Kamu Personel Alımı

Kamu Personel Alımı

Son dakika Kamu personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamu personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamu personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.925 kamu personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm kamu personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak Memur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Personel alımı için yayımlanan ilanlara göre memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde 19 kamu kurumu alım yapacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için açılan personel alımı pozisyonları belli oldu. Hangi kurum kaç personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kurumlar ve personel alımı şartları listelendi. İşte detaylar...
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! 81 ile personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular ocak ayında başlayacak. Adayların Gelir İdaresi Başkanlığı’nın “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olmaları gerekiyor. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları ne? Gelir uzman yardımcısı alımı şartları!
11.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı!
İçişleri Bakanlığı 80 personel alacak! İşte başvuru şartları ve sınava başvuru ekranı! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Bakanlığın merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan uzman yardımcısı kadrolarına sınavla personel alınacak. İlan Resmi Gazete ve Bakanlığın sitesinde yayımlandı. Başvurular; 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar?
Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Kamu personel alımı ilanlarında dönem dönem gümrük muayene memuru alımı ilanları yayınlanıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan ilanlara pek çok kişi ilgi gösteriyor. Gümrük Muayene Memurunun görevi, sorumlulukları ve maaşı da sıklıkla merak ediliyor. Peki, Gümrük muayene memuru maaşı ne kadar? Gümrük muayene memuru ne iş yapar? Gümrük muayene memuru nasıl olunur? İşte gümrük muayene memuru maaşı ve aldıkları eğitimler…
16.11.2022 Memur
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2 bin 500 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, açıktan atama usulü sözleşmeli muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları ve ilanda istenen eğitim şartını taşımaları gerekiyor. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır Ticaret Bakanlığı memur alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
İŞKUR TPAO işçi alımı 2022! Türkiye Petrolleri (TPAO) 93 işçi alacak! İşte TPAO işçi alımı şartları!
İŞKUR TPAO işçi alımı 2022! Türkiye Petrolleri (TPAO) 93 işçi alacak! İşte TPAO işçi alımı şartları! Türkiye Petrolleri (TPAO) duyurdu! İşkur üzerinden 93 işçi alacak. Yayımlanan ilanda, “TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur” denildi. Duyuruda, TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatlarına toplam 93 meslek yüksek okulu mezunu işçi ve personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki, Türkiye Petrolleri (TPAO) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TPAO personel alımı başvuru şartları ne? İşte Türkiye Petrolleri işçi alımı ilanı!
14.11.2022 Çalışma Hayatı
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları!
TMSF KPSS’den en az 75 puanla 47 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 7 fon denetçi yardımcısı, 20 fon uzman yardımcısı ve 20 fon avukatı kadrosuna atama yapılacak. Atama için yazılı ve sözlü giriş sınavı için başvuru alınacak. Peki, TMSF personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TMSF personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
14.11.2022 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte DHMİ başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları (DHMİ) duyurdu! Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü alınacak. Başvurular 14 Kasım’da online olarak alınmaya başlayacak. Peki, Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ personel alımı başvuru şartları!
13.11.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez teşkilatındaki kadrolara atama yapılmak üzere sözlü sınavla Aile ve Sosyal Hizmetler Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular, 18 Kasım’da sona erecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları…
3.11.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS’den 70 puan almak yetiyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar online olarak yapılabilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı şartları!
14.10.2022 Personel Alımı
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
DSİ personel alımı 2022! KPSS şartı aranmıyor! Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? DSİ (Devlet Su İşleri) kamu personel alımı yapıyor. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuruları 19 Eylül’de başladı, 23 Eylül’de sona eriyor. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? İşte DSİ personel alımı detayları…
19.09.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvurularda son günlere girildi. GSB personel alımı ilanına göre pek çok ilde büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli alınacak. Başvurular 15 Eylül’de sona erecek. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Kariyer Kapısı kamu işe alım başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu?
2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? KPSS soruşturması devam ederken soruların sızdırılması ile ilgili iddialar üzerine araştırmalar devam ediyor. Devlet Denetleme Kurulu’nın incelemeleri sürerken KPSS ile ilgili soruşturma da derinleşiyor. KPSS sınavı ile ilgili ön rapor yayınlandı. KPSS’ye giren milyonlarca adayın gözü ÖSYM’ye çevrilirken yeni takvim 17 Eylül tarihinde başlayacak. Süreç yakından takip edilirken 2022 kamu personel alımları ile ilgili takvimin nasıl işleyeceği de merak ediliyordu. Açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi. Peki, 2022 Kamu personel alımları ertelendi mi? KPSS soruşturması nedeniyle kamuya personel alımları durdu mu? Kamu personel alım takvimi ne zaman açıklanacak? İşte kamu personel alımı ile ilgili tüm detaylar…
6.08.2022 Personel Alımı
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları!
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları! Sayıştay Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Yayımlanan ilana göre, Sayıştay, KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu büro personeli alacak. Başvurular, 19 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sayıştay büro personeli alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Başvurular, 12 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çalışma Bakanlığı personel alımı şartları!
26.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 196 sözleşmeli personel alacak! İşte DSİ personel alımı başvuru şartları! DSİ duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla 196 sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, Devlet Su işleri’ne sözleşmeli Destek Personeli pozisyonuna temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. Peki, DSİ sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
20.07.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri (DSİ) 13 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Devlet Su İşleri (DSİ) 13 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli avukat alacak. Yayımlanan ilana göre, Aydın, Artvin, Erzurum, Isparta, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kars, Mardin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van’da sözleşmeli personel alınacak. Peki, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DSİ Avukat alımı başvuru şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.