Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Son dakika Billur Kalkavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Billur Kalkavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Billur Kalkavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Billur Kalkavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan billur kalkavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 billur kalkavan haberi bulunmuştur. Tüm billur kalkavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı Yeni dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı! İsme özel sahte mahkeme kararı hazırlayan sahtekarlar, bu kararları ödeme linkiyle birlikte binlerce kişinin cep telefonlarına mesaj olarak gönderdi. İstanbul Adliyesi şikayetçilerle dolup taşarken, avukat Dilek Yüksel, “Linke kesinlikte tıklamayın ve para göndermeyin” uyarısında bulundu.
23.07.2023 Yaşam
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini üzdü! Buğra Bahadırlı eleştirilere cevap verdi
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini üzdü! Buğra Bahadırlı eleştirilere cevap verdi Ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan'ın 9 ay önce hayatını kaybetmesinin ardından mezarının bakımsız ve terk edilmiş halinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bu durum, Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı eleştirilere maruz bıraktı. Kalkavan’ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı eleştirilere yanıt verdi.
23.07.2023 Magazin
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış
Billur Kalkavan'ın mezarı görenleri şaşırttı! Mezar taşı kırılmış Geçtiğimiz yıl ekim ayında akciğer kanseriyle mücadele ederken 59 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın mezarlığının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
21.07.2023 Magazin
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Armağan Çağlayan'dan haber var!
Armağan Çağlayan'dan haber var! Geçen haftalarda sosyal medya hesabında akciğer kanserine yakalandığını duyuran Armağan Çağlayan bu kez hayranlarını sevindiren bir haber verdi. Ünlü televizyoncu 4.5 saat süren başarılı bir operasyonun ardından kanserli kitleden kurtuldu.
1.12.2022 Magazin
Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan açıklamalar: Tartışırken bile dans ediyorduk
Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı'dan açıklamalar: Tartışırken bile dans ediyorduk Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Billur Kalkavan'ın vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu söyleyen Bahadırlı, hayat arkadaşının boşluğunu fazlasıyla hissettiğini, Kalkavan'la tartışırken bile dans ettiklerini dile getirdi. Ayrıca Kalkavan'ın son bir yılda girdiği ruh halini anlattı.
25.11.2022 Magazin
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor?
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, 13 yıllık hayat arkadaşı Billur Kalkavan hakkında açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan’ın son anlarını anlatan Buğra Bahadırlı, tanıştıkları günden bu yana yaşadıklarını, ünlü oyuncunun hastalık sürecini ve son zamanlarda yaşadıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan Buğra Bahadırlı ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? İşte detaylar…
23.10.2022 Ünlüler Dünyası
Buğra Bahadırlı'dan duygulandıran sözler! 'En son benden pizza istedi ama yiyemedi'
Buğra Bahadırlı'dan duygulandıran sözler! 'En son benden pizza istedi ama yiyemedi' Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören televizyoncu ve oyuncu Billur Kalkavan'ın ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Kemoterapi hortumun içine yerleşen bir mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden oyuncunun 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı , tarifsiz acı sonrası konuştu. Bahadırlı'nın, "Billur 'Canım pizza istiyor' dedi. Pizza getirdim ama yemek nasip olmadı" itirafı yürek yaktı. Kalkavan'ın hastalığa yakalanmadan kısa süre önceki sözleri de dikkat çekti. İşte detaylar...
21.10.2022 Magazin
Kansere neden oluyor! Kuru öksürük, göğüs ve sırt ağrısı ile ortaya çıkıyor
Kansere neden oluyor! Kuru öksürük, göğüs ve sırt ağrısı ile ortaya çıkıyor Kanser vakaları hızla artıyor. Birçok hastalıkta olduğu gibi, kanserde de erken tanı hayat kurtarıyor. Akciğer kanseri yıllarca belirti vermeden ilerleyebiliyor. Genetik faktörler, çevresel etkenler, beslenme ve yaşam şekli kanser riski üzerinde etkili olurken, bu riski azaltmak da mümkün. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Hürkal akciğer kanserinin belirtileri, teşhis ve tedavi süreci ile ilgili yaptığı açıklamada ‘sigara’ vurgusu yaparak, beslenme ve yaşam şeklinin akciğer kanserine etkisini anlattı.
23.10.2022 Sağlık
Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı!
Billur Kalkavan son yolculuğuna uğurlandı! Kanser tedavisi sürerken vücudunda türeyen mantar sebebiyle hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 59 yaşında vefat eden ünlü oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı.
17.10.2022 Magazin
Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında merak edilenler…
Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında merak edilenler… Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında yapılan aramalar arttı. Yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan, cumartesi günü yaşamını yitirdi. Billur Kalkavan'ın ölüm nedenini erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı açıkladı. Peki, Buğra Bahadırlı kimdir? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi? Billur Kalkavan, cumartesi günü hayata veda etmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek?
