Kar Fırtınası

Kar Fırtınası

Son dakika Kar fırtınası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kar fırtınası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kar fırtınası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kar Fırtınası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kar fırtınası gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 kar fırtınası haberi bulunmuştur. Tüm kar fırtınası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi Kar İstanbul'a geldi. Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik vatandaşları yoğun kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Kar yağışı İstanbul'da sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Özellikle Marmara Bölgesi için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler
29.01.2024 Gündem
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
29.01.2024 Gündem
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai
Kar timleri görev başında! İki metrelik karda zorlu mesai Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle enerji arzında yaşanan aksaklıklar, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin özverili ve gayretli çalışmalarıyla onarılıyor.
29.01.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
Kar fırtınası Türkiye'yi esir alacak! Güneşe aldanmayın saat verildi, peş peşe uyarılar
Kar fırtınası Türkiye'yi esir alacak! Güneşe aldanmayın saat verildi, peş peşe uyarılar Kar yağışı ve soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. Meteoroloji ve uzmanlardan yoğun kar yağışı ve buzlanmaya ilişkin uyarılar peş peşe geldi. Doğu Anadolu için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu. Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt, Şırnak ve Van için turuncu, Ağrı için sarı uyarı verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı Kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Son hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yapılan tahminlere göre; Marmara, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri yağmurlu, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgeleri ise karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı olacak. Yağışların; Marmara, Doğu Akdeniz, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Bolu, Düzce, Rize, Artvin, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'da kuvvetli olması bekleniyor.
10.01.2024 Gündem
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü
Ağrı'da iş makinesi uçuruma yuvarlandı: 4 ölü Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları yapan iş makinesi, tipi nedeniyle 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada operatör Necati Şen (40) ile mezrada kalan koyunlarını almak için geldikleri noktada kar ve tipi başlayınca tekrar iş makinesiyle dönüşe geçen Mustafa Taşdemir (40), Yasin Taşdemir (27) ve Raif Aydın (45) hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek
Lapa lapa kar yağışının ardından kar fırtınası vuracak! İstanbul dahil 72 il için alarm verildi, sıcaklık eksi 14'ü gördü, günlerce sürecek Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul için yapılan uyarıların ardından özellikle sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Lapa lapa kar hem İstanbul hem de Marmara'da pek çok ilde etkisini gösterdi. Kar yağışının kar fırtınasına dönmesi bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji vatandaşları sosyal medya üzerinden uyarırken, AFAD SMS ile bilgilendirme yapıyor. İstanbul dahil 72 il için alarm verildi. MGM illeri tek tek açıkladı. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
21.11.2023 Gündem
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı Bingöl-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
20.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi
Yasak kararı! Dereler taşma noktasına geldi Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağış nedeniyle dereler taşma noktasına gelince vatandaşların dere kenarlarına araç park etmeleri yasaklandı.
19.11.2023 Gündem
'Kaya tuzu' kavgası can aldı
'Kaya tuzu' kavgası can aldı Kırşehir'de Hüseyin Kozanhan (54), sipariş ettiği kaya tuzunu fazla getirdiği gerekçesiyle işletmeci Hacı Türk'ü (26), silahla vurarak öldürdü.
19.11.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi Günlerdir yapılan kar uyarısının ardından bugün İstanbul'un pek çok ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Kar, fırtına ve tipinin etkisinin yoğun şekilde görülmesinin ardından 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? sorusu akıllara geldi. İstanbul Valiliği'nden ilk tatil açıklaması geldi.
19.11.2023 Eğitim
Eski AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, kalbine yenik düştü
Eski AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, kalbine yenik düştü Diyarbakır'da eski AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Yıldırım (35), kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
19.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi İstanbul'da fırtına hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY) bugün 105 seferini iptal etti. İstanbul Havalimanı'nda uçaklar inişte zor anlar yaşadı. 
19.11.2023 Gündem
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle Hereke Vapur İskelesi'ndeki yolcu aktarmasında kullanılan yüzer iskele yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Kötü hava şartları sebebiyle İzmit Körfezi'nde vapur seferleri iptal edildi.
19.11.2023 Gündem
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
ABD’de ‘rüzgar soğuğu’ rekoru kırıldı! Eksi 78 dereceye düştü
ABD’de ‘rüzgar soğuğu’ rekoru kırıldı! Eksi 78 dereceye düştü ABD Ulusal Hava Durumu Servisi (NWS), ülkenin kuzeydoğusundaki Washington Dağı’nda bulunan gözlem evindeki endeksin eksi 78 santigrat dereceyi gösterdiğini, bu derecenin ‘rüzgar soğuğu’ rekoru olduğunu duyurdu.
5.02.2023 Dünya
AFAD'dan İstanbullular için uyarı mesajı: Fırtına ve kuvvetli rüzgara dikkat
AFAD'dan İstanbullular için uyarı mesajı: Fırtına ve kuvvetli rüzgara dikkat AFAD, İstanbul'da yaşayanlar için telefonlara uyarı mesajı gönderdi. Gönderilen mesajda, "Meteorolojiye göre yarın İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun" ifadeleri yer aldı.
4.02.2023 Yaşam
6 Şubat 2023 Pazartesi kar tatili olan iller var mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Bitlis okullar tatil edildi mi, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
6 Şubat 2023 Pazartesi kar tatili olan iller var mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Bitlis okullar tatil edildi mi, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı? İstanbul'da cumartesi ve pazar günü karla karşılık yağmur yağacağını söyleyen Vali Yerlikaya, vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olması çağrısında bulundu. AKOM da perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiğini duyurdu. Peki, 6 Şubat okullar tatil mi, 6 Şubat’ta kar yağacak mı? İşte 6 Şubat İstanbul hava durumu…
4.02.2023 Eğitim
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu Bursa'da, kendisinin rızası alınmadan bilgisayarı patronca incelendikten sonra kovulan işçinin imdadına mahkeme yetişti.
4.02.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul'a kar fırtınası geliyor! Meteoroloji son dakika uyardı, evinizden çıkmayın
İstanbul'a kar fırtınası geliyor! Meteoroloji son dakika uyardı, evinizden çıkmayın İstanbul için kar alarmı verildi. Meteoroloji, Valilik ve AKOM son dakika uyardı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası önümüzdeki günlerde etkisini devam ettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunda yurt genelinde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Sibirya kökenli soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da kar yağışı için net tarih verildi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen kar yağışının etkisini artıracağını belirterek İstanbullulara 'Evinizde oturun' çağrısı yaptı. Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 5 ve 6 Şubat tarihlerinde toplam 238 seferini iptal etti. İşte son dakika haberin detayları ve İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusunun cevabı...
4.02.2023 Gündem
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti ABD'de bebeği ile birlikte okuldan çıkıp bir kliniğe doğru giden genç anne, yolda korkunç bir saldırıya uğradı. Kar fırtınası nedeniyle görüşün de azalmasıyla karşısındaki 'iri kişi'nin ne olduğunu fark edemeyen kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çevredekiler ellerinde kürekle koştu, dehşetin sonu böyle bitti...
22.01.2023 Dünya
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kar Fırtınası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kar fırtınası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.