Kadirov

Kadirov

Son dakika kadirov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadirov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadirov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadirov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadirov gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 kadirov haberi bulunmuştur. Tüm kadirov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti Wagner Rusya'yı sarstı. Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, Moskova sakinlerinin terörle mücadele operasyonu ilan edilmesi sebebiyle mümkün olduğunca şehir etrafında gezilerden kaçınmaları gerektiğini söyledi ve durumun 'zor' olduğunu açıkladı. Öte yandan şehirde pazartesi günü tatil ilan edildi.
24.06.2023 Dünya
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu Pazar günü Kadıköy'de 3 katlı binada meydana gelen patlamanın sırrı çözüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın failiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Fail Mustafa Karahan'ın 1998 yılında İsviçre'de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bağlantısı çıktı.
12.10.2022 Gündem
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip! Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıları artarak devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş bir açıklama geldi.
29.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili bomba gelişme! Yakında ilan edilebilir Ukrayna’da savaş Rusya yanlısı ayrılıkçıların ele geçirmeye çalıştığı Donbas’ın Lugansk bölgesine yoğunlaşmış durumda. Bölgeyi yerle bir ederek ilerleyen Ruslar yakında Lugansk’ta tam kontrol ilan edebilir.
29.05.2022 Dünya
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer
Kadirov tehditler yağdırdı! Sadece 6 saniye sürer Savaşın başından beri Rusya’nın ve Putin’in en büyük destekçisi olan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Polonya’ya tehdit savurarak "Ukrayna işi bittiğinde size neler yapabileceğimizi gösterebiliriz" dedi.
27.05.2022 Dünya
Ramazan Kadirov'u çileden çıkaran görüntüler! Çeçenler Ukrayna'da Rus tankını ele geçirdiler...
Ramazan Kadirov'u çileden çıkaran görüntüler! Çeçenler Ukrayna'da Rus tankını ele geçirdiler... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 58. gün yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Putin'in sadık müttefiki Çeçen lider Kadirov, Ukrayna lideri Zelenskiy'i öldürmek istediği yönündeki dedikodularla alay etti. Sosyal medyada paylaşılan bir başka görüntüde ise, Rusya'ya karşı savaşan Çeçenler var.
22.04.2022 Dünya
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi Ukrayna'nın stratejik noktalarından olan Mariupol kenti Rus güçlerince ele geçirildi. Mariupol'ün Rusya'nın eline geçtiği Savunma Bakanı Şoygu tarafından rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e iletildi.
21.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında hedefteki kentleri tek tek açıkladı!  Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'dan itiraf gibi sözler...
Ukrayna-Rusya savaşında hedefteki kentleri tek tek açıkladı! Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'dan itiraf gibi sözler... Rus ordusunun Ukrayna'yı işgalinde ilk gününden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e desteğini ifade eden Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'dan flaş bir açıklama geldi. Kadirov, askeri harekat düzenlenecek Ukrayna kentlerini açıkladı.
11.04.2022 Dünya
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması!  Değişebilir...
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması! Değişebilir... Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıklayan İngiltere'den çok konuşulacak yeni bir açıklama daha geldi. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti ve bunun için Moskova'nın atması gereken adımı açıkladı.
27.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan sıcak görüntüler! Çeçen lider Kadirov'dan flaş Mariupol paylaşımı
Ukrayna'dan sıcak görüntüler! Çeçen lider Kadirov'dan flaş Mariupol paylaşımı Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ilk gününden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e desteğini ifade eden Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'dan flaş bir Mariupol paylaşımı geldi. Kadirov, savaşın en sıcak bölgesi olan kentteki çatışmalara ait görüntüleri Telegram hesabından paylaştı.
27.03.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia
Rusya, Ukrayna’da çıkmaza girdi, askerler çılgına döndü! Kan donduran iddia Rusya-Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, Moskova yönetiminin istediği başarıyı elde edemediği ve bu sebepten ordu içinde huzursuzluk yaşandığı iddia edildi. Batılı devletlerden sızdırılan akılalmaz söylenti gündemde bomba etkisi yarattı.
26.03.2022 Dünya
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Biden duyuracak!
Rusya'ya yeni yaptırımlar geliyor! Biden duyuracak! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, Başkan Biden'ın, Avrupa'daki temasları kapsamında Rusya'ya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulanacak yeni yaptırımları duyuracağını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye 'Stratejik Pusula' tepkisi!
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB'ye 'Stratejik Pusula' tepkisi! Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin (AB) 'Stratejik Pusula' başlıklı belgeyi onaylamasıyla ilgili, "Bu belgenin AB'yi Doğu Akdeniz'de, çözümlerin değil, sorunların parçası yapacağı ve doğru stratejilere taşımayacağı aşikardır" açıklamasını yaptı.
22.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşının kilit topluluğu Çeçenlerin planı ne? Kadirov nasıl Putin'in özel fedaisi oldu? Yalnız Kurt...
Rusya-Ukrayna savaşının kilit topluluğu Çeçenlerin planı ne? Kadirov nasıl Putin'in özel fedaisi oldu? Yalnız Kurt... Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından en fazla gündeme gelen topluluklardan biri de Çeçenler oldu. Geçmiş dönemlerde çatışmalar ile gündeme gelen Çeçenler, Ukrayna savaşında Rusların en sadık gücü olarak gündeme geldi. Şeyh Mansur ve Şeyh Şamil gibi tarihi önderleriyle özdeşleşen topluluk, Dzhokhar Dudayev ile bağımsızlık kazansa da baba Kaidrov’un saf değiştirmesi ile tekrar Rus egemenliği altına girdi. 1990'larda Moskova'ya karşı verdikleri özgürlük savaşı ile tüm dünyaya seslerini duyuran Çeçenlerin bir kısmı Ukrayna'da, Putin için çarpışırken bir kısmı da Kiev güçlerine destek veriyor. İşte Putin'in en başarılı projesi 'Yeni Çeçenler' ve yaşananların kısa özeti...
