Kural

Kural

Son dakika kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.775 kural haberi bulunmuştur. Tüm kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır?
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır? Daire geometride bir çemberin arasında kalan alan şeklinde adlandırılır. Daire için yalnızca dairenin alanı ve yarıçapı hesaplanırken, yarım daire için ise alanı ve çevresi hesaplanmaktadır. Tüm şekillerin olduğu gibi dairenin de bir alan formülü bulunmaktadır. Bu formülü kullanarak tüm dairesel alan sorularını çözmek mümkün olmaktadır.
22.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Yenimahalle ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Yenimahalle belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Yenimahalle ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Yenimahalle ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak?
Ofsayt kuralı değişti mi, yeni ofsayt kuralı ne zaman uygulanacak? Ofsayt kuralı değişiyor mu? Ofsayt kuralı hakkında FIFA Futbol Gelişim Sorumlusu Arsene Wenger’in gündeme getirdiği devrim nitelindeki yenilik için futbolda oyun kurallarını belirleyen IFAB, somut adımlar atmaya başladı. Futbolda gol sayılarını artıracak gelişmenin, gelecek sezon kural kitapçığına işlenmesi bekleniyor.
22.03.2024 Şampiy10
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık
Futbolda ofsayt devrimi! Gol sayısını arttıracak hazırlık Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
Sporda şiddete hapis cezası yolda! Bakan Tunç: Sahaya birileri girmesin diye tedbir alınmalıydı
Sporda şiddete hapis cezası yolda! Bakan Tunç: Sahaya birileri girmesin diye tedbir alınmalıydı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgiili olarak "Sahaya inen ve saldıranlarla ilgili görüntüler inceleniyor. Mevzuatımız gerekli cezaları öngörüyor. Buna rağmen 'Acaba para cezalarında, hapis cezalarında yeniden bir düzenleme ihtiyacı var mı, yok mu?' konusunu değerlendirdik" dedi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır Metin Serezli 2013 yılında vefat etti. Eşinin ölümüne kadar 45 yıllık uzun bir evliliğe imza atan Nevra Serezli mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Serezli, “Uzun ve güzel bir ilişki için birinci ve en önemli kural ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Ben akıllı bir kadının isterse erkeğine her şeyi yaptırabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
19.03.2024 Magazin
Kuran-ı Kerim ilişkinin sırrını 9 ayetle veriyor: Bu sure insan ilişkilerinde başarılı olmanın anahtarını sunuyor
Kuran-ı Kerim ilişkinin sırrını 9 ayetle veriyor: Bu sure insan ilişkilerinde başarılı olmanın anahtarını sunuyor Kuran-ı Kerim, tüm hayatı düzenleyen mesajlarıyla yüzyıllardır insanlığa yol gösteriyor. Gündelik hayatı tanzim eden sözlerin yer aldığı bazı sureler, insan ilişkilerinin sırrını da okuyana veriyor. Öyle ki Kuran'da yer alan Hucurat Suresi'nin ilişkinin anahtarını verdiği 9 altın kural...
18.03.2024 Yaşam
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir? Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in neden küstüğü merak ediliyor. Murat Cemcir ile Ahmet Kural, 'Çalgı Çengi’,'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Düğün Dernek' serisi, 'Çalgı Çengi İkimiz', 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası' gibi yapımlarda başrolü paylaşmıştı. Peki, Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küs? LCV nedir?
13.03.2024 Magazin
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok
Ahmet Kural'a Murat Cemcir'den mesaj: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girmiş ünlü ikilinin yolları ayrılmıştı. 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Magazin
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in kredi notuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir?
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir? Ramazan ayında verilen sadaka ne, sadece ramazan ayında verilen sadaka hangisidir? Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala, Müslümanlar’ın ibadetleri arasında yer alan Sadaka-i Fıtır için yapılan araştırmalar da arttı. İslam dinine göre, Ramazan Bayramı'nın birinci günü tan yerinin ağarmasıyla birlikte vacip olan Sadaka-i Fıtır, Ramazan ayı içinde de verilebiliyor.
7.03.2024 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı şampiyonluğumuzla yeneceğiz" denildi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yapılan paylaşımda; "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız!" denildi.
26.02.2024 Futbol
Fenerbahçe'den Mauro Icardi tepkisi: Bugün, sözün bittiği yerdeyiz
Fenerbahçe'den Mauro Icardi tepkisi: Bugün, sözün bittiği yerdeyiz Fenerbahçe, Mauro Icardi'ye verilen 1 maçlık cezaya yaptığı açıklamayla tepki verdi.
26.02.2024 Fenerbahçe
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı!
Survivor'da kural ihlali sonucu: İlk eleme adayı belli oldu, Ogeday sembolü fırlattı! Hakan’ın yaptığı kural ihlalini Survivor konseyince açıklayan Acun Ilıcalı, Hakan’a verilen cezayı da açıkladı. Survivor 2024 All Star'da ekrana gelen yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi oynandı. Bayrak yarışı mücadeleleri nefes kesti. Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın ilk eleme adayı hangi isim oldu?
18.02.2024 Magazin
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "Partinin her makamında görev alma onuruna erişmiş, her zaman sokakta, halkın içerisinde Türkiye’de iktidar olmak için çalışmış benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir." ifadelerini kullandı.
13.02.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.