Ketçap

Ketçap

Son dakika ketçap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ketçap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ketçap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ketçap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ketçap gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 ketçap haberi bulunmuştur. Tüm ketçap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay...
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay... Annesinin okuldan aldığı 6 yaşındaki çocuk, bir anda yok oldu. Son kez otelde güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüden sonra küçük çocuktan bir daha haber alınamadı. Annesinin korkunç sonu, intihar notu ve ipuçları, olayı ilginçleştirmeye yetti. Yıllar sonra yaşanan bir gelişme ise aileyi isyan ettirdi.
21.01.2023 Dünya
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu ABD'de şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağını açıkladı.
20.01.2023 Ekonomi
Denizin ortasında mahsur kaldı! 24 gün boyunca ketçap yedi
Denizin ortasında mahsur kaldı! 24 gün boyunca ketçap yedi Elvis Francois isimli 47 yaşındaki Dominikli adam akıntıya kapılarak denize sürüklendi. Günler sonra Kolombiya donanması sayesinde kurtarılan adam 24 gün boyunca 1 şişe ketçap, sarımsak tozu ve et suyu tabletleri yiyerek hayatta kaldığını anlattı.
20.01.2023 Dünya
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı...
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı... ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Gilbert Postelle dört cinayetten mahkum edilip sonra da idam edildi. İdam edilirken son anlarına tanıklık edenlerin anlattıkları ise akıllardan çıkacak gibi değil.
26.05.2022 Dünya
17 Mayıs SALI BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! Bu hafta salı BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 17 Mayıs kataloğu 2022
17 Mayıs SALI BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! Bu hafta salı BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 17 Mayıs kataloğu 2022 BİM aktüel 17 Mayıs 2022 Salı kataloğu yayınlandı. BİM aktüel ürünler kataloğu bu hafta 2 sayfa olarak indirimli ürünleri sıraladı. Vatandaşlar ise BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Salı günü raflarda yerini alacak ürünler indirimli  olarak vatandaşa sunulacak. İşte 17 Mayıs BİM kataloğu…
17.05.2022 Ekonomi
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi
Ramazan pidesinden pizza tarifi... Pizza hamuru nasıl yapılır?
Ramazan pidesinden pizza tarifi... Pizza hamuru nasıl yapılır? Pizza her öğünde sevilerek tüketilen bir yiyecekler arasında yer alıyor. İçine konulan malzemeler ile oldukça fazla çeşide sahip olan pizzalar özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor. Pizza yapmanın oldukça farklı birçok yolu bulunuyor. Pizzayı, hamurunu evde hazırlayarak yapmak mümkün olduğu gibi evde kalan Ramazan pidesi ile de pizza yapılabiliyor. Peki, Ramazan pidesinden pizza nasıl yapılır? Pizza hamuru nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…
30.03.2022 Ramazan
29 Mart BİM kataloğu! Salı günü Bim’e neler var? 29 Mart BİM aktüel ürünleri 2022 ile BİM indirimleri!
29 Mart BİM kataloğu! Salı günü Bim’e neler var? 29 Mart BİM aktüel ürünleri 2022 ile BİM indirimleri! BİM aktüel 29 Mart 2022 ürünleri için aramalar başladı. 29 Mart 2022 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. BİM’de Salı günü satışta olacak indirimli ürünlerin fiyat bilgisi kataloğunda duyuruldu. Peki, salı günü BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? 29 Mart BİM kataloğu 2022 ile BİM aktüel ürünleri listesini sorgula…
29.03.2022 Ekonomi
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı?
Üç Kız Kardeş Mine kimdir, gerçek adı ne? Nazlı Senem Ünal kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde yer aldı? Nazlı Senem Ünal kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Somer ile olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Mine karakterinin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, Üç Kız Kardeş Mine kimdir? Nazlı Senem Ünal kimdir, kaç yaşında ve nereli?
22.02.2022 Televizyon
Et, süt, yumurta, peynir... Marketlerde etiketler bu kez indi!
Et, süt, yumurta, peynir... Marketlerde etiketler bu kez indi! Marketler temel gıda ürünlerinde KDV’nin yüzde 1’e indirilmesinin ardından, kararın uygulandığı ilk gün yoğun şekilde ‘etiket’ mesaisi yaptı. Gezdiğimiz marketlerde, etiketleri yetiştiremeyenlerin indirimleri kasada uyguladığını ve çeşitli ürünlerde ek kampanyalar yapıldığını gördük. Sektör temsilcileri ise KDV indirimlerinin bir başlangıç olduğunu belirterek, herkesin ek indirimler yapması gerektiği konusunda birleşiyor.
15.02.2022 Ekonomi
Temel gıda ürünleri listesi ve KDV oranı 2022! Temel gıdada KDV indirimi yüzde kaç, KDV indirimi hangi ürünleri kapsıyor?
Temel gıda ürünleri listesi ve KDV oranı 2022! Temel gıdada KDV indirimi yüzde kaç, KDV indirimi hangi ürünleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonla mücadele kapsamında temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Temel gıda ürünleri nelerdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte temel gıda ürünleri listesi…
14.02.2022 Ekonomi
Hamilelikte bu besinlerin tüketimine dikkat!
Hamilelikte bu besinlerin tüketimine dikkat! Bebeğin oluşması ve gelişmesi için gebelerin düzenli, yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmeleri gerekiyor. Gebelik sürecinde sıvı ihtiyacının da arttığını belirten uzmanlar, bu sebeple su, ayran, meyve suyu gibi sıvı içecekler tüketilmesi gerektiğini vurguluyor. Uzmanlar; gebelikte tüketilen yeşil yapraklı sebzelerin, portakal suyu, fındık ve fasulye gibi folik asitten zengin besinlerin tüketilmesinin artan gereksinimi karşılamaya yetmediğini ifade ederek ilk 3 ayda folik asit ve 12’nci haftadan itibaren ise D vitamini desteğine başlanmasını öneriyor. Uzmanlar ayrıca pastorize edilmemiş süt ve süt ürünleri, çiğ ya da az pişmiş yumurta ve işlenmiş et ürünleri gibi besinlerin gebelik süresince tüketilmemesi gerektiğine dikkat çekiyor.