Billur Kalkavan’ın cenazesi ne zaman, saat kaçta kalkacak? Kalkavan’ın cenaze töreni nerede, nereye defnedilecek? İstanbul'da hayatını kaybeden oyuncu Billur Kalkavan'ın (60) cenaze programı belli oldu. Peki, Billur Kalkavan'ın cenaze töreni ne zaman, saat kaçta, nerede? Billur Kalkavan cenazesi nerede defnedilecek?
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan'ın son sözlerini sevgilisi açıkladı: Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım
Billur Kalkavan'ın son sözlerini sevgilisi açıkladı: Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım Akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın son sözleri herkesi duygulandırdı.
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan'ın son sözleri ortaya çıktı!
Billur Kalkavan'ın son sözleri ortaya çıktı! Akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkvan'ın son çektiği videoda kanser hastalarına seslenerek "Korkmayın" mesajı verdiği ortaya çıktı.
16.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi!
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi! Bir süredir kanser ile mücadele eden Billur Kalkavan’dan acı haber geldi. 59 yaşındaki Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan’ın biyografisi!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Billur Kalkavan hayatını kaybetti!
Billur Kalkavan hayatını kaybetti! Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 59 yaşındaki Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.
15.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan kanserle savaşıyordu! Ünlü isimden haber var
Billur Kalkavan kanserle savaşıyordu! Ünlü isimden haber var Bir süredir akciğeri kanseri tedavisi gören oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, son sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İyileşme sürecinde olduğunu söyleyen Kalkavan sosyal medya hesabından sevenlerine seslenerek, 'her şey yolunda' dedi.
31.08.2022 Magazin
Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan'dan uzun bir aradan sonra paylaşım! "Nefes almakta biraz zorlanıyorum..."
Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan'dan uzun bir aradan sonra paylaşım! "Nefes almakta biraz zorlanıyorum..." Akciğer kanseri ile mücadele eden Billur Kalkavan son sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. "Kemoterapi iyi gidiyor ama bir de zatürre oldum, hastanede tatsız anlar yaşadım. Ciğerimden sular filan alındı... Lütfen bana sitem etmeyin size dönüş yapmadım diye olur mu?" diyen Billur Kalkavan, son görüntüsünü de paylaştı.
1.08.2022 Magazin
Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!
Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı! Geçtiğimiz haftalarda Akciğer kanserine yakalandığını duyuran ve tedavisi devam eden Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Tedavisinin olumlu bir şekilde devam ettiğini söyleyen Kalkavan, "Bu hastalığı en hızlı yenen insan olma yolunda ilerliyorum." dedi
23.06.2022 Magazin
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi!
Billur Kalkavan'dan yeni paylaşım geldi! Billur Kalkavan'ın geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Tedavisi devam eden ünlü isim, birkaç gün önce hastaneden taburcu oldu. Şimdilerde evinde dinlenen Kalkavan, sevgilisinin çektiği pozları takipçileriyle paylaştı.
12.06.2022 Magazin
Billur Kalkavan hastaneye yatmıştı! Sağlık durumu...
Billur Kalkavan hastaneye yatmıştı! Sağlık durumu... Geçtiğimiz haftalarda akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Billur Kalkavan, tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. Sağlık durumuyla alakalı açıklama yapan ünlü oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. İnşallah en yakın zamanda atlatacağım" şeklinde konuştu
8.06.2022 Magazin
Billur Kalkavan'ın sağlık durumu nasıl? Hastanede odasından fotoğraf yayınladı
Billur Kalkavan'ın sağlık durumu nasıl? Hastanede odasından fotoğraf yayınladı Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Billur Kalkavan (59), doktorunun uyarısına rağmen evde bir türlü kilo almayı başaramadığı için tedavisine bir süre hastanede devam edileceğini açıklamıştı. Hastanede odasından fotoğraf yayınlayan oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
4.06.2022 Magazin
Billur Kalkavan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!
Billur Kalkavan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalanan ve zor günler geçiren Billur Kalkavan, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, bir süre hastanede tedavi göreceğini belirtti.
31.05.2022 Magazin
Billur Kalkavan sevgilisi Buğra ile ilgili konuştu!  'Çoğu erkek böyle bir durumda...'
Billur Kalkavan sevgilisi Buğra ile ilgili konuştu! 'Çoğu erkek böyle bir durumda...' Billur Kalkavan'ın akciğer kanserine yakalandığı, yaklaşık 1.5 aydır tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ilgili konuştu. Buğra Bahadırlı'nın kendisinden ayrılıp ayrılmadığı sorularını çok aldığını söyleyen Billur Kalkavan yaptığı açıklamada "Çoğu erkek böyle bir durumda kaçardı" dedi.
29.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Billur Kalkavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki billur kalkavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.