Korkutan Görüntü

Korkutan Görüntü

Son dakika Korkutan görüntü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkutan görüntü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkutan görüntü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Görüntü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan görüntü gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 korkutan görüntü haberi bulunmuştur. Tüm korkutan görüntü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Mauro Icardi endişesi! Derbi sonrası camiayı korkutan görüntü
Galatasaray'da Mauro Icardi endişesi! Derbi sonrası camiayı korkutan görüntü Galatasaray'a Beşiktaş derbisinde 3 puanı getiren isim olan Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı futbolcu olmayı başaran Arjantinli süperstarın maç sonu kendini yere bırakması ve sahadan çıkarken sekmesi ise Sarı Kırmızılı camiayı korkuttu.
22.10.2023 Şampiy10
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
İstanbul barajlarında korkutan görüntü! Yüzde 26'ya düştü
İstanbul barajlarında korkutan görüntü! Yüzde 26'ya düştü İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan 10 barajdaki doluluk oranı son yılların en düşük seviyesine gerileyerek, yüzde 26,32’ye'ye düştü. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, ülke genelinde yağışların yüzde 57-60 düştüğünü, Marmara Bölgesi'nde bu durumun yüzde 91 olduğunu belirterek, "Sadece yağışların azalması, sıcaklıkların artması şeklinde algıladığımız sonuç çok daha ciddi sonuçlar doğuracak bir yöne, bir duruma doğru gidiyor" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Korkutan görüntü! 3. kat ortadan kayboldu, binanın ekseni kaydı
Korkutan görüntü! 3. kat ortadan kayboldu, binanın ekseni kaydı 6 Şubat depreminde ara katı yıkılarak ekseni kaydığı için ilginç görüntünün ortaya çıkmasına neden olan 4 katlı bina korkutuyor.
9.08.2023 Yaşam
Erçek Gölü’nde korkutan görüntü
Erçek Gölü’nde korkutan görüntü Van’da ‘kuş cenneti’ olarak adlandırılan Erçek Gölü'nde, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle yaşanan su kaybı korkutuyor.
2.10.2022 Gündem
Korkutan görüntü; müsilaj her geçen dakika artıyor
Korkutan görüntü; müsilaj her geçen dakika artıyor İstanbul sahillerinde müsilaj her geçen dakika artıyor. Tuzla açıklarında aynı noktada bir gün arayla çekilen görüntüler müsilajın artış hızını ortaya koydu.
27.04.2022 Galeri
Marmara’da korkutan görüntü Müsilaj hızla yayılıyor...
Marmara’da korkutan görüntü Müsilaj hızla yayılıyor... İstanbul sahillerinde müsilaj her geçen dakika artıyor. Tuzla açıklarında aynı noktada bir gün arayla çekilen görüntüler müsilajın artış hızını ortaya koydu.
27.04.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüştü
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı ile görüştü Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cidde kentinde Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er Rabia ile bir araya geldi.
20.03.2022 Gündem
Datça'da korkutan görüntü! 2 bin yıllık liman...
Datça'da korkutan görüntü! 2 bin yıllık liman... Muğla'nın Datça ilçesindeki Knidosluların ilk yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Burgaz Ören Yeri'nde tarihi antik kentin 2 bin yıllık liman kalıntıları, deniz çekilince ortaya çıktı.
20.03.2022 Gündem
Balıkesir Bandırma'da korkutan görüntü! Deniz 10 metre çekildi
Balıkesir Bandırma'da korkutan görüntü! Deniz 10 metre çekildi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üç gün önce 10 metre kadar çekilen denizin su seviyesi aynı şekilde devam ediyor.
22.01.2022 Gündem
Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü! Müsilajdan sonra...
Dünyaca ünlü plajda korkutan görüntü! Müsilajdan sonra... Antalya’da etkili olan şiddetli yağmur sonrasında dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denizin rengi kahverengiye döndü.
7.12.2021 Yaşam
Menderes Nehri'nde korkutan görüntü! Eko sistem çökebilir!
Menderes Nehri'nde korkutan görüntü! Eko sistem çökebilir! Aylardır kuraklıkla mücadele veren Büyük Menderes Nehri, yağışlarla birlikte bu defa da kirlilikle mücadele vermeye başladı. Büyük Menderes Nehri’ndeki kirliliğe dikkat çeken Eko Sistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü, balık ölümlerinin nehirdeki kirlilikten kaynaklandığını, nehrin temizlenmemesi halinde bölgedeki eko sistemin çökeceğini ileri sürdü.