27.10.2021 Sağlık
Gizli zam! Flaş karar, 10 gram için 114 bin TL ceza
Gizli zam! Flaş karar, 10 gram için 114 bin TL ceza Gıda maddelerine gelen fahiş zamlar nedeni ile tüketiciler şikayetçi. Bazı firmalar zam yapmak yerine ürünün gramajından eksilterek aynı fiyata satıyor. Gizli zam oyunu ile ilgili bakanlık harekete geçti. Gramaj hilesine emsal ceza geldi. Bir ketçap markasının her ambalajda 10 gram eksilterek gizli zam uyguladığı tespit edilince 114 bin lira para cezası uygulandı.
7.10.2021 Ekonomi
ABD'li Kraft Heinz Assan Gıdayı 100 milyon dolara alıyor
ABD'li Kraft Heinz Assan Gıdayı 100 milyon dolara alıyor ABD merkezli, gıda, dondurulmuş gıda ve hazır yemek üreten çok uluslu The Kraft Heinz Company, Assan Gıdayı satın almak üzere Kibar Holding ile yaklaşık 100 milyon dolar değerleme üzerinden bir anlaşmaya vardığını açıkladı.
11.06.2021 Ekonomi
Tüketirken bir kez daha düşünün! Kemiklerde kırılmaya neden oluyor!
Tüketirken bir kez daha düşünün! Kemiklerde kırılmaya neden oluyor! Vücudun elektrolit dengesini sağlıyor, asit-baz dengesini koruyor, sinir sisteminin düzenli çalışmasında kilit rol üstleniyor, kan dolaşımını düzenliyor… İdeal miktarlarda tüketildiğinde sağlığımız üzerinde son derece önemli katkıları olan ‘tuz’, bunun aksine fazla miktarda alındığında ise adeta bir ‘zehire’ dönüşebiliyor!
11.03.2021 Sağlık
Hazır gıdalardaki gizli tehlike!
Hazır gıdalardaki gizli tehlike! Çin tuzu, bağımlılık yapıcı özelliğinin yanı sıra vücuda verdiği ciddi zararlardan dolayı sağlık uzmanlarınca tehdit olarak görülen maddeler arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalarda, yemeklere lezzet vermek ve gıdaların raf ömrünü uzatmak için sıkça kullanılan ve Çin tuzu olarak bilinen monosodyum glutamatın (MSG) sinir sistemini bozduğu ve vücutta iltihabi reaksiyonlara neden olduğu ortaya çıktı.
22.02.2021 Sağlık
Yeni kabus: 'Hemoroidal hastalık'
Yeni kabus: 'Hemoroidal hastalık' Pandemi döneminde uzun süre hareketsiz kalma ve düzensiz beslenme gibi nedenlerle anal bölge hastalıkları ile her zaman olduğundan daha fazla karşılaşıldığını belirten Prof. Dr. İlker Sücüllü, “Bunların arasında da en sık görülen hemoroidal hastalığın en sık oluşma nedeni ise kronik kabızlık, ishal, tuvalette uzun süre vakit geçirmek ve ağır sporlardır” dedi.
5.01.2021 Sağlık
Kasım ayında hangi balık yenir? Ay ay balık tüketme rehberi!
Kasım ayında hangi balık yenir? Ay ay balık tüketme rehberi! Balık sağlıklı, yüksek proteinli bir besindir ve özellikle vücudumuzun kendi başına üretmediği temel yağlar olan omega-3 yağ asitleri için önemlidir. Omega-3 yağ asitleri beyin ve kalp sağlığında önemli bir rol oynar. Uzmanlar, haftada en az 2 kez özellikle yağlı balık yemeyi öneriyor. Ancak, balık tüketirken dikkat edilecek en önemli şey mevsimine uygun balık yemektir. Peki, Kasım ayında hangi balık yenir? Hangi ayda hangi balık tüketilmeli? Balığın yanında ne yenir? İşte kasım ayında tüketebileceğiniz balık çeşitleri ve ay ay balık tüketme rehberi...
8.11.2020 Sağlık
Çölyak hastalığı belirtileri nelerdir? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? Glutensiz yiyecekler nelerdir?
Çölyak hastalığı belirtileri nelerdir? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? Glutensiz yiyecekler nelerdir? Çölyak hastalığı, glütene karşı anormal bir bağışıklık reaksiyonunun neden olduğu bir sindirim bozukluğudur. Besinlerdeki buğday, arpa ve çavdarda bulunan glüten adlı bir proteine hassasiyet ile tanımlanıyor. Bu hastalıkta öncelikle ince bağırsakta hasar oluşuyor ve emilim bozukluğu ortaya çıkıyor. Ancak, beslenme düzeninden glütenin kaldırılmasıyla sorun gideriliyor. Peki, Çölyak hastalığı nedir? Çölyak hastaları ne yiyebilir?Çölyak hastaları ne yememeli? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? İşte Çölyak hastalığı ile ilgili bilmeniz gerekenler...
3.09.2020 Gündem
'Her yanma reflü değildir'
'Her yanma reflü değildir' Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Enver Avcı, domates, ketçap, narenciye, kafein, kolalı içecekler ve gıdaların reflüyü artırabileceğini ifade ederek, göğüsteki her yanmanın reflü olmadığını belirtti.
27.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ketçap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ketçap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.