Aydıncık

Aydıncık

Son dakika aydıncık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aydıncık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aydıncık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydıncık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydıncık gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 aydıncık haberi bulunmuştur. Tüm aydıncık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken, 3 katı olan 98,7 kilometre hızla seyrettiğinin belirlendiği açıklandı.
16.01.2024 Gündem
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
66 Plaka Neresi? 66 Hangi Şehrin Plakası? 66 Hangi İlin Plaka Kodu?
66 Plaka Neresi? 66 Hangi Şehrin Plakası? 66 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'de 81 il bulunmaktadır. Bu illerden bazılarının plakaları insanlara daha aşina gelirken bazı şehirler için ise arama motorlarından yardım alınarak, araştırma yapılma ihtiyacı duyulabiliyor. Bu kodlardan biri olan 66 plaka kodu da sıkça merak edilmektedir. Alfabetik sıralama şeklinde belirlenen plaka kodları listesinde 66 plaka kodu Yozgat iline denk gelmektedir.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli
Mart ayında yoğun yağış! 4 ilde eğitime kar engeli Mart ayında bazı illerde kar yağışı etkili oluyor. Bazı il ve ilçelerde kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
13.03.2023 Gündem
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Soğan rekoltesi ve fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürdü
Soğan rekoltesi ve fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürdü Yozgat’ın verimli toprakları ile dikkat çeken bölgelerinden olan Aydıncık ilçesine bağlı Kümbet ovada soğan üretiminde 25 bin ton rekolte beklenirken geçtiğimiz yıl tarlada 80 kuruşa satılan soğanın kilogramı bu yıl 4 liradan satışa sunuluyor.
3.10.2022 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan çocuk Mersin'de bulundu
Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan çocuk Mersin'de bulundu Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan 14 yaşındaki çocuk Mersin'de bulundu.
19.09.2022 Yaşam
Mersin'de 3.7 büyüklüğünde deprem
Mersin'de 3.7 büyüklüğünde deprem  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Mersin'in Aydıncık ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.09.2022 Gündem
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı Mersin'in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, beraberinde Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Büyükeceli Orman İşletme Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, "Mersin’deki orman yangını bu saat itibariyle kontrol altına alındı” dedi. Tiryaki, yangında yaklaşık bin 500 hektarlık alanın zarar gördüğünü de belirtti.
8.09.2022 Gündem
Mersin'de korkutan orman yangını! Alevler geceyi aydınlattı, bölge tahliye ediliyor
Mersin'de korkutan orman yangını! Alevler geceyi aydınlattı, bölge tahliye ediliyor Mersin'in Gülnar ilçesinde 13 saattir devam eden orman yangınında alevler hava kararmasıyla geceyi aydınlattı. Tarım ve Orman Bakanlığı, Mersin'in Gülnar ilçesinde başlayan orman yangına 11 uçak, 29 helikopter, 138 arazöz, 15 dozer ve 850 personelle müdahale edildiğini açıkladı. Silifke ilçesine bağlı Hırmanlı Mahallesi'ne sıçradı. Orman yangına müdahale devam ederken, bölgedeki vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye edildi.
7.09.2022 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Hiç kimse hakim ve savcılara tavsiye ve telkinde bulunamaz
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Hiç kimse hakim ve savcılara tavsiye ve telkinde bulunamaz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Hiç kimse yargı yetkisinin kullanılmasına ilişkin hakim ve savcılara tavsiye ve telkinde bulunamaz. Emir ve talimat veremez. Hakim ve savcıları hedef olarak gösteremez" dedi.
27.08.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meliha Tunç ile hayatını birleştiren Yozgat AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in nikah töreninde şahitlik yaptı.
27.08.2022 Siyaset
MEB harekete geçti! Öğrenci, öğretmen hepsini kapsıyor, resmen başlıyor
MEB harekete geçti! Öğrenci, öğretmen hepsini kapsıyor, resmen başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika duyurdu. Öğrenci ve öğretmen milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, köy yaşam merkezlerinin sayısını 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi itibarıyla 1500'e çıkaracaklarını belirterek, "2022 yılının sonuna doğru ihtiyaç duyulan tüm köy okullarını bakım- onarımdan geçirerek köylülerimizin, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı takvimini açıkladı. İşte detaylar...
23.08.2022 Eğitim
Cemevleri için 5 yeni adım! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Cemevleri için 5 yeni adım! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Alevi vatandaşların talepleriyle ilgili hükümet hareket geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği cemevi ziyaretinin ardından gündeme gelen yeni düzenlemeler ve atılacak somut adımları Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında aktardı.
17.08.2022 Gündem
Bakan Özer: Halk eğitim merkezlerinde 12 milyon vatandaşa erişeceğiz
Bakan Özer: Halk eğitim merkezlerinde 12 milyon vatandaşa erişeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yıl sonuna kadar halk eğitim merkezlerinde 12 milyon vatandaşa erişebilmemizle ilgili artık hiçbir engelimiz yok. Her türlü eğitimi vatandaşımıza eriştireceğiz" dedi.
3.08.2022 Eğitim
Otomobilin üzerine devrilen servis otobüsündeki 15 işçi yaralandı
Otomobilin üzerine devrilen servis otobüsündeki 15 işçi yaralandı Mersin'in Gülnar ilçesinde işçileri taşıyan servis otobüsünün park halindeki otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı.
27.02.2022 Yaşam
Akkuyu NGS işçilerinin servisi devrildi: 40 yaralı
Akkuyu NGS işçilerinin servisi devrildi: 40 yaralı Mersin'in Silifke ilçesinde, Akkuyu Nükleer Güç Santrali işçilerini taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 40 kişi yaralandı.
22.02.2022 Yaşam
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül...
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül... Milyonların beklediği haber geldi ve ertelendi. İşçi, işveren borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Alacakların yapılandırılması için yürürlükte bulunan 7326 sayılı kanunun son müracaat tarihi 31 Ağustos 2021 tarihinde bitiyordu. Kanun'dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi Cumhurbaşkanı Kararı ile bir ay uzatıldı. Buna karara göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ya ilk taksit ödemeleri ise en geç 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacak. Bağkur ve Genel Sağlık Sigortası borçluları için müracaat şartı bulunmuyor.
12.09.2021 Uzmana Sor
Bakan Karaismailoğlu Ayancık'ta incelemelerde bulundu
Bakan Karaismailoğlu Ayancık'ta incelemelerde bulundu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel felaketinin yaşandığı bölgelerle ilgili, "Sinop özelinde Ayancık ve Türkeli'nde etkilenen bölgelerde afetin izlerini yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz. Dünden daha iyiyiz, yarın çok daha iyi olacağız. Bugün için Türkeli-Ayancık kara yolu trafiğe açılmıştır." dedi.
15.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydıncık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydıncık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.