3.12.2021 Yaşam
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı
Depremden sonra korkutan görüntü! Tüm İstanbul'u kapladı Düzce’de yaşanan ve İstanbul’da da hissedilen deprem korkuya neden oldu. Depremin Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde olduğu duyuruldu. Uzmanlar başka bir deprem uyarısında bulunurken, EMSC'nin Twitter hesabından paylaştığı harita depremin boyunu ortaya koydu. Haritada, Düzce ve Adapazarı'nda beliren turuncu noktaların bir dakika içerisinde tüm İstanbul'u kapladığı görüldü.
17.11.2021 Gündem
Çıldır Gölü'nde korkutan görüntü!
Çıldır Gölü'nde korkutan görüntü! Kars sınırlarında yer alan Çıldır Gölü'nün suları, son haftalarda 10 metre kadar çekildi. Göldeki çekilme yöre balıkçılarını da olumsuz etkiledi.
28.09.2021 Yaşam
Sakarya'da korkutan görüntü! Denizde oluştu, plaja kadar geldi
Sakarya'da korkutan görüntü! Denizde oluştu, plaja kadar geldi Sakarya'nın Karasu ilçesinde, denizde hortum oluştu. Denizde etkili olan biri büyük 2'si küçük hortum, plaja ulaştıktan sonra kayboldu.
15.09.2021 Yaşam
Rize'deki sel felaketinden korkutan görüntü! Evin yarısını alıp götürdü
Rize'deki sel felaketinden korkutan görüntü! Evin yarısını alıp götürdü Rize'deki sel felaketine ilişkin korkutan görüntüler ortaya çıktı. Ballıdere Köyü'nde selin evin yarısını alıp götürdüğü anlar kameraya yansıdı. 12 kişinin yaşadığı evdeki panik ise felaketin büyüklüğünü gözler önüne serdi.
17.07.2021 Gündem
Bursa'da korkutan görüntü! Tamamen siyaha büründü
Bursa'da korkutan görüntü! Tamamen siyaha büründü Bursa'da Marmara Denizi’ne dökülen Nilüfer Çayı; tarım, sanayi ve evsel atıklar nedeniyle siyaha boyandı. Kirli suyun çaya aktığı noktalar dronla havadan görüntülendi. Suda canlı yaşamının kalmadığını belirten DOĞADER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, “Bu artık bir su değil, kimyasal atık” dedi. Demir ayrıca, “4 milyona yaklaşan nüfusumuzla, 20’den fazla sanayi bölgemizle biz bütün evsel ve sanayi atığımızı Nilüfer Çayı’na bırakıyoruz. Bunu hem evimizde hem de sanayimizde yapıyoruz. Yani sanayicimiz kadar evdeki teyzemiz de suçlu.'' ifadelerini kullandı.
20.06.2021 Gündem
Marmara'da korkutan görüntü!
Marmara'da korkutan görüntü! Marmara'da korkutan görüntü!
1.05.2021 Haber
Marmara'da korkutan görüntü! Her yeri sardı
Marmara'da korkutan görüntü! Her yeri sardı Marmara Denizi'nde sık sık görülen deniz salyası Büyükada'yı sardı. Dibe çökmesi halinde deniz canlıları için büyük tehlike oluşturan deniz salyası, adalıları endişelendirdi. Büyükada sakinleri sahile hava almaya bile gidemediklerini söyledi. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sahil kesimi, deniz salyası ile kaplandı. Büyük bir kesimde etkili olan deniz salyası, dronla görüntülendi.
1.05.2021 Gündem
Marmara'da korkutan görüntü! Sebebi belli oldu
Marmara'da korkutan görüntü! Sebebi belli oldu İzmit Körfezi'nde deniz yüzeyinde oluşan görüntü için harekete geçildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre su yüzeyinde deniz salyasından kaynaklı beyaz tabaka oluştu.
3.04.2021 Gündem
Hatay açıklarında korkutan görüntü!
Hatay açıklarında korkutan görüntü! Hatay'ın Samandağ ilçesi açıklarında hortum oluştu. Karaya ulaşmadan etkisini yitiren hortum, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
1.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Görüntü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan görüntü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.