Kadıköy

Kadıköy

Son dakika kadıköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadıköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadıköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadıköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadıköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.756 kadıköy haberi bulunmuştur. Tüm kadıköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değişti
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değiştiFenerbahçe'nin Lugano deplasmanında kazandığı müsabakanın ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi. Çekya ile aramızdaki puan farkı 0.50'ye kadar indi.
24.07.2024Fenerbahçe
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'ta
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'taJose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak.
19.07.2024Şampiy10
Jayden Oosterwolde değil sevgilisi Amaka Enem canlı yayında olay oldu: Yengem bu nedir ya...
Jayden Oosterwolde değil sevgilisi Amaka Enem canlı yayında olay oldu: Yengem bu nedir ya...FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde'nin sevgilisi Amaka Enem, Hull City maçında Kadıköy'de büyük ilgi odağı oldu.
19.07.2024Fenerbahçe
Ne Cenk Tosun Ne Levent Mercan ne de Oğuz Aydın Hull City maçında Mert Hakan olay oldu! Mourinho'yu resmen delirtti
Ne Cenk Tosun Ne Levent Mercan ne de Oğuz Aydın Hull City maçında Mert Hakan olay oldu! Mourinho'yu resmen delirttiFENERBAHÇE HABERLERİ... Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin'i renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, En-Nesyri'den gelecek haberi beklerken bir yandan da sezon öncesindeki hazırlık maçlarını tamamladı. Kanarya, Kadıköy'de Hull City'yi 5-1 mağlup ederken sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise maç esnasında Jose Mourinho'yu şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları...
19.07.2024Fenerbahçe
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırır
Michy Batshuayi, Dzeko ile Mauro Icardi'yi kıyasladı: Bu sözler Kadıköy'ü karıştırırGalatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den takım arkadaşı Edin Dzeko ile yeni partneri Mauro Icardi'yi karşılaştıran Batshuayi, "İyi anlaşırsak güzel sonuçlar ortaya çıkacak" diye konuştu.
17.07.2024Şampiy10
300 bin dolar değerinde takı çaldılar: Hırsızlık anı kamerada
300 bin dolar değerinde takı çaldılar: Hırsızlık anı kameradaKadıköy'de 4 şüpheli bir mücevher dükkanına girerek yaklaşık 300 bin dolar değerinde pırlanta takı seti çalıp kaçtı. Polis başlattığı operasyonda şüphelilerden üçünü hemen, firari şüpheli N.Ç.'yi ise kısa süre sonra yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
17.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadı
Cenk Tosun, Fenerbahçe'yle anlaşması sonrası ilk kez konuştu: Bekledim ama olmadıFenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan Cenk Tosun, Beşiktaş ile ilgili kısa bir açıklama yaptı.
13.07.2024Beşiktaş
Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!
Kadıköy'de İSPARK'ta 10 araç vida ile çizildi!Kadıköy'de İSPARK'a ait katlı otoparka bırakılan yaklaşık 10 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce vida ile çizildi. Araçlarda maddi hasar oluştu. Araç sahipleri karakola giderek şikayetçi oldu. Otomobili çizilen Volkan Dalakçı, "Aracım yaklaşık bir buçuk yıldır orada duruyor. Güvenli durmasını istediğim aracımın başına böyle bir şey gelmesi beni gerçekten çok üzdü. Yaklaşık 10 aracın olduğu söylüyorlar. Benim burada aboneliğim var. Bana 2 gündür herhangi bir bilgi verilmiyor" dedi.
6.07.2024Gündem
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışmasına dün akşam saat 23.00'te başladı. Peki, Haliç Köprüsü ne zaman açılacak ve neden kapalı olduğu sürücüler tarafından merak ediliyor. İşte haliç köprüsü yol çalışması ne zaman bitecek, sorusunun yanıtı…
4.07.2024Gündem
İstanbul'da bayram yoğunluğu: Adalar'a gitmek isteyenler uzun kuyruk oluşturdu
İstanbul'da bayram yoğunluğu: Adalar'a gitmek isteyenler uzun kuyruk oluşturduKurban Bayramı'nın dördüncü gününde güzel havayı fırsat bilenler, erken saatlerde Adalar'a gitmek için Kadıköy İskelesi'ne geldi. Vapurlara binmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
19.06.2024Gündem
Ambulansın önünü kesen şehir magandaları gözaltında
Ambulansın önünü kesen şehir magandaları gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde trafikte ambulansın önünü kesen M.T. ve E.B.'nin gözaltına alındığını açıkladı.
