Konserler

Konserler

Son dakika konserler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konserler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konserler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konserler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konserler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.447 konserler haberi bulunmuştur. Tüm konserler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’yla start verdi. Peki Adana Portakal Çiçeği Karnavalı programında neler var? Adana Portakal Çiçeği Festivali etkinlik takviminde hangi konserler var? İşte detaylar...
16.04.2024 Yerel Haberler
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti
Mahkeme Sinan Akçıl’ı haksız buldu! 4 yıl süren hukuk davasını kaybetti Sinan Akçıl’ın konserlerinin bir kısmını satın aldıklarını, ancak şarkıcının kendilerine eksik ödeme yaptığını iddia eden Çağrı Tortop ile Bülent Erdoğan, 4 yıl süren hukuk davalarını kazandı.
20.03.2024 Magazin
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları Aerosol hem sıvı hem de katı maddelerin gaz şeklinde ortama yaymaya yardımcı olan mekanizmalardan biridir. Kullanım alanı geniş olan bu mekanizma 10 mikrondan daha küçük parçalara ayrılmasına yardımcı olur. Bu mekanizma hem itici hem de çözücü yapıya sahiptir. Aerosol özellikle sahne sanatlarında kullanılan gaz veya duman yapıcı cihaz olarak da adlandırılır. Bu cihaz ortamın havasına farklı bir gaz bulutu yaymaktadır. Aynı zamanda farklı duman ölçekleri ve oranları bulunmaktadır.
14.12.2023 Eğitim
21 Kasım ne günü, 21 Kasım’da ne oldu? Dünya Balıkçılık Günü tarihçesi: Ne zaman ve neden kutlanmaya başlandı?
21 Kasım ne günü, 21 Kasım’da ne oldu? Dünya Balıkçılık Günü tarihçesi: Ne zaman ve neden kutlanmaya başlandı? 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü, Dünya genelinde 25 yıldır geleneksel olarak kutlansa da Türkiye'de ilk kez 2017 yılında kutlanmaya başlandı. 21 Kasım Dünya Balıkçılık Günü ile ilgili araştırmalar ise arttı.
21.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.
2.11.2023 Gündem
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi Balıkesir’de gerçekleşen Adra’Fest’te, bir hafta boyunca dokuz konser ve bir panel gerçekleşti.
25.08.2023 Vitrin
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı!
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Son dönemin en modern müzisyenlerinden olan Türkmen, bu yaz ikinci defa, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluştu.
31.07.2023 Magazin
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız
Bakan Özhaseki: 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız  Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Kentsel dönüşüm her babayiğidin işi değil. Nice belediye başkanları görmüşsünüzdür. Dışarıda çiçekle, böcekle, geceler konserler düzenleyerek vakit geçirmişlerdir ama İstanbul için en elzem olan ama zor olan kentsel dönüşüm işine başlamamışlardır. Allah korusun bir deprem olursa, başımıza bir felaket gelmemesi için neredeyse 1 buçuk milyon evimizi yenilemek durumundayız. Bunların içinde özellikle 600 bini çok acil gözüküyor" dedi.
8.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konserler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konserler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.