Yardım

Yardım

Son dakika yardım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yardım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yardım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yardım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yardım gelişmeleri de dahil olmak üzere 50.595 yardım haberi bulunmuştur. Tüm yardım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?Günlük hayatta hıçkırık birçok insanda yaşanan fakat çokta umursanmayan bir durumdur. Oysa hıçkırık kalp ve beyin gibi pek çok hastalığın habercisi olabilir. Bu bakımdan hıçkırık dikkat edilmesi gereken durumlardan biridir. Bunun yanında hıçkırığı geçirmenin de denenmiş birçok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler bazı kişilerde etki ettiği gibi bazılarında etki etmemekle beraber bu kişilere tıbbi bir müdahale de gerekebilmektedir.
26.07.2024Yaşam
Adana’da fedakârlık örneği: Örgü yapıp satarak oğlunun hastane masraflarını karşılıyor, Tek bir isteği var
Adana’da fedakârlık örneği: Örgü yapıp satarak oğlunun hastane masraflarını karşılıyor, Tek bir isteği varAdana’da yaşayan Semra Alatürk, ağır engelli kalp hastası oğlu Ertuğrul Furkan’ı hayatta tutmak ve tedavi masraflarını karşılamak için büyük bir fedakarlık örneği gösteriyor. Semra Alatürk, el örgüsü oyuncak ile eşyalar yapıp satarak engelli ve kalp hastası oğlunun tedavi masraflarını karşılamak için mücadele ediyor. Alatürk, Türkiye geneline sattığı oyuncakların duyulmasını istiyor.
26.07.2024Adana
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!Niğde'de başıboş iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki kadın dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.
22.07.2024Gündem
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadı
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadıDenizli'nin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servis'i arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuş'un (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuş'un olayın ardından sosyal medya hesabından "Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir" paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.
20.07.2024Gündem
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğdu
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğduKastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde bir ineğin sezaryenle gerçekleştirilen doğumunda, iki başı olan buzağı ölü doğdu.
19.07.2024Gündem
Bu da oldu! Kiracı evi tahliye etmek için 300 bin TL istedi
Bu da oldu! Kiracı evi tahliye etmek için 300 bin TL istediİstanbul Ataşehir'de şeker hastalığı nedeniyle iki bacağı kesilen ev sahibi Murat Yacel, 3'ncü kata çıkıp inemediği için zemin katta oturan kiracısını çıkarmak istedi. Evi boşaltmak istemeyen kiracı ev sahibinden 300 bin lira tahliye parası istedi.
19.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendi
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
19.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılar
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılarİstanbul’da 6 kişi Dudullu Bostancı metrosunda asansörünün bozulmasıyla mahsur kaldı. Sıcak havada mahsur kalan 6 kişi güvenlik görevlileri tarafından yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı.
18.07.2024Gündem
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendi
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendiAGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın Yargıtay tarafından 15 sanık yönünden bozulmasının ardından yeniden görülen davanın 6'ıncı duruşması bugün yapıldı. Mahkeme, duruşmayı 11 Ekim'e erteledi.
17.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacak
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacakSivas’ta girdiği üniversite sınavının ilk oturumunda sınav salonunda bir öğrencinin rahatsızlanması nedeniyle yarım saatlik kayıp yaşayan öğrencilere ÖSYM ek puan veya eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu.
16.07.2024Gündem
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti
Gaziantep'te oto yıkamada elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybettiGaziantep'te yaşayan Omar Fahed, oto yıkıma işi yapan kardeşine yardım etmek isterken şalteri kapatmak için hamle yapınca akıma kapıldı. Ağır yaralanan Fahed, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
15.07.2024Gaziantep
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"Bursa'da Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Odasında 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca parasını geri alıp, ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Ozan U., 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde arkadaşları ile işkence yaptı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri de giydirip, fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan ve olaya karışan 5 kişi hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D. 4'üncü duruşmada tahliye edilirken, ağlayarak ifade veren Mehmet Ö. "Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler" dedi.
15.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyor
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyorFetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında 26 yaşında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç'ın annesi Asiye Dalgıç, her ölüm yıl dönümünde oğlunun fotoğrafları ve eşyalarının bulunduğu odada hasret gideriyor.
14.07.2024 Gündem
FETÖ darbe girişiminin 8. yılı: Şehit Halil Kantarcı'nın babası: 1 tane Halil kaybettim, 100 bin tane Halil’im oldu
FETÖ darbe girişiminin 8. yılı: Şehit Halil Kantarcı'nın babası: 1 tane Halil kaybettim, 100 bin tane Halil’im oldu15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında evden çıkıp Çengelköy Polis Merkezi’ne gitmeye çalıştığı sırada vurularak şehit edilen Halil Kantarcı'nın (36) babası Ali Kantarcı (75), "İnanın Halil şehit olduktan sonra hiçbir zaman telefonlarım susmadı. Samsun’dan, Tokat’tan, İzmir’den, Çanakkale’den yurt dışından dahi arayanlar oldu. Medine’ye gittim orada dahi beni tanıdılar. ‘Bizi Halil olarak kabul et, biz de bir Halil’iz’ dediler. Dursun olan ismini bana Halil olarak tanıtanlar var. 1 tane Halil kaybettim ama 100 bin tane Halil’im oldu" dedi.
13.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yardım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yardım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.