Kadın Girişimci

Kadın Girişimci

Son dakika kadın girişimci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın girişimci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın girişimci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Girişimci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın girişimci gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 kadın girişimci haberi bulunmuştur. Tüm kadın girişimci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor!
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi Saadet Seray, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor. Yoğun talep ve siparişlere yetişemediğini belirten kadın girişimci, çevre il ve ilçelere mantar satışı yaptığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı’nın beşincisi açıldı.
8.03.2024 Adana
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor
Devlet desteğiyle kurdu! Paraya para demiyor Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Birçok kişi devlet tarafından sağlanan desteklerle kendi işinin patronu oluyor. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan kadın girişimci Hafure Adak, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) aldığı destekle kurduğu modern tesiste günde 700 litre süt üretimi yapıyor.
14.02.2024 Gündem
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Bir merakla başladı! 19 yıl geride kaldı
Bir merakla başladı! 19 yıl geride kaldı Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.
23.05.2023 Yaşam
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi! Bakan Nebati açıkladı
Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi! Bakan Nebati açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KGF Teminatlı Kadın Girişimci Destek Kredisi hakkında açıklamalarda bulundu. Nebati, deprem bölgesinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine, sıfır faizle, işletme harcamalarında kullanılmak üzere, üst limiti 50 bin TL olan kredi imkanı sunulacağını belirtti.
8.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati, işletmelere EYT desteğinin detaylarını açıkladı
Bakan Nebati, işletmelere EYT desteğinin detaylarını açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Kredi Garanti Fonu desteklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati milyonlarca esnaf ve KOBİ'yi ilgilendiren 14 başlık altındaki KGF kredilerini birer birer açıkladı. İşletmelere EYT desteği ile ilgili de konuşan Bakan Nebati, “25 milyar TL kefalet limitini haiz EYT Destek Paketi ile işverenlerimizin EYT sürecinde kıdem tazminatı yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz” dedi.
11.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: 250 milyar TL’lik finansman tüm işletmelerimize hayırlı olsun
Bakan Nebati: 250 milyar TL’lik finansman tüm işletmelerimize hayırlı olsun Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni finansman paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Esnafımıza 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız
Bakan Nebati: Esnafımıza 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında esnaf ve sanatkarlarımıza toplam 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız" dedi.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Devletten aldığı hibe ile başladı, şimdi paraya para demiyor! 'Yüksek verim aldık' deyip fiyatını açıkladı
Devletten aldığı hibe ile başladı, şimdi paraya para demiyor! 'Yüksek verim aldık' deyip fiyatını açıkladı Yozgat’ın Çekerek ilçesine bağlı Özükavak beldesinde, devletten aldığı destekle kurduğu serada domates üreten girişimci Sariye Aslan, aile bütçesine katkı sağlıyor. Kilosunu 10 liradan sattığını ifade eden Sariye Aslan, “Bu sera, kasabamızda bir ilk. Bu projeyi KOP ile gerçekleştirdik. Yüzde 80 devletimizin desteği, yüzde 20 de sera işletmecimizin desteği ile bu projeyi buraya yaptı” dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi...
Kredi paketi açıklaması! Halkbank resmen duyurdu, 350 bin lira limit, 60 aya kadar vade ile kredi... Halkbank'tan kredi destek paketi açıklaması! 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi fırsatı sunuluyor. Kadın girişimci sayısının artırılması amacıyla bankalar tarafından birçok destek paketi devreye alınıyor. Halkbank, Genç Girişimci Destek Paketi ile kadın girişimcilere kredi imkanı sağlıyor. 35 yaş sınırı bulunuyor. Üniversite mezunu olan, iş tecrübesi olmayan ve kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 350 bin TL limitli ve 60 aya kadar vade fırsatıyla kredi paketi sunuluyor. Türkiye genelinde 131 bin 787 kadın girişimciye 14,4 milyar TL kredi desteği sağladığı duyuruldu.
29.07.2022 Ekonomi
Ev almak isteyen için farklı bir alternatif: Tiny house! Fiyatlar 350 bin TL...
Ev almak isteyen için farklı bir alternatif: Tiny house! Fiyatlar 350 bin TL... Yurtdışından görerek ilham aldığı ve kendi tasarımlarıyla Sakarya'da üretimine başladığı 'tiny houseleri', karavan fiyatına satan kadın girişimci, ürünlerini dünyanın birçok noktasına pazarlamanın mutluluğunu yaşıyor.
25.07.2022 Ekonomi
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz' Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı
Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları ikinci yılında İzmir'de başladı Halkbank Üreten Kadınlar Buluşmaları’nın ikinci yılındaki ilk durağı İzmir oldu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimci kredi destek paketinin son verilerini duyurdu. Buna göre banka, 125 bin kadın girişimciye ve 13,5 milyar TL’lik kredi hacmine ulaştı.
27.05.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan kadın girişimcileri iftarda ağırladı: Varlığınız herkese cesaret veriyor
Emine Erdoğan kadın girişimcileri iftarda ağırladı: Varlığınız herkese cesaret veriyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadın girişimcileri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Devlet Konukevi'nde iftarda ağırladı.
20.04.2022 Siyaset
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek
Kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme koşulları ile nakdi destek Kredi kullanmak isteyenler için 6 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Kredi desteğinin müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından vatandaşlara duyurulmuştu. Kredi fırsatının detayları da belli oldu. Toplam 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli Yatırım, İhracat ve İşletme Harcamaları Destek paketleri ile ilgili başvuru süreci devam ediyor. Peki ucuz kredi imkanından kimler yararlanabiliyor? Kredi limitleri ne kadar? Hangi bankalar kredi kampanyasına dahil oldu? İşte ucuz kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
6.04.2022 Ekonomi
Kaktüs merakı 40 yaşındaki kadın girişimciyi iş sahibi yaptı
Kaktüs merakı 40 yaşındaki kadın girişimciyi iş sahibi yaptı Yozgat’ta 17 yıldır evinde kaktüs yetiştiren iki çocuk annesi Kamile Sağlam, yetiştirdiği kaktüsler eve sığmaz olunca ailesinin de desteğiyle kendi işini kurdu.
16.03.2022 Yaşam
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Kadının elinin değmediği bir ekonomi büyüyemez. Bir hedefimiz var; kadınlarımızın sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha fazla aktif rol almasını istiyoruz" dedi.
9.03.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade...
Kredi fırsatı! VakıfBank resmen duyurdu, 2 yıl geri ödemesiz, 10 yıl vade... Kredi kullanacaklara VakıfBank'tan güzel haber geldi. 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı sunuluyor. 10 yıl vade seçeneği ile avantajlı faiz oranlarından yararlanarak kredi çekmek mümkün. Vakıfbank , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle özellikle salgından etkilenen kadın girişimcilere ve işletme sahiplerine yönelik Kadın İşletme Kredisi’ni hizmete sundu.
9.03.2022 Ekonomi
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar...
Hibe müjdesi, binlerce kadın girişimciye güzel haber geldi! Asgari ücretin yüzde 65'i kadar... Para veriliyor, SGK resmen duyurdu! Kadın girişimcilere müjde geldi, çok sayıda ilde başladı. Şartlar belli oldu, 4 bin kadın işveren yararlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu, AB destekli 'Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi' ile yanlarında kadın istihdam edecek 4 bin kadın girişimciye, asgari ücretin yüzde 65'i kadar hibe desteği sağlayacak. Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, projenin 7 ilde uygulanacağını ve başvuruların başladığını söyledi.
24.02.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Girişimci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın girişimci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.