Koronavirüsü

Koronavirüsü

Son dakika Koronavirüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koronavirüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koronavirüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koronavirüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koronavirüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 koronavirüsü haberi bulunmuştur. Tüm koronavirüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V Çinli bilim insanlarının, farelerde yüzde 100 öldürücü olan mutant bir koronavirüs türü üzerinde deneyler yaptığı öne sürüldü.
18.01.2024 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Ünal: Gribi soğuk algınlığı ile karıştırmayın
Bilim Kurulu Üyesi Ünal: Gribi soğuk algınlığı ile karıştırmayın Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, mevsim değişikliği nedeniyle gribal enfeksiyon hastalıklarında artış olduğunu belirterek, "Koronavirüs solunum yolu ile bulaşan bir enfeksiyon ve koronavirüs de artacak. Tabi koronavirüsün yanında influenzanın (grip) da altını çizmekte fayda var. Grip hastalığının soğuk algınlığı ile karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
13.10.2022 Sağlık
Bakan Koca'nın Kovid-19 testi negatife döndü
Bakan Koca'nın Kovid-19 testi negatife döndü Sağlık Bakanı Koca, "Dün, Covid-19 testimin negatif çıktığı bilgisini aldım ve programlarıma kaldığım yerden devam etmeye başladım." açıklamasını yaptı.
3.09.2022 Gündem
Burcu Özberk'in yeni imajı dikkat çekti! 'Biraz değişiklik'
Burcu Özberk'in yeni imajı dikkat çekti! 'Biraz değişiklik' Aşk Mantık İntikam dizisiyle ününe ün katan oyuncu Burcu Özberk, koronavirüsü yenince hemen tatile gitmişti. Tatil dönüşü yeni bir imaj ile dikkat çeken Burcu Özberk takipçilerinden beğeni aldı. Güzel oyuncu Burcu Özberk'in iddialı tarzı gözlerden kaçmadı.
19.08.2022 Magazin
Aşıda yeni dönem! BioNTech’ten flaş açıklama geldi, bu ay başlıyor
Aşıda yeni dönem! BioNTech’ten flaş açıklama geldi, bu ay başlıyor 2 yılı aşkın süredir koronavirüsü ile mücadele eden dünya şimdi de Omicron alt varyantı BA.4 ve BA.5 için alarma geçmiş durumda. Dünya genelinde vaka sayıları artmaya devam ederken Özlem Türeci ile Uğur Şahin’in sahibi olduğu BioNTech’ten beklenen açıklama geldi.
9.08.2022 Dünya
Tedirgin eden gelişme! Tüm Türkiye'de artıyor, toplu taşıma, uçak ve AVM...
Tedirgin eden gelişme! Tüm Türkiye'de artıyor, toplu taşıma, uçak ve AVM... Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Bakanlığı'n açıkladığı haftalık Covid-19 tablosundaki rakamlara göre günlük vaka sayısının ortalama 50 bin civarında olduğunu, günlük 22 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi. İlhan, "Bu rakamlar azımsanacak rakamlar değil. Bu yüzden mutlaka maskemizi kalabalık olan yerlerde takmalıyız" dedi. Prof. Dr. İlhan, maskenin bazı alanlarda tekrar zorunlu hale getirilip getirilmeyeceğine ilişkin, "Sağlık kuruluşlarında maske takma halihazırda zorunlu. Bunun dışındaki diğer toplu alanlar, toplu taşımalar, uçaklar çok kalabalık AVMlerde ise şu an böyle bir yaklaşım söz konusu değil" açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayı...
3.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
Ağız yarası korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Yeni belirtiler ortaya çıktı!
Ağız yarası korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Yeni belirtiler ortaya çıktı! Ağızda yara korona belirtisi mi, korona belirtileri arasında ağız yarası var mı? Koronavirüs yeniden yükselişe geçti. Günlük vaka sayıları dünyanın dört bir yanında arttı. Yeni varyantların belirtileri değişirken, hangi belirtinin korona olduğu yönündeki araştırmalar da arttı.
25.07.2022 Sağlık
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi!
