Kokain

Kokain

Son dakika kokain haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kokain ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kokain haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kokain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kokain gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.417 kokain haberi bulunmuştur. Tüm kokain haberleri aşağıda listelenmiştir.
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi Adana’da jandarma ekipleri iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu üreten eve operasyon düzenledi.
21.03.2024 Gündem
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.
23.02.2024 Gündem
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı Kütahya'da sosyal medyada uyuşturucu satıcılarına tepki gösterip, ‘Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa, alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunan Şenol K., jandarma ekiplerinin takibiyle yakalandı, aracında 140 gram metamfetamin ve likit kokain ele geçirildi. Paylaşımlarının ardından üçüncü kez uyuşturucuyla yakalanan Şenol K., tutuklandı.
15.02.2024 Gündem
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.
15.02.2024 Dünya
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı.
3.02.2024 Gündem
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Hollandalı çete lideri Bolle Jos'un erkek kardeşi İstanbul'da yakalandı
Hollandalı çete lideri Bolle Jos'un erkek kardeşi İstanbul'da yakalandı Hollanda'da en çok aranan çete liderlerinden olan Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Leijdekkers'ın çetenin uyuşturucudan elde ettiği paraları akladığı ve bir süredir Türkiye'de yaşadığı öğrenildi.
13.01.2024 Gündem
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Sosyete torbacısı avukat yakalandı
Sosyete torbacısı avukat yakalandı İstanbul’un sosyetik semtleri Cihangir ve Nişantaşı’nda uyuşturucu satan İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Umut G. ile birlikte hareket ettiği Serdar A. yakalandı.
11.01.2024 Gündem
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var Samsun’un İlkadım ilçesinde otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
49 ilde 'Narkogüç-39' operasyonu: 378 gözaltı
49 ilde 'Narkogüç-39' operasyonu: 378 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç-39' operasyonunda 3 ton 275 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini, 378 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-17" operasyonu ile "İskoçlar Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 38 şüpheli şahıs yakalandı.
9.12.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan "Silahlı Organize Suç Örgütünün" Elebaşı olan Shaun Monaghan'ın İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
6.12.2023 Gündem
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi
8 ilde zehir tacirlerine darbe! 1 Ton 719 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu tacirlerine yönelik 8 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
1.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Narkogüç-37 Operasyonu'nda 156 sokak satıcısı yakalandı
Bakan Yerlikaya: Narkogüç-37 Operasyonu'nda 156 sokak satıcısı yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen Narkogüç-37 Operasyonu'nda 156 sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
23.11.2023 Gündem
Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu karteli yakalandı
Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu karteli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol'ün mavi bültenle aradığı uyuşturucu kartelinin Beşiktaş'ta yakalandığını duyurdu.
19.11.2023 Gündem
Bakan Bolat: Mersin Limanı'nda 54 kilo kokain ele geçirildi
Bakan Bolat: Mersin Limanı'nda 54 kilo kokain ele geçirildi  Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı'nda gerçekleştirilen operasyonda 54 kilo kokain ele geçirildiğini, 10 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı gemide 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Gemi kaptanı, kaptan yardımcıları ve mürettebattan oluşan 26 şüpheli şahsın ifadeleri alınıyor. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; zehir tacirlerine göz açtırmayacağız" mesajını paylaştı.
14.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kokain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kokain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.