Kredi Başvurusu

Kredi Başvurusu

Son dakika kredi başvurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi başvurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi başvurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Başvurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi başvurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.112 kredi başvurusu haberi bulunmuştur. Tüm kredi başvurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi için başvuruların 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlayacağını açıkladı.
8.12.2023 Ekonomi
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir?  ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir? ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını, başvuruların da e-Devlet ekranı üzerinden alındığını bildirdi. Peki, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs başvuru ekranı...
12.10.2023 Eğitim
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün Kredi ihtiyacı olanlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından bazen olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen en önemli sebep de kişinin kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Kredi notunu yükseltmek sanıldığı kadar zor değil. İşte detaylar
10.10.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı
Ev sahibinin başına gelmeyen kalmadı! Satış için tapu fotoğrafını gönderince ortaya çıktı Antalya'da yaşayan Emine Sapmaz (43), dairesinin satış işlemi için tapu fotoğrafını gönderdiği kiracısı Oğuz A.'nın, evi bir başkasına kiraladığını öğrendi. İmzasının taklit edilip kendisinin yurt dışındaymış gibi gösterildiğini belirten Sapmaz, evde gizli bir bölmedeki altın ve paralarının da çalındığını iddia etti.
6.09.2023 Yaşam
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023?
KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt burs ve kredi başvurusu için geri sayım başladı: KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı, tercihler ise 27 Temmuz’da başlıyor. 8 Ağustos'a kadar devam edecek olan tercih sürecinin ardından öğrenciler bu kez KYK burs- kredi ve yurt başvuruları için hazırlıklara başlayacak. KYK yurtlar için başvuru işlemleri yerleştirme işlemlerinin ardından başlayacak. KYK yurt başvuruları geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'ta başlamıştı. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor 2023? KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak 2023? İşte 2023 KYK kredi-burs ve yurt başvuru tarihleri…
21.07.2023 Eğitim
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler Ordu'nun Altınordu ilçesinde Onur Tıkıç (43), bir bankanın müşteri hizmetleri görevlisi olarak tanıtanların, kendisinden kişisel bilgilerini alıp, adına 60 bin TL kredi çektiğini belirterek, dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Tıkıç, dolandırıcıların parayı aldıktan sonra kendisine ‘Abi seni yorduk' dediklerini söyledi.
26.05.2023 Yaşam
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı 'Düşük faizli kredi' ilanına tıkladı hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'da 'Düşük faizli kredi başvurusu için tıklayınız' ilanlarıyla çok sayıda kişinin bilgi ve şifrelerini ele geçiren ve banka hesaplarını boşaltıp kredi çeken şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon sonrası kritik detaylar ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
TOGG kredi imkanı var mı, TOGG kredi başvurusu nasıl yapılır? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredisi nasıl olacak, şartları ne?
TOGG kredi imkanı var mı, TOGG kredi başvurusu nasıl yapılır? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredisi nasıl olacak, şartları ne? Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyen dijital çekiliş noter huzurunda gerçekleşti. Togg sosyal medya hesaplarından ve TRT Haber’den canlı olarak yayınlanan çekiliş sonunda, 177 bin 467 kişi arasından şanslı 20 bin kullanıcı ön sipariş hakkı kazandı. 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişi de yedek listede yerini aldı. Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar, akıllı cihazlarını teslim almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve her bekledikleri ay için Trugo’dan 85 kWs(*) enerji dolum hakkı kazanacak. Söz konusu listelerin belli olmasının ardından “TOGG için kredi verilecek mi, TOGG kredi imkanı var mı? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredi başvurusu başladı mı? TOGG kredisi nasıl olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.03.2023 Ekonomi
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor Kredi ihtiyacı olan bazı vatandaşlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen sebep de kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Bunları yaparsanız kredi notunuz hemen yükselmeye başlıyor. İşte detaylar...
2.01.2023 Ekonomi
KYK ne zaman yatacak? Yılbaşından önce 3 aylık toplu ödeme bugün mü yatacak? TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri…
KYK ne zaman yatacak? Yılbaşından önce 3 aylık toplu ödeme bugün mü yatacak? TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri… KYK burs ve kredi alacak üniversite öğrencilerinin 3 aylık toplu ödemeleri ne zaman alacağı belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 531 bin 468 öğrenciye toplam 1 milyar 428 milyon 657 bin TL ödeneceğini açıkladı. Bakan Kasapoğlu, sisteme dahil olarak ilk defa burs-kredi başvurusunda bulunan ve taahhütnamesini onaylayan öğrencilerden 222 bin 461 öğrenciye burs, 309 bin 007 öğrenciye ise kredi ödemesi yapılacağını aktardı. Bakan Kasapoğlu, böylelikle 531 bin 468 öğrenciye toplam 1 milyar 428 milyon 657 bin TL ödeneceğini kaydetti. Peki, KYK ne zaman yatacak? İşte TC kimlik no’ya göre KYK ödeme tarihleri…
29.12.2022 Eğitim
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor!  Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir?
