Komandolar

Komandolar

Son dakika Komandolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Komandolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Komandolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komandolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komandolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 komandolar haberi bulunmuştur. Tüm komandolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023 Gündem
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü
TSK'dan Kuzey Irak'ta nokta operasyon! PKK'lı Bilal Onat öldürüldü TSK teröristlere nefes aldırmıyor. TSK'nın Kuzey Irak'ta düzenlediği operasyonda 'Avaşin Eyalet Yönetimi üyesi' PKK'lı Bilal Onat etkisiz hale getirildi.
16.07.2023 Gündem
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Muğla'daki yangının nedeni ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana ulaşan, hem havadan hem de karadan müdahaleyle 7 saatte kontrol altına alınan yangında, 5'i makilik, 155'i orman olmak üzere 160 hektar alan zarar gördü. Bölgede inceleme yapan jandarma ekipleri, yangının yol kenarına atılan sigara izmaritinden çıktığını belirledi.
15.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Türkiye'nin en önemli bölgelerinden Kazdağları'na komando koruması!
Türkiye'nin en önemli bölgelerinden Kazdağları'na komando koruması! Balıkesir'deki orman yangınlarına karşı alınan önlemler artırılıyor. Önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenirken; Balıkesir genelinde yangınlara karşı tedbirler genişletiliyor. Özellikle Kazdağları'nda, önemli bir orman varlığına sahip olan bölgede jandarma komando timleri devreye girecek.
13.07.2023 Yaşam
Komandolar selin vurduğu Bartın'da temizlik için kolları sıvadı
Komandolar selin vurduğu Bartın'da temizlik için kolları sıvadı Bartın'da selin bıraktığı izlerin temizlenmesi için 800 komando sahada yerini aldı.
10.07.2023 Vatan TV
Terörist Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi
Terörist Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi Terör örgütü PKK'nın sözde Zap eyalet sorumlusunun bölgedeki muhaberesinden sorumlu Batman Serzan Mava kod adlı terörist Ferit Yüksel saklandığı mağarada etkisiz hale getirildi.
10.07.2023 Gündem
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi
MSB: Yunanistan'dan Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan mülteci grubu engellendi MSB'den yapılan açıklamada, "Yunanistan tarafından Türkiye’ye gönderilmeye çalışılan 40 kişilik mülteci grubu engellendi" denildi.
10.06.2023 Gündem
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi
PKK'lı terörist teslim oldu! Görüntüsü ortaya çıktı: Açlıktan bağırsakları delindi Mehmetçiğin Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki kararlı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Mağaradan çıkarak teslim olan teröristlerin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.
9.06.2023 Gündem
MSB duyurdu! NATO talep etti, komandolar görevlendirildi!
MSB duyurdu! NATO talep etti, komandolar görevlendirildi! Milli Savunma Bakanlığı, Kosova’da meydana gelen olaylar nedeniyle daha önceden NATO Kosova Gücüne tahsisli olan 65’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı bir komando taburunun ihtiyat birliği olarak görevlendirildiğini bildirdi.
3.06.2023 Gündem
SAT Komandolarının helikopter destekli harbe hazırlık eğitimi nefes kesti
SAT Komandolarının helikopter destekli harbe hazırlık eğitimi nefes kesti Türkiye’nin ilk ve tek deniz komando birliği olan Su Altı Taarruz Komutanlığı (SAT), helikopter destekli Harbe Hazırlık İdame Eğitimi gerçekleştirdi. Gerçek silah ve mermilerin kullanıldığı eğitimlerde ele geçirilen gemiye baskın yapıp, sualtında ilerleyen komandolar hedefe atış yaptı. Ormanda keşif yapıp atış yapan SAT timlerinin nefes kesen eğitimi havadan görüntülendi.
1.06.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da kökünü kurutma operasyonu: 112 gözaltı
Afyonkarahisar’da kökünü kurutma operasyonu: 112 gözaltı  Afyonkarahisar’da torbacı diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen, komandolar ile özel harekat polisinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda 112 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
Yerli doğal gaz komandolara emanet!
Yerli doğal gaz komandolara emanet! Türkiye'nin yerli ve milli enerjisi Karadeniz doğal gazı bugün sisteme verilecek. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, jandarma komandoların koruduğu gaz işleme tesisinin kritik noktasında yayın yaptı.
20.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı
Komandolardan Kağızman'da bahar harekatı Kars İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı komandolar Kağızman ilçesi Çemçe- Madur bölgesinde başlattığı bahar harekatını sürdürüyor.
21.03.2023 Gündem
İçişleri: Tunceli'de 1 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Tunceli'de 1 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de düzenlenen 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu'nda 1 teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
1.03.2023 Gündem
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor
Depremde arka sokaklarda dram! İş makineleri girmiyor Depremin yıkıcı boyutu gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Hatay’da aramaların büyük çoğunluğu ana arterlerde yapılıyor. Ara ve arka sokaklar perişan halde. Sokaklar çok dar. Enkazdan dolayı iş makinelerinin girmesi ise mümkün değil.
10.02.2023 Gündem
Adıyaman’da sevindiren haber: Küçük Betül 47 saat sonra kurtarıldı
Adıyaman’da sevindiren haber: Küçük Betül 47 saat sonra kurtarıldı Adıyaman’da göçük altında kalan 10 yaşındaki Betül 47 saat sonra kurtarıldı. Göçük altından çıkartılan Betül'ün ilk isteği soğuk içecek olurken, dedesi gözyaşlarına boğuldu.
8.02.2023 Gündem
Komandolar deprem bölgesinde! MSB'den peş peşe açıklamalar
Komandolar deprem bölgesinde! MSB'den peş peşe açıklamalar Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, komandoların deprem bölgesinde arama-kurtarma faaliyetlerine verdiği desteğe ilişkin bilgiler aktarıldı.
7.02.2023 Gündem
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: Bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yılın başından itibaren 3 bin 585 terörist etkisiz hale getirildiğini belirtirken "TSK, egemenlik ve bağımsızlığımız için; ‘hudut namustur’ anlayışıyla hudutlarımızın güvenliğini sağlamakta. Terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı mücadele etmekte." dedi.
22.11.2022 Gündem
Bulgar polisin öldürülmesinde şüpheli 2 kardeş, ormanda yakalandı
Bulgar polisin öldürülmesinde şüpheli 2 kardeş, ormanda yakalandı Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Küçünlü köyü sınır bölgesinde, Bulgaristan sınır polisi Petır Bicvarov'un (30), av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili jandarma komandolar tarafından ormanda yakalanan Mustafa E. (34) ile kardeşi Engin E. (28) adliyeye sevk edildi. Çobanlık yapan ve 'hırsızlık' suçundan kayıtları olan kardeşler, ifadelerinde, Bulgar polisinin tellerin yanından uzaklaşmak için kendilerini uyarıp, araç farını üzerlerine yakınca ateş açarak kaçtıklarını söylediği öğrenildi. 
9.11.2022 Gündem
Toplaması zor, ormanda yetişiyor! Fiyatı 45 lira...
Toplaması zor, ormanda yetişiyor! Fiyatı 45 lira... Türkiye’nin en fazla kestane üretiminin yapıldığı Aydın’da hasat sezonu başladı. Yaşanan kuraklığa rağmen bu yıl kestanede rekolte ve kalitenin iyi olması üreticinin yüzünü güldürdü.
16.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Komandolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komandolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.