Kadın Cesedi

Kadın Cesedi

Son dakika kadın cesedