Kamu Görevlisi

Kamu Görevlisi

Son dakika kamu görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.336 kamu görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm kamu görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Polisten vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı
Polisten vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık uyarısı Adana'da polis ekipleri mesire alanlarında vatandaşları hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirdi.
10.03.2024 Adana
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti
Lord Jacob Rothschild hayatını kaybetti Dünyanın en zengin ailelerinden olan Rothschild Ailesi'nin baronu olarak nitelendirilen Lord Jacob Rothschild, hayatını kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı Bursa’da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra kesilip, geri ödemesi için dava açıldı. Hayatının şokunu yaşayan kadın bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybetti. Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı ve haklı olduğu ortaya çıktı.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede esnafa faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Gazzeli kardeşlerimiz vahşete maruz bırakılıyor" diyen Erdoğan, " ABD ve Avrupa'nın koşulsuz desteğini alan İsrail insanlık suçu işliyor" şeklinde konuştu. Cumhuriyet'in 100. yılını omuz omuza kutladıklarını belirten Erdoğan, "Cumhuriyeti salonlara, balolara hapsedenlere, cumhuriyeti tapulu mülkü gibi görenlere bu tarihi günü nasıl idrak edilmesi gerektiğini gösterdik" dedi. Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Deprem bölgesindeki kobilerimize yönelik yeni bir kredi paketini devreye alıyoruz. İşletme başına 200 bin TL ile 700 bin TL arasında faizsiz kredi sağlayacağız." dedi.
31.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 4 ilde, tefecilik yapıp, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarına karıştığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonla 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 1,5 milyon lira şüphelilere ait 6 milyon lira tutarındaki mal varlığına el koyuldu.
25.09.2023 Yaşam
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar
Yatırım yapılacağı yalanıyla müşterilerini dolandırdı: Para aldıkları dönemde şikayetçi olmadılar   İzmit'te, çalıştığı sigorta firması bünyesinde yatırım yapılacağı yalanıyla müşterileri, eski eşiyle birlikte para toplayıp dolandırdıkları suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat İnce, "Beni uzunca bir süre şikayet etmediler, zira o dönemde yatırımları karşılığında para alıyorlardı" dedi.
7.09.2023 Gündem
Tck 204 Resmi Belgede Sahtecilik Suçu Nedir? Tck 204 Cezası Nedir?
Tck 204 Resmi Belgede Sahtecilik Suçu Nedir? Tck 204 Cezası Nedir? TCK 204 resmi belgede sahtecilik yapılması halinde uygulanacak cezadır. Bu suç kamu güvenine karşı suçlar arasında incelenen bir suçtur. 
24.08.2023 Gündem
Tck 136 Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirme Suçu Nedir?
Tck 136 Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirme Suçu Nedir? Kişisel verilerin hukuka aykırı bir şekilde ele geçirilmesi ya da yayılması suçtur. Bu suç Türk ceza kanununun 136. maddesinde seçimlik hareketli bir suç olarak kabul edilmiştir.
17.08.2023 Gündem
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu?
Memur sözleşme zammı 2023-2024! Memur zammı ne kadar olacak, memur toplu sözleşme zammı yüzde kaç oldu? Memurların toplu sözleşme süreci başladı. En düşük memur maaşının ara zamla birlikte 22 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından memur ve emeklilerinin yeni zam toplantısı yapıldı. Toplantının açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptı. Işıkhan, şimdiye kadar hiçbir kamu çalışanını enflasyona ezdirmediklerini belirterek, "Milli refahımızı hedefleyen, sosyal devlet ve katılımcı yönetim anlayışımızın en belirgin nişanesi olan toplu sözleşme sürecimizin ülkemiz çalışma hayatı adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplu sözleşme görüşmeleri yıl boyunca uygulanacak memur zammı için doğrudan belirleyici oluyor. Peki, Memur sözleşme zammı belli oldu mu, memur toplu sözleşme zammı ne kadar oldu?