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi! Billur Kalkavan'ın geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Tedavisi devam eden ünlü isim, birkaç gün önce hastaneden taburcu oldu. Şimdilerde evinde dinlenen Kalkavan, sevgilisinin çektiği pozları takipçileriyle paylaştı.
12.06.2022 Magazin
Büyükada'da kedilerde salgın iddiası!
Büyükada'da kedilerde salgın iddiası! Büyükada'da bir çok kedi hastalandı. Hayvanseverler 4 ayda yaklaşık 700 kedinin öldüğünü öne sürdü. Kedilerin FIP olarak bilinen 'Feline Enfeksiyoz Peritonit' hastalığına yakalandığı belirtilirken hayvanseverler kedileri karantinaya almaya başladı. Büyükada Hayvan Kurtarma Gönüllüsü Neslihan Sipahioğlu, "Sorumlu olduğum bölgede 210 kedim vardı, 210 kediden şu an 50'ye düştük" dedi. Hastalıkla ilgili bilgi veren Veteriner Celal Karabulut ise "FIP, koronavirüs ailesinden. Kedilerde çok değişik semptomlara sebep olan viral bir hastalık. Yalnızca kedilere dair bir hastalık. Yüzde yüz ölümcül sonuçlanıyor" diye konuştu.
3.06.2022 Yaşam
Ünlü Türk doktor Serhat Gümrükçü ABD'de tutuklandı! Koronayı araştırıyordu...
Ünlü Türk doktor Serhat Gümrükçü ABD'de tutuklandı! Koronayı araştırıyordu... Türk doktor Serhat Gümrükçü ABD'de tutuklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nde koronavirüs tedavisine yönelik çalışmalar yürüten Dr. Serhat Gümrükçü, 2018 yılında kiralık katil tutarak cinayete karışmak suçlamasıyla tutuklandı.
28.05.2022 Dünya
Billur Kalkavan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Billur Kalkavan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenilen Billur Kalkavan'ın son hali oyuncu dostu Hamdi Alkan tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 59 yaşında kansere yakalanan Billur Kalkavan'ın hali sevenlerini üzdü. Kemoterapi tedavisine başlayan Billur Kalkavan, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, "Sadece bir ricam var" sözleriyle sevenlerine seslendi.
26.05.2022 Magazin
Koronavirüsü hafif atlatanlar dikkat! Ortaya çıktı, bu belirtiler varsa...
Koronavirüsü hafif atlatanlar dikkat! Ortaya çıktı, bu belirtiler varsa... Eskişehir Şehir Hastanesi Covid-19 Sonrası İzlem Merkezi'nde koronavirüsü atlatan 2 bin 500 hasta kontrolden geçirildi. Merkezde görevli Dr. Melek Demircan, koronavirüsü hafif atlatanlarda en sık görülen şikayetlerin başında nefes darlığı olduğunu belirterek, "Hastalığı hafif geçirseler de kas ve eklem ağrıları, unutkanlık, halsizlik, çabuk yorulma gibi şikayetleri hastalarımızda görüyoruz. Özellikle en sık karşılaştığımız problemlerden birisi nefes darlığı" dedi. 
24.05.2022 Gündem
Koronavirüsten sonra kabusun yeni adı Maymun çiçeği virüsü!  Bir ülkeye daha sıçradı: Flaş açıklama geldi...
Koronavirüsten sonra kabusun yeni adı Maymun çiçeği virüsü! Bir ülkeye daha sıçradı: Flaş açıklama geldi... Tüm dünaya 2 yılı aşkın süredir koronavirüsü ile mücadele ettikten sonra şimdi de Maymun çiçeği virüsü için alarma geçti. Virüs bir ülkeye daha sıçrarken merakla beklenen açıklama salgın konusunda ABD'nin en yetkili kurumu olan CDC'den geldi.
20.05.2022 Dünya
AK Parti'nin oy oranını açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki rakamlar
AK Parti'nin oy oranını açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki rakamlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen A Haber ekranlarında katıldığı Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında son seçim anketlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Şen, partisinin anketlerdeki son oy oranını açıkladı.
10.05.2022 Siyaset
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu...
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu... Dünya koronavirüsü geride bırakmaya hazırlanırken Çin'den gelen haber ile sarsıldı. Çin'de insana bulaşan ilk H3N8 virüsü vakası teyit edildi. Uzmanlar virüsün semptomlarını açıkladı ve bir de uyarıda bulundu.
27.04.2022 Dünya
6 Nisan 2022 koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
6 Nisan 2022 koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 10 bin 314 yeni vaka tespit edildi, 41 kişi vefat etti. 14 bin 332 kişi daha koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştu.
6.04.2022 Gündem
Oruç tutacaklar için peş peş öneriler geldi
Oruç tutacaklar için peş peş öneriler geldi Ramazan ayında oruç tutma süresi bu yıl 15 saate kadar çıkıyor. Bu süreçte beslenme ve yaşam tarzı ile ilgili uzmanların önerilerini dikkate almak, Ramazan ayını sağlıklı ve konforlu bir şekilde geçirmek açısından önem taşıyor.
1.04.2022 Sağlık
Koronavirüs atlatanlara oruç tavsiyeleri! Mehmet Ceyhan açıkladı: Yüzde 90...
Koronavirüs atlatanlara oruç tavsiyeleri! Mehmet Ceyhan açıkladı: Yüzde 90... Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs olup da belirti göstermeyenlerin oruç tutmasında sakınca var mı? Hastalığı atlatanlar Ramazan ayında nelere dikkat etmeli? Koronavirüs yazın bitecek mi? Gibi sorulara canlı yayında cevap verdi.
1.04.2022 Sağlık
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz
Kamu Başdenetçisi Malkoç: Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Türkiye'nin son 15-20 yılında geçmişten gelen birikimi üzerine ilaveler yapıldı. Hem hizmet çeşitlendirildi hem de kalitesi artırıldı. Hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi artarken, insanlarımızın hak arama konusunda anayasal ve yasal düzenlemelerle alanı genişletildi. Güçlü idare karşısında vatandaşın sesiyiz. İdareyle vatandaş arasında hakemlik ve arabuluculuk yaparken, halkın avukatlığını yapmış oluyoruz.
24.03.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var
İstanbul Havalimanı'nda dev operasyon! İhbar üzerine harekete geçildi, çok sayıda gözaltı var İstanbul Havalimanı Gümrük, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Brezilya'dan yüklü miktarda uyuşturucu geleceği ihbarı üzerine başlattığı operasyonda aralarında yer hizmeti personelinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına alındı. 
24.03.2022 Gündem
108 yaşında koronavirüsü yendi: 'Herkes dikkat etsin'
108 yaşında koronavirüsü yendi: 'Herkes dikkat etsin' Rize’de 25 gün süren tedavinin ardından koronavirüsü yenen Gülten Saruhan (108), "Bu hastalığı da atlattık; insanlar dikkat etsinler, bu hastalıktan kurtulalım" dedi.
24.03.2022 Gündem
Koronavirüs hastalarında kalp kasılma fonksiyonları düşük çıktı
Koronavirüs hastalarında kalp kasılma fonksiyonları düşük çıktı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri, 'Covid-19'un uzun vadeli etkileri' konulu araştırma gerçekleştirdi. 3 ay boyunca testi pozitif çıkan ve ayakta tedavi edilen 105 hasta ile sağlıklı 105 kişinin kalp atış hareketlerinin izlendiği araştırmada, koronavirüse yakalananlarda kalp yetmezliğine yol açan kalp kasılma fonksiyonu düşüklüğü belirlendi.
3.03.2022 Sağlık
Koronavirüs ile ilgili flaş uyarı: Artan vakaların nedeni maskenin ihmal edilmesi
Koronavirüs ile ilgili flaş uyarı: Artan vakaların nedeni maskenin ihmal edilmesi Koronavirüs ile ilgili Trabzon'da son dakika uyarısı! Prof. Dr. Faruk Aydın, "Pandemi boyunca bu kadar çok vaka ve vefatın olduğu bir dönem yaşamadık. Dolayısıyla pandemiye karşı mücadelenin öyle gevşetmeye uygun bir dönemde olduğuna inanmıyorum" dedi.
26.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koronavirüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.