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor! Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir? Ev kiralamada şartlar tamamen değişiyor. Fahiş kira artışları yüzünden bütçeye uygun ev bulmak her geçen gün zorlaşırken ev sahiplerinin kiralamada, ev arayanlardan istedikleri şartlara bir yenisi daha ekleniyor. Kiralık daire ilanlarında bekar ya da evli gibi yasak olan ayrımcılıklara ek, kefil şartları, memur olup olmama durumunun yanında bir de Findeks kredi notu şartı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan Findeks Kiredi Notu isteyen kiralık ev ilanı sonrasında bu raporun ne olduğu araştırılıyor. Peki, ! Findeks Kredi Notu nedir? Findeks risk raporu nasıl alınır? Findeks Kredi Notu nasıl yükseltilir? Findeks Kredi Notu sorgulama nereden yapılır? İşte Findeks Kredi Notu öğrenme ekranı!
22.12.2022 Ekonomi
KYK burs ve kredi başvuruları 2022! KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır?
KYK burs ve kredi başvuruları 2022! KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır? 2022 KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için burs ve kredi başvurularının başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Üniversite öğrencileri burs başvurularını gerçekleştirirken, başvurusunu tamamlayanların gözü sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, KYK başvuru başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları ne zaman bitecek? KYK burs başvurusu ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
16.11.2022 Eğitim
Devletten küçük esnafa yüzde 70 destek! 4 bin kişiye iş kapısı olacak
Devletten küçük esnafa yüzde 70 destek! 4 bin kişiye iş kapısı olacak Bingöl’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yüzde 70 desteği ile yapımına başlanan 501 dükkanlı 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor. Sanayi sitesinin bitmesiyle birlikte 4 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.
3.11.2022 Ekonomi
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı!
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnaf kredisi merak ediliyor. Esnaflar için başlatılan kredi kampanyasında, faiz oranı, vade sayısı ve başvuru şartları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı!
3.11.2022 Ekonomi
Kredi kullanımı ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti
Kredi kullanımı ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti Banka kredisi kullanacak herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredisini kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sınırlar yeniden belirlendi. Tüketici kredi sözleşmelerinde değişiklik yapıldı. Kredi ile bağlantılı yapılan başta hayat sigortası olmak üzere konut ve taşıt sigortalarında yıllardır süren ve tüketici şikayetlerine konu olan tartışma da yeni yönetmelikle son buldu. Düzenleme ile kredi ile bağlantılı sigortalarda bankaların ve tüketicilerin haklarının sınırları belirlendi. Peki, neler değişti ve bundan sonra kredi kullanan tüketici neyle karşılayacak? İşte kredi ile ilgili merak edilen detaylar...
26.09.2022 Ekonomi
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu!
KYK burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu! KYK burs başvurusu başladı mı, KYK burs/kredi başvuruları ne zaman başlıyor? sorularına yanıt arayan üniversite öğrencileri gözlerini Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevirdi. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs ve kredi desteği başvuruları sabırsızlıkla bekleniyor. İşte GSB 2022-2023 KYK burs ve kredi başvurusu hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak, başvuru tarihileri açıklandı mı? 2022 GSB KYK burs ve kredi başvurusu
KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak, başvuru tarihileri açıklandı mı? 2022 GSB KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve yurt başvurusu için heyecanla Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek açıklama bekleniyor. Üniversiteyi kazanan öğrenciler kayıtlara yönelik çalışmalarına devam ederken KYK yurt başvurularına yönelik de araştırmalarını hızlandırdı. Peki KYK yurt başvuru tarihleri açıklandı mı, KYK yurt başvuruları ne zaman yapılacak? KYK yurt başvurusu nasıl yapılır?
23.08.2022 Eğitim
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme... Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenleri ilgilendiren uyarı! İnternet bankacılığı kullananlar dikkat: Paralar buhar oluyor, tüm borç size kalıyor
Kredi çekmek isteyenleri ilgilendiren uyarı! İnternet bankacılığı kullananlar dikkat: Paralar buhar oluyor, tüm borç size kalıyor Dijital bankacılık sistemini kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bankadan kredi çekenleri hedef alıyor, paranız anında ellerine geçiyor ve tüm borç üzerinize kalıyor. Hesaba on binlerce lira gönderiliyor ve bir kişi bankacıymış gibi 'o para yanlışlıkla hesabınıza yatırıldı, bize geri gönderin' diye arıyor. Dolandırıcılar, bu yöntemi kullanarak birçok kişiyi mağdur etti. İşte internet bankacılığı kullanan herkesi yakından ilgilendiren olayın detayları...
16.06.2022 Ekonomi
0,99 kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisi şartları ne?
0,99 kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisi şartları ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan konut destek paketi kapsamında verilecek krediler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. "İlk evim Konut Finansman Paketi" çerçevesinde ev almak isteyenlere 0.99 faizli konut kredisi sağlanacak. Ev hayali kuran binlerce kişi araştırmalarına devam ederken, 0,99 kredisi verilmeye başlanacağı tarih merak ediliyor. Peki, 0,99 kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisi şartları ne? Düşük faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar…
17.05.2022 Ekonomi
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı!
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Konut destek paketleri ile kredi desteklerinin ardından binlerce kişi kredi notu ile ilgili aramalarını artırdı. Ev almak isteyenler kredi almak için bankalara başvuru yapacak. Kredi başvurularının onaylanması için de kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Ev, araba almak veya ihtiyaç kredisi kullanmak için kredi notunuz büyük önem taşıyor. Peki, Kredi notu nasıl öğrenilir? İşte findeks kredi notu öğrenme ekranı!
17.05.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Başvurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi başvurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.