Gazete Vatan Logo

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Başvurular, 12 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çalışma Bakanlığı personel alımı şartları!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığın, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü biriminde istihdam edilmek üzere sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile bilgi güvenliği uzmanı, yazılım geliştirme uzmanıve java kurumsal mimar alınacak. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çalışma Bakanlığı personel alımı şartları!

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını 26.07.2022 – 12.08.2022 tarihleri arasında kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirebilecekler.

Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvurular için gerekli koşullar, istenilen belgeler, sınav süreci ile ilgili diğer bilgiler Bakanlığın internet sayfasında (www.csgb.gov.tr/duyurular) ve Kariyer Kapısında (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) yayınlanacak.

Haberin Devamı