcaklıklarında düşüş gerçekleşecek. Yağışlı havanın günlerce süreceği ifade edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün itibarıyla İstanbul dahil tüm yurt için sağanak, dolu, sel uyarısında bulunmuştu. Uyarıların ardından AFAD ve İstanbul Valisi Davut Gül'den son dakika uyarısı geldi. İşte son dakika haberin detayları...
28.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Sağanak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli sağanak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.