Kıyamet

Kıyamet

Son dakika kıyamet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıyamet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıyamet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyamet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyamet gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.040 kıyamet haberi bulunmuştur. Tüm kıyamet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Yıldız isim Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor?
Özgür Özel hangi takımlı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel hangi takımı tutuyor? Özgür Özel hangi takımı tutuyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Beşiktaş'ın eski başkanı Süleyman Seba hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti. Peki ''Ben her zaman Süleyman Seba’yı rehber olarak aldım" diyen Özgür Özel hangi takımlı? İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu
Üç Kız Kardeş yeni gününde izleyiciyle buluştu Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş, yeni yayın gününde izleyiciyle buluştu. Artık cumartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümü sosyal medyada büyük beğeni toplarken, geceye ‘Kartal öldü mü?’ sorusu damga vurdu.
18.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikkat ederseniz; kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri... Ölüm, İslam dinine göre her canlının tadacağı zorunlu bir durumdur. İslamiyet'e göre ölüm bir son değil sonsuzluğun bir başlangıcıdır.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri... Kul hakkı İslam dininde çok önemli bir yere sahiptir. Kul hakkı yemek de en büyük günahlar arasında sayılır. Kul hakkı insanlar arasındaki hakları ifade etmektedir. İnsanların birbirlerine karşı saygılı olmaları ve nezaketli davranmaları da bu kapsamda çok önemlidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Fitne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Fitne İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Fitne İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Fitne İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde fitne ile ilgili pek çok hadis bulunmaktadır. Bu hadislerin içeriği genellikle insanları fitneden uzak tutmakla ilgilidir. Müslümanlar konuyla ilgili hadisleri göz önünde bulundurarak fitneden uzak dururlar. 
2.02.2024 Dini Bilgiler
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Namaz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Namaz İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Namaz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Namaz İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam'ın farzlarından biri olan namaz 5 ayrı zaman diliminde kılınır. Her Müslüman için namaz kılmak dini bir görevdir. 
1.02.2024 Dini Bilgiler
Hafızlık İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Hafızlık İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Hafızlık İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Hafızlık İle İlgili Hadisi Şerifleri... Hafızlık, İslam dininde oldukça önemlidir. Kuran-ı Kerim'i ezberleyen kişilere hafız denmektedir. Hafızların görev ve sorumlulukları da oldukça fazladır. 
1.02.2024 Dini Bilgiler
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Sevgi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sevgi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Sevgi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sevgi İle İlgili Hadisi Şerifleri... Sevgi dünya genelinde her türlü sorunu çözen ve en yüce duygudur. Müslümanların birbirlerini sevmesi ve saygı duyması da çok önemlidir. Sevgi ile ilgili İslam dininde pek çok hadis bulunmaktadır. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
İsraf İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İsraf İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İsraf İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İsraf İle İlgili Hadisi Şerifleri... İsraf etmek İslam dininde büyük günahlar arasında yer almaktadır. Müslümanlar tüketebilecekleri kadar gıda alarak bunları da israf etmemeliler. İsraf edilen her bir gıda maddesi büyük günah demektir. İsraf etmenin zararları ile ilgili pek çok hadis bulunmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri... Yardımlaşmak, İslam toplumunda huzur ve mutluluğun hakim olması için önemlidir. Bu nedenle İslam dini Müslümanlara yardımlaşma, iyilik ve dayanışma emreder.
27.01.2024 Dini Bilgiler
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
Yaklaşan kıyamet: Dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi
Yaklaşan kıyamet: Dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi Dünyanın her yöresinde göz alıcı manzaralara sahip yerlerin ardında tehditler de yer alıyor. Bu bölgeler, yaklaşan kıyametin ayak sesleri adeta... Peki insanın etkileri var mı? İşte dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi...
23.01.2024 Yaşam
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir?
Ba's Nedir? İslam'da Ba's Ne Anlama Gelir? Türkçe diline Arapçadan geçiş yapan Ba's kelimesi çok fazla anlama gelmektedir. Aynı zamanda ilk anlamı da diriltmek ya da uyandırmaktır. Bunun yanında Ba's peygamber olarak göndermek ve de uyarmak anlamına da gelmektedir. İslam dininde çok önemli bir yere sahip olan Ba's ahiret inanç merkezinde yer almaktadır.
22.01.2024 Eğitim
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Faiz İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Faiz İle İlgili Hadisi Şerifleri... Faiz ve faizin zararları ile ilgili dinimizde pek çok hadis bulunmaktadır. Bu hadislerin anlamları doğru bilinirse faizden de bir o kadar uzak durulacaktır. Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Faiz yiyen, veren, yazan ve şahitlik yapanların durumu birbirine benzer." (Müslim) en bilinen hadisler arasında yer almaktadır. 
16.01.2024 Dini Bilgiler
Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Kar etmek isteyenlere çok kritik uyarı geldi
Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Kar etmek isteyenlere çok kritik uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Altın yatırımcısına uyarılar peş peşe geldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların kârlarını arttırması için uzmanlardan önemli analiz geldi. Öte yandan altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik, Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok merak edilenler arasına getirdi. Bunun yanında altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün saat 16.30’da açıklanacak olan aralık ayı ABD enflasyonunda olacak. Öte yandan dünyada merkez bankalarının faiz indirim beklentilerinin erkenden satın alındığına ilişkin beklentiler 'Altın fiyatları için köpük var mı' sorusunu getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sorunun cevabını açıklayarak ons ve gram altın fiyatına ilişkin beklentilerini açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte detaylar...
12.01.2024 Ekonomi
Altının kaderi belli olacak, saatler kaldı! Gram altın için 3000 lira işaret edildi, tarih verildi
Altının kaderi belli olacak, saatler kaldı! Gram altın için 3000 lira işaret edildi, tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Altın yatırımcısına uyarılar peş peşe geldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların kârlarını arttırması için uzmanlardan önemli analiz geldi. Öte yandan altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik, Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok merak edilenler arasına getirdi. Bunun yanında altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün saat 16.30’da açıklanacak olan aralık ayı ABD enflasyonunda olacak. Öte yandan dünyada merkez bankalarının faiz indirim beklentilerinin erkenden satın alındığına ilişkin beklentiler 'Altın fiyatları için köpük var mı' sorusunu getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sorunun cevabını açıklayarak ons ve gram altın fiyatına ilişkin beklentilerini açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi, 20 hasta tahliye edildi
Psikiyatri hastası kaldığı odayı ateşe verdi, 20 hasta tahliye edildi Batman'da özel bir hastanede tedavi gören psikiyatri hastası M.C.Ç. (27), kaldığı odayı ateşe verdi. 20 hasta yakındaki bir özel hastaneye sevk edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü, M.C.Ç. gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kıyamet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyamet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.