Kek

Kek

Son dakika kek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kek gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 kek haberi bulunmuştur. Tüm kek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi Sahurluk tarif arayanlara çok pratik, çok besleyici bir önerimiz var. Üstelik fırın da gerektirmiyor. Çayı ocağa koyup geri dönene kadar tuzlu kekiniz hazır oluyor. Gelin en eşsiz sahur yiyeceğine birlikte bakalım.
14.03.2024 Yaşam
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi...
Gluten İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Gluten Barındıran Gıdalar Listesi... Glüten, bir tür protein grubudur ve genellikle çavdar, buğday ve arpa gibi tahıllarda yer alır. İnsan vücudu tarafından sindirilmesi zor bir besin olan glüten bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara ve semptomlara neden olabilir.
25.01.2024 Sağlık
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo*
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo* Kekin kabarmaması tam bir hayal kırıklığıdır. Ancak bu bilgiler sayesinde fırına koyduğunuz anda kabarma başlıyor.
16.01.2024 Yaşam
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kek görmenin neyi ifade ettiği rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır. Gördüğünüz rüya ile bağlantılı olarak birbirinden farklı yorumları okuyabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 
13.01.2024 Eğitim
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi...
Yağ İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Yağ Barındıran Gıdalar Listesi... Sağlıklı beslenme ve diyet söz konusu olduğunda önemli olan beslenme listesinde bulunan yağın türüdür. Yeni yapılan araştırmalar az yağlı diyetler yerine sağlıklı yağlardan zengin beslenme listelerinin uygulanmasını tavsiye etmektedir.
3.01.2024 Sağlık
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı
Karda mahsur kalanlara Türk Kızılay'dan yiyecek- içecek ikramı Erzurum'da öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar süren kar sebebiyle yolda kalanlara, Türk Kızılay Erzurum Afet Müdahale Merkezi ekipleri, yiyecek ve içecek ikram etti.
23.12.2023 Gündem
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kahve makinesi, düdüklü tencere fiyatları düştükçe düştü!
BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kahve makinesi, düdüklü tencere fiyatları düştükçe düştü! BİM 19-22 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyenler için hazırlanan BİM güncel katalogda bu hafta tencere seti, çerezlik set, kek kalıbı, düdüklü tencere, kahve makinesi fiyatları indirimli olarak satışa sunuldu. İşte 19-22 Aralık 2023 BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
20.12.2023 Ekonomi
Dokuz ayda 32 milyar TL ciro
Dokuz ayda 32 milyar TL ciro Gıda şirketi Ülker, 2023 yılının dokuz aylık döneminde cirosunu 32 milyar TL’ye ulaştırdığını duyurdu.
10.11.2023 Finans
Kekim kabarmıyor diyenler bu hileyi bilmiyor! Boşluk yemiş gibi hissettiren kek tarifi...
Kekim kabarmıyor diyenler bu hileyi bilmiyor! Boşluk yemiş gibi hissettiren kek tarifi... Kabarık kek için ne denediyseniz olmadı mı? Size göre bir tarifimiz var. Haberimizde yer alan bir hileyle yaptığınız en kabarık kek bu olacak.
6.08.2023 Gündem
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Yarım Ekmek Kaç Kalori? Yarım Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Yarım Ekmek Kaç Kalori? Yarım Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Ülkemizde ekmek tüketiminde dünya birincisi olduğumuz bilinmektedir. Bu gıda tüketimin asıl nedenine bakıldığında, araştırmalara göre Türk misafirperverliğinden ileri gelmektedir. Çünkü yapılan araştırmalar neticesinde Türkiye'de yaşayan pek çok aile belki anı bir misafir gelir düşüncesi ile her daim fazla ekmek almaktadır. Ancak son dönemlerde önceki yıllara nazaran daha az ekmek tüketildiği görülmektedir. Bu da sağlıklı beslenme trendini akıllara getirmektedir. 
18.06.2023 Sağlık
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldi
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldi Tüm dünyada popüler hale gelen ve son dönemde adeta satış patlamasının yaşandığı cihaz Airfryer (hava fritözü) ile ilgili detaylar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Satın almak isteyen de var aktif şekilde kullanan da. Ancak yüz binlerin mutfağında yerini alan bu cihaz pratikliğinin yanı sıra 'olası insan kanserojeni' olarak adlandırılan akrilamid ve yağ kullanımı açısından bazı tartışmalara da sebep oldu. Airfryer bu kadar popülerken, sağlığa olan etkilerini ise uzmanlara sorduk. Hava fritözü kansere neden olabilir mi? Kanserojen madde içeriyor mu? Çalışma prensibi nasıl işliyor? Bu cihazla yapılan yiyecekler güvenle tüketilebilir mi? İşte tüm detaylar…
13.05.2023 Sağlık
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Sahurun zahmetsiz tarifi: Su içip yatanları bile ayıltıyor! Patatesli kek dilim dilim yenip, susatmıyor!
Sahurun zahmetsiz tarifi: Su içip yatanları bile ayıltıyor! Patatesli kek dilim dilim yenip, susatmıyor! Sahurun kolay ve zahmetsiz menüleri ev hanımları için kurtarıcıdırı. Sahurda uzun süre tok tutacak ve gün boyu susatmayacak yiyecekler Ramazan boyunca mutfağımızda olsun isteriz. Hep aynı yiyeceklerden sıkılanlar için sahur menüsüne farklı bir lezzet getirdik. İşte sahurda susatmayacak ve dilim dilim yenilecek patatesli kek tarifi! Peki patatesli kek nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?
25.03.2023 Gündem
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştü
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştü Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye, bir bardak çorbayı 70 TL’den satan işletmenin kapısında depremzedelere 24 saat boyunca sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram edince, işletme çorbanın fiyatını 5 TL’ye düşürdü.
16.02.2023 Gündem
Küresel ısınma arıları da etkiledi
Küresel ısınma arıları da etkiledi Şırnak’ta bu yıl kış kurak geçince bal arıları kış uykusuna yatmadı. 5 ay boyunca kış uykusuna yatan bal arıları bu yıl kar yağışı olmayınca erken ballarını tüketti.
21.01.2023 Gündem
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi!
Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kışlası Kütüphanesi nerede? Adresi ve yol tarifi! İstanbul'un tarihi ve 250 yıllık yapılarından biri olan Rami Kışlası kütüphaneye dönüştürüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Rami Kışlası Kütüphanesi Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın sayılı kütüphaneleri arasına da girecek. Peki, Rami Kütüphanesi açılışı saat kaçta, ne zaman? Rami Kütüphanesi nerede? Rami Kışlası Kütüphanesi’nin adresi ne, yol tarifi nasıldır?
13.01.2023 Kültür Sanat
Yılbaşı menüsü | 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte yılbaşı menüsü örnekleri...
Yılbaşı menüsü | 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte yılbaşı menüsü örnekleri... Başlangıçtan, ana yemeğe, salatadan, tatlıya, mezeye nefis yılbaşı menüsü oluşturmaya hazır mısınız? Yılbaşına evde dışarıda hissettirecek tarifleri derledik. Peki, 2023 evde yılbaşı menüsünde neler olmalı, yılbaşı için evde neler yapılabilir? İşte Yılbaşı menüsü...
31.12.2022 Gündem
Kayseri'de 5 öğrenci, yedikleri kek sonrası hastanelik oldu
Kayseri'de 5 öğrenci, yedikleri kek sonrası hastanelik oldu Kayseri'de 5 ortaokul öğrencisi, yurttan okula getirilen keki yedikten sonra rahatsızlanıp, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.  
7.12.2022 Yaşam
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.