Kritik Uyarı

Kritik Uyarı

Son dakika kritik uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.871 kritik uyarı haberi bulunmuştur. Tüm kritik uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Özellikle 92 gün vadeli hesaplara verilen faiz 2-3 puan daha yüksek. Nakdi olanların, vade sonu gelenlerin daha yüksek faiz alabilmek için bankalarıyla pazarlık yapmasında da fayda var. Çünkü 1 puan yüksek faizin getirisi hiç de az değil. Peki hangi güncel faiz ve vadede ne kadar getiri sağlanır? Sizin için hesapladık...
26.04.2024 Ekonomi
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı Parasını mevduat faizine yatıracak olan vatandaşlara daha fazla kazanç getirecek uyarı yapıldı. Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edecek. Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarı önünde rakibini devirerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Yunan ekibi karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Öte yandan yıldız oyuncuya kritik uyarı geldi.
18.04.2024 Fenerbahçe
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak
Araç muayenesinde yeni dönem başladı! Artık zorunlu olmayacak Arabası olan herkese kritik uyarı yapıldı. TÜVTÜRK'te milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başladı. O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil.
18.04.2024 Ekonomi
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hafta sonu İran’ın İsrail’e yönelik düzenlediği saldırılar piyasaları germişti ancak Ortadoğu’daki gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle piyasalar da haftaya pozitif seyirle başladı. Yaşanan gerilimin piyasalara etkisi sınırlı kaldı. Bu kapsamda borsadaki kâr satışları olağan. Ancak İsrail karşılık verir ve yeni bir saldırı başlarsa daha farklı yansımaları olacaktır.
16.04.2024 Ekonomi
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı'
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı' Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında yaşanan artışın tüketicileri yeni yollar aramaya teşvik ettiğini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar Memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Dolandırıcılar bu kez de memur olmak isteyen vatandaşa tezgâh kurdu. İnternet sitesi üzerinden 'iş vaadi' ile para toplayan dolandırıcılar, binlerce kişiyi mağdur etti. İşte yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.04.2024 Gündem
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün Borsa'da parası olan ve yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı tatili önümüzdeki hafta başlıyor ve parasını Borsa İstanbul'da ya da fonlarda değerlendirenlerin paraya ihtiyacı varsa hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Aksi halde Cuma ve sonrasında hisse, fon satışı yapanlar paralarının takasları 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Mevduat faizlerinde rekor artış! Bankaya para yatıracaklar dikkat, vade günü uyarısı
Mevduat faizlerinde rekor artış! Bankaya para yatıracaklar dikkat, vade günü uyarısı Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. İhtiyaç kredi faizi yüzde 82’yi aşarken, mevduat faizi yüzde 60’a dayandı. Öte yandan bankaya para yatıracaklara kritik uyarı geldi. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı
Emekli aylığı alanlara kritik uyarı! Bilinmeyen çift maaş ve çift promosyon detayı ortaya çıktı Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme
Emekli milyonlara kritik uyarı! Başvuru yapana 15 bin lira ek ödeme Emekli milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği yeni promosyonlar için başvurular bugün başlıyor. Kamu bankalarında üst sınırın yüzde 140, alt sınırın da yüzde 160 artması üzerine özel bankalar da harekete geçerken, promosyon ödemelerinin nakit bazda en düşük 15 bin liraya kadar yükselmesi bekleniyor.
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Gram altında hesap değişti! Faiz kararı altın fiyatlarına yansıdı, alım fırsatı için tarih verildi
Gram altında hesap değişti! Faiz kararı altın fiyatlarına yansıdı, alım fırsatı için tarih verildi Altın fiyatları için kritik uyarı geldi. Altın fiyatları son dakika alış-satış rakamları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, Kapalı Çarşı verileri ile güncel ve anlık rakamları yakından takip ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için kritik uyarı! Fark bir anda gram başına 250 lirayı geçti
Altın fiyatları için kritik uyarı! Fark bir anda gram başına 250 lirayı geçti Altın fiyatları son dakika alış-satış rakamları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, Kapalı Çarşı verileri ile güncel ve anlık rakamları yakından takip ediyor. Mart ayında yükseliş trendini güçlendiren sarı madende hareketli seyir devam ediyor. Birkaç hafta içerisinde gram altının serbest piyasa fiyatı ile Kapalıçarşı’da, kuyumcularda satılan fiyatı arasında makas 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları kuyumcularda neden daha da yükseldi? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
21.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı Emeklilere bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da ödenecek. Ölen eşinin emekli aylığının %50'sini alana 1.500 TL yatacak. İş göremezlik geliri alana da ikramiye var. 31 Mart tarihinden önce emeklilik dilekçesi veren EYT'liler de ikramiye alabiliyor.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın Otomotiv sektöründe fiyatlar bir süredir aşağı yönlü hareket ediyor. Fiyat avantajından yararlanmak isteyenler ise; bayilerin yolunu tutuyor. Ancak uzmanlar tüketicileri uyararak sözleşme yapılmadan, ödeme yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.
14.03.2024 Adana
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu Borçlanarak araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi
Kredi kullanarak ev alacaklar dikkat! Faiz ve borç ödemesi ile ilgili kritik uyarı geldi Ev sahibi olmak isteyenler için hayati uyarı yapıldı. Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Bankada parası olana kritik uyarı! Mevduat faizi 22 yılın zirvesine çıktı
Bankada parası olana kritik uyarı! Mevduat faizi 22 yılın zirvesine çıktı Mevduat faizleriyle ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Bankalar mevduat faizini 22 yılın zirvesine yükseltti. 3 aylık vadeli mevduatta faiz yıllık yüzde 53.25'i aştı. Kümülatif olarak ise faiz yüzde 64.86 oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! İbre tersine dönüyor, gram altın 3.000 TL'yi aşacak, işte o tarih
Altın fiyatlarında son dakika! İbre tersine dönüyor, gram altın 3.000 TL'yi aşacak, işte o tarih Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 6 Mart 2024 Çarşamba günü çeyrek ve gram altında fiyatlar rekoru bir kez daha kırdı. Yükseliş trendine devam eden gram altın rekor seviyesini koruyor. Gram altın ve Bitcoin için kritik uyarı geldi. Piyasa ABD'den gelecek verilere kilitlendi. Uzman isimden yatırımcılar için önemli açıklama geldi. İşte detaylar...
6.03.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları üst üste rekorlara imza attı. Altın yatırımcısına yüksek kâr için önemli uyarı yapıldı. Bunun yanında piyasada mevduat faizlerinin sabit kalmasının ardından yatırımcı tercihleri değişti. Enflasyonun üstünde yüksek getiri sağlamayı amaçlayan yatırımcılar alternatiflere yönelmeye başladı. Peki yeni yılın gözde iki yatırım aracı altın ve borsada tahminler neler? İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.