12.06.2024Gündem
Kadıköy'de motosikletli magandalar ambulansın önünü kesip hastayı kontrol etti
Kadıköy'de motosikletli magandalar ambulansın önünü kesip hastayı kontrol ettiKadıköy'de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran 34 BKS 442 plakalı motosikletteki iki kişi, “Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek nakil olan hastayı görmek istedi. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı. Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederken, trafik magandaları olay yerinden uzaklaştı.
11.06.2024Gündem
Kadıköy'de motosikletli magandalar ambulansın önünü böyle kesti!
Kadıköy'de motosikletli magandalar ambulansın önünü böyle kesti!Kadıköy'de siren çalarak acil hasta nakli yapan ambulansın önünü kesip durduran motosikletteki iki kişi, “Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek nakil olan hastayı görmek istedi. Bir türlü hareket edemeyen ambulans şoförü kapıyı açarak hastayı trafik magandalarına göstermek zorunda kaldı. Ambulans şoförü o anları cep telefonu kamerasıyla kaydederken, trafik magandaları olay yerinden uzaklaştı.
11.06.2024Vatan TV
Merve Dizdar -  Cihan Ayger çifti nikah masasına oturdu
Merve Dizdar - Cihan Ayger çifti nikah masasına oturduOyuncu Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendi.
10.06.2024Magazin
Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacak
Lewandowski, Joao Felix, Ndidi derken Ali Koç çıldırdı! Dünya bu transferi konuşacakFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho’nun emrine yıldızlarla dolu bir kadro vermek için çalışmalar başladı. Kadıköy’e yıldız yağacak. Dünyaca ünlü isimlerle anılan Sarı-Lacivertliler, transferde de çok ses getirecek gibi görünüyor. Lewandowski, Joao Felix, Ndidi büyük transfer bombası patladı. İşte detaylar...
8.06.2024Fenerbahçe
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek ev
Kadıköy’de yenilenebilir enerjili örnek evİstanbul Kadıköy’deki Kalamış Marina’da ziyarete açılan Arçelik Enerji Çözümleri Evi’nde, şirketin yerli güneş paneli, Sunjunior enerji depolama sistemi, ısı pompası ve elektrikli araç şarj istasyonunu içeren yenilenebilir enerji çözümleri ve HomeWhiz teknolojisi ile çalışan Arçelik beyaz eşyaları sergilenecek.
7.06.2024Ekonomi
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024, İstanbul'da bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024, İstanbul'da bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Bayram süresince kişileştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak. Peki, Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024, İstanbul'da bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?
5.06.2024Gündem
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Bayram süresince kişileştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak. Kaçan kurbanlıklar için 'Boğa Yakalama Tim'i kurulurken İBB'ye ait 5 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti verilecek.
5.06.2024Gündem
Real Madrid'in yıldızı Bellingham'dan Fenerbahçe'ye beğeni!
Real Madrid'in yıldızı Bellingham'dan Fenerbahçe'ye beğeni!Real Madrid'in yıldız futbolcusu Jude Bellingham, Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki paylaşımının beğenmesi büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcunun beğenisini gören Sarı Lacivertli taraftarlar tam anlamıyla sosyal medyayı salladı.
3.06.2024Fenerbahçe
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecek
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecekİstanbul'da 3 ilçede 10 saat sürecek su kesintisi yaşanacak. Kesintinin nedeni olarak Büyükçekmece'deki İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yapılacak vana yenileme çalışması gösterildi. İşte 3 Haziran su kesintisi yaşanacak ilçeler...
3.06.2024Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar birbirine girdi, dernek logosunu söküp böyle poz verdi
Kadıköy'de Fenerbahçeliler ile Galatasaraylılar birbirine girdi, dernek logosunu söküp böyle poz verdiFenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yaptığı seçim etkinliğine katılmak için gelen kongre üyeleriyle Galatasaray Derneği'nde Süper Lig şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar arasından olay çıktı.
30.05.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kadıköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadıköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.