Kritik Zirve

Kritik Zirve

Son dakika kritik zirve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik zirve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik zirve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Zirve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik zirve gelişmeleri de dahil olmak üzere 799 kritik zirve haberi bulunmuştur. Tüm kritik zirve haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü. Terörle mücadele ve emekli maaşları görüşmede yer aldı. Detayları CNN TÜRK muhabiri aktardı.
1.10.2023 Gündem
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında kritik zirve Rusya'nın Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin tahıla ulaşmasını sağlayacak anlaşmanın yeniden devreye girebilmesi için gözler Türkiye'de. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Soçi'deki görüşmesi başladı.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
İsveç'ten flaş Türkiye açıklaması: Destekliyoruz
İsveç'ten flaş Türkiye açıklaması: Destekliyoruz İsveç Başbakanı Kristersson 'Türkiye ile daha yakın ekonomik ilişkiler kurulmasını destekliyoruz' dedi.
11.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu. Erdoğan, paylaşımında “Yarın başlayacak NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Vilnius’a geldik. Bu kritik zamanda, NATO coğrafyasının savunması ve güvenliği hakkında görüş teatisinde bulunacak, önemli kararlara imza atacağız" dedi.
10.07.2023 Gündem
Erdoğan-Biden görüşmesi yarın saat 18.00'de
Erdoğan-Biden görüşmesi yarın saat 18.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Litvanya'daki NATO Zirvesi kapsamında 17.30'da üçlü görüşme yapacak. Erdoğan, yarın saat 18.00'de ise ABD Başkanı Biden ile görüşecek.
10.07.2023 Gündem
Litvanya'da kritik zirve! Erdoğan, Stoltenberg ve İsveç Başbakanı ile görüşecek
Litvanya'da kritik zirve! Erdoğan, Stoltenberg ve İsveç Başbakanı ile görüşecek Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Litvanya'daki NATO Zirvesi kapsamında 17.30'da üçlü görüşme yapacak.
10.07.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı. Bitcoin, 31 bin doları aşarak 14 ayın zirvesini gördü. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan kripto para platformu müdürü Sevcan Dedeoğlu, "ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock'ın Bitcoin tabanlı ilk borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti. Fakat BlackRock tekrar başvuruda bulundu. Bu durum yatırımcıların ilgisini körükledi" dedi.
5.07.2023 Ekonomi
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada birinci manşet! İsveç'e son uyarı, işte NATO şartı Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç 11-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşecek NATO zirvesi için geri sayıma geçmiş durumda. Dün gerçekleşen kritik görüşme ise dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Erdoğan'ın İsveç uyarısını pek çok gazete ve ajans manşetinden gördü.
26.06.2023 Dünya
Bloomberg dünyaya duyurdu: Türkiye'den İsveç'e son şans! İşte Ankara'nın talepleri
Bloomberg dünyaya duyurdu: Türkiye'den İsveç'e son şans! İşte Ankara'nın talepleri Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç 11-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta gerçekleşecek NATO zirvesi için geri sayıma geçti. Bloomberg ise Türkiye'nin kritik zirve öncesi taleplerini açıkladı.
23.06.2023 Dünya
Ekonomide kritik zirve! Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele etkin adımlar atacağız
Ekonomide kritik zirve! Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadele etkin adımlar atacağız Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da katıldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'deki Ekonomik Koordinasyon Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Yılmaz "İstikrar ve güven içinde güçlü liderlik, tutarlı politika setiyle zorlukları aşacağız. Enflasyonla mücadele konusunda etkin ve kararlı adımlar atacağız" dedi.
15.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti
19.05.2023 Gündem
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Ali Koç ile Jorge Jesus arasında kritik zirve! 'Hocam Galatasaray'ı nasıl hafife alırsın?'
Ali Koç ile Jorge Jesus arasında kritik zirve! 'Hocam Galatasaray'ı nasıl hafife alırsın?' Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Galatasaray'a evinde 3-0 kaybeden ve Sarı Kırmızılı takımın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de Ali Koç ile Jorge Jesus'un Samandıra'da bir araya geldiği öğrenildi. İkilinin aralarında derbi kritiği yaptığı belirtilirken, Başkan Koç'un Portekizli teknik adama "Bu maça normal bir maç gözüyle bakman hataydı hocam' dediği anlaşıldı.
12.01.2023 Fenerbahçe
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum
Destici: Asgari ücretin 8 bin TL'nin üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücrete ilişkin "Hem iş dünyamızı hem de işçi kardeşlerimizi düşünerek makul olan tespit ve tekliflerde bulunduk. Biz, yüzde 50 civarında bir teklifi önerdik. İnşallah yarın yüzde 50'lik bir artışla bu ilan edilecektir diye ümit ediyorum. 8 bin liranın üzerinde bir rakam olduğunu tahmin ediyorum" dedi.
21.12.2022 Ekonomi
Asgari ücrette kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Bilgin ile görüştü
Asgari ücrette kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Bilgin ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret artışı gündemi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i kabul etti.
21.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Zirve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik zirve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.