Kemalpaşa

Kemalpaşa

Son dakika kemalpaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemalpaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemalpaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemalpaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemalpaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 877 kemalpaşa haberi bulunmuştur. Tüm kemalpaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Yüreğir'de ulaşım kolaylığı: Devlet hastanesi yolu projesi tamamlandı
Yüreğir'de ulaşım kolaylığı: Devlet hastanesi yolu projesi tamamlandı 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Yüreğir Devlet Hastanesi yolu, bölgedeki ulaşımı büyük ölçüde rahatlattı. Yeni yol, hastaneye erişimi daha hızlı ve ekonomik hale getiriyor.
13.02.2024 Adana
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.
2.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar
500 milyon liralık kuyumcu vurgun! Bavul dolusu altınla kaçtılar Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 'yavru' adını verdiği sistemle, piyasa değerinin altında altın satma ve kazanç sağlama vaadiyle, müşterilerini yaklaşık 500 milyon lira dolandırıp kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Ahmet Ö.'nün (44), emniyetteki işlemleri tamamlandı. Yakalandığında, üzerinden para çıkmayıp saklandığı evde 60 bin lira ele geçirilen Ahmet Ö. ile babası ve ortağının lüks evleri, otomobilleri ve arsasına el konuldu. İfadesinde, Ahmet Ö., işleri kötü gittiği için suçu işlediğini söyledi.
6.01.2024 Gündem
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (23) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
11.12.2023 Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü!
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü! İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de Samsun hariç tüm illerdeki fındık üretiminin yüzde 15-20 azalmasındaki nedeninin kahverengi kokarca böceği olduğunu söyledi.
29.09.2023 Gündem
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk!
Elektrikli otomobilin tavanında tehlikeli yolculuk! Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 kişi, elektrikli otomobilin tavanına oturarak trafikte ilerledi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.08.2023 Yaşam
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı
Ankara'da peş peşe patlama sesleri! Makine ve Kimya Endüstrisi yakınında yanan TIR'daki patlama endişe yarattı Ankara'nın Elmadağ ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra bariyerleri yıkarak şarampole yuvarlanan TIR'da çıkan yangın sırasında aracın lastikleri patladı. Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası yakınında meydana gelen kazada patlama sesleri, çevrede oturanlar tarafından fabrikada daha önce olduğu gibi patlama meydana geldiği endişesiyle panik ve korku yaşadı.
27.07.2023 Gündem
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu İzmir'in Bayraklı ilçesinde, seyir halinde olan Erkan Bilgin'in kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaca çarptı. Erkan Bilgin, 12 gün önce satın aldığı otomobilinde yaşamını yitirdi.
25.07.2023 Yaşam
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü
İzmir ve Manisa’da 9 orman yangını söndürüldü İzmir ve Manisa’da çıkan 9 orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler ile kontrol altına alındı.
16.07.2023 Gündem
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'nda yurt dışından getirilen cep telefonların kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL'ye çıkarılması sonrası; Gürcistan'a akın edenler, yoğunluğa neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nda 15 kilometreyi bulan kuyruk, Kemalpaşa'yı geçerek, Hopa'ya kadar uzandı.
7.07.2023 Yaşam
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu Türkiye´nin Gürcistan üzerinden Kafkaslar ile Orta Asya ülkelerine, Gürcistan´ın da Türkiye üzerinden Avrupa´ya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı´ndaki yolcu ve araç yoğunluğu her geçen gün artarken, bu yoğunluk Kurban Bayramı dolayısıyla yaklaşık 2 katına çıktı.
26.06.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023 Gündem
İzmir'de deprem mi oldu? 28 Mayıs İzmir Kemalpaşa depremi kaç büyüklüğünde oldu?
İzmir'de deprem mi oldu? 28 Mayıs İzmir Kemalpaşa depremi kaç büyüklüğünde oldu? İzmir Kemalpaşa depremi hakkında araştırmalar başladı 28 Mayıs 2023 Pazar günü saat 17:47'de meydana gelen İzmir depremi sonrasu vatandaşlar korkulu anlar yaşadı. Kemalpaşa depremi Turgutlu'da da hissedildi. Peki İzmir Kemalpaşa depremi yüzde kaç büyüklüğünde oldu?
28.05.2023 Gündem
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı İzmir'de çeşitli terör örgütlerine üye olanlara yönelik operasyonlarda 11 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı baştan olmak üzere partiler İzmir 2 bölgede seçim yarışını atlattı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölgede kaç oy aldı sorusu da yanıtını buldu. Peki İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir'de Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemalpaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemalpaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.