1.08.2023 Memur
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme 1. Görüşmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında toplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Eğitim, sağlık, adalet gibi diğer kamusal alanlardaki çalışan sayımızı sürekli artırdık. Kamu çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi
Memur ve memur emeklisine toplu sözleşme teklifi belli oldu! Memur-Sen'den ilk açıklama geldi Memur Sen Başkanı Ali Yalçın, memur ve memur emeklisine yapılacak olan toplu sözleşme zammına dair ilk teklifini açıkladı. Yalçın, "2 yıllık süreçteki enflasyon verileri dikkate alınarak 2024 yılı için 3’er aylık dönemler itibarıyla refah payı dahil 1. üç ayda yüzde 35, 2 3 ayda yüzde 10 3 yüzde 15, 4 3 ayda yüzde 10 artış istiyoruz. 2025 yılı için ise altışar aylık dönemler itibarıyla tekliflerimizi sunuyor. Refah payı dahil 1. altı ayda yüzde 25, ikinci altı ayda yüzde 15 artış istiyoruz. İki yıllık süreçte toplamda yüzde 110 oransal artış teklif ediyoruz. Vaadi yerine getirdikten sonra en düşük kamu görevlisi maaşı 2024 ocak ayında 29 bin 700 TL olmuş olacaktır. Kamuda ücret skalasındaki çarpıklığın giderilmesi, sosyal yardımların kapsamının genişletilmesi ve emekli aylıklarının artırılması yönündeki tekliflerimizi sıralamak istiyorum." ifadelerini kullandı.
24.07.2023 Ekonomi
Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp kral dairesinde kaldı! Çantasından çıkanlar şoke etti
Kendini istihbaratçı olarak tanıtıp kral dairesinde kaldı! Çantasından çıkanlar şoke etti Konya'da kendisini istihbaratçı ve üst düzey kamu görevlisi olarak tanıtarak bir çok kişiyi dolandıran, hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelinin, takma isim kullanarak günlüğü 6 bin liraya olan bir otelin kral dairesinde kaldığı belirlendi. Polis tarafından otelden çıktığı sırada lüks otomobil içerisinde yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.06.2023 Yaşam
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı Kilis'teki Çobanbey Sınır Kapısı'nda rüşvet karşılığı Suriye'ye ürün geçişi yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4'ü kamu görevlisi 10 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Sosyal medyada paylaşılan görsellerin YSK ile ilgisi yoktur
YSK Başkanı Yener: Sosyal medyada paylaşılan görsellerin YSK ile ilgisi yoktur Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener seçim sürecine ilişkin konuştu. YSK Başkanı Yener, 'YSK itirazları yasal sürede görüşülüp sonuçlandırılacak. Sosyal medyada paylaşılan asılsız iddialara itibar edilmemeli.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023 Gündem
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti'
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti' Van’ın Erciş ilçesinden Diyarbakır’a gelerek, satın almak istediği otomobil için anlaştığı 1 milyon 150 bin TL’yi satıcı C.Y.’nin isteği üzerine, ilanda adı geçen H.A.’nın banka hesabına gönderen Müslim Çalış’ın başına gelmeyen kalmadı
5.05.2023 Yaşam
Emrah Apartmanı davasında yargılanan kamu görevlisi: Yıkımın en büyük sebebi zemin
Emrah Apartmanı davasında yargılanan kamu görevlisi: Yıkımın en büyük sebebi zemin İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde 30 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı davasında haklarında dava açılan 2 kamu görevlisi hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklardan Şerife Seyhan H., "Yıkımın en büyük sebebi zeminden kaynaklanıyor. 1985'te belediyeye girdiğimde buralar imara açılmıştı. Sıvılaşma olan bir zeminde 8 kat izin çok büyük bir hata" dedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, depremin ilk gününden itibaren 3 bin 259 ASYA personeli ve 574 araçla depremzedelerin yaralarını saraya çalıştıklarını belirterek, "64 kalemde yaklaşık bugüne kadar 89 milyon adet ürün dağıtmışız. Bugüne dek deprem bölgesinde 3 milyon 270 bin adet battaniye dağıtmışız. 1 milyondan fazla yatak ve yorgan, 2 milyon 700 bin gıda kolisi dağıtmışız ve önümüzdeki süreçte de özellikle ramazan boyunca da dahil olmak üzere bu hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.
7.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.