22.03.2022 Dünya
Zelenskiy ülkesine çağırdı binlerce yabancı asker Ukrayna'ya koştu! Ruslara karşı savaşacaklar: Günlüğü 2 bin dolar...
Zelenskiy ülkesine çağırdı binlerce yabancı asker Ukrayna'ya koştu! Ruslara karşı savaşacaklar: Günlüğü 2 bin dolar... Rus ordusu 10 gün önce Ukrayna topraklarına girdi işgali başlattı. Savaş başladıktan sonra Kiev yönetiminden flaş bir adım geldi. Rus işgaline karşı direnmeyi sürdürmeyi plan ülke, kendisiyle beraber savaşacak kişiler için kesenin ağzını açtı.
5.03.2022 Dünya
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri...  Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi
Rusya bombalıyor, Ukrayna direniyor! Savaş bölgesinden son dakika gelişmeleri... Havalimanı tamamen kullanılmaz hale geldi Tüm dünyanın endişe içinde takip ettiği Ukrayna-Rusya savaşında 11. güne girildi. Çatışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rus güçleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştı. Çatışmaların şehir şehrin girişine kadar dayandığı belirtiliyor. Başkentin girişlerine beton ve çelik bloklar kuruldu. Zelenski, Rus roketlerinin Vinnytsia bölgesindeki havaalanının tamamen yok ettiğini söyledi.
6.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Çeçenistan nerede (haritası), nüfusu kaç? Çeçenistan’nın dini ne, Çeçenler Müslüman mu, ordusunun gücü nasıl?
Çeçenistan nerede (haritası), nüfusu kaç? Çeçenistan’nın dini ne, Çeçenler Müslüman mu, ordusunun gücü nasıl? Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldıra yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Muhammed Kadirov önderliğindeki Çeçen ordusu Ukrayna sınırına gidiyor. Rus ordusunu destekleyen Çeçen ordusu saldırı öncesinde sayıları on binleri bulan askerleriyle birlikte namaz kılıp dua etti. Gelişmelerin ardından, Çeçenistan nerede, haritası? Çeçenistan’ın dini ne, Çeçenler Müslüman mı, nüfusu kaç? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.02.2022 Gündem
6 Rus casusun yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı
6 Rus casusun yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı Türk istihbaratının aylar süren takibiyle başlatılan ikiz casusluk operasyonunda Mossad'ın 15, Rusya'nın 6 casusu peş peşe yakalandı. Geçmişte de Çeçen muhalifleri öldüren Rus casusların hedefinde, Türkiye'de yaşayan 'Abdülhâkim' isimli bir Çeçen muhalif lider vardı. Rus casus şebekesinin planlarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Şebeke üyesi Ravshan Akhmedov ifadesinde, şebeke elebaşı Bislan Rasaev'in suikast talimatını aldığı Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'un kuzeni Adam Delimkhanov ve Kazbek Dukuzov'la görüntülü haberleştiğini gördüğünü iddia etti.
3.11.2021 Gündem
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri Türk istihbaratının aylar süren takibiyle başlatılan ikiz casusluk operasyonunda Mossad'ın 15, Rusya'nın 6 casusu peş peşe yakalandı. Geçmişte de Çeçen muhalifleri öldüren Rus casusların hedefinde, Türkiye'de yaşayan 'Abdülhâkim' isimli bir Çeçen muhalif lider vardı Suikast girişiminde kullanılacak susturuculu silahlar, casusların baskın yapılan evinin banyosunun tavanındaki gizli bölmeden çıktı.
2.11.2021 Yaşam
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları...
MİT'in MOSSAD operasyonu ilk değil! İşte 'Teşkilat'ın casus filmlerini aratmayan operasyonları... Milli İstihbarat Teşkilatı, MOSSAD'ın 15 kişilik casusluk şebekesini önceki gün çökertti. Ancak bu ilk değil. Teşkilat son 6 yıl içinde 20'ye yakın kritik operasyona imza attı; yurtiçinde ve sınır ötesinde istihbarat servislerini, teröristleri, devlet sırlarını satanları yakalayarak adalete teslim etti.
23.10.2021 Gündem
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu...
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu... Orta Doğu uzmanı Fransız tarihçi Jean-Pierre Filiu, Le Monde gazetesinde "Fransa'nın Mağrip'te Türkiye'ye yönelik garip takıntısı" başlıklı blog yazısı yayımladı.
18.10.2021 Dünya
ABD'den flaş yaptırım kararı!
ABD'den flaş yaptırım kararı! ABD yönetimi, Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Ramazan Kadirov'u yaptırım listesine aldı.
20.07.2020 Dünya
Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov, corona nedeniyle hastaneye kaldırıldı
Çeçenistan Devlet Başkanı Kadirov, corona nedeniyle hastaneye kaldırıldı Interfax Ajansı’nın perşembe günü Moskova’daki sağlık hizmetlerindeki bilinmeyen bir kaynağa dayandırdığı habere göre Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
21.05.2020 Dünya
Çeçen lider Kadirov'un evine saldırı
Çeçen lider Kadirov'un evine saldırı Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov’un evine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan etkisiz hale getirildi.
23.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kadirov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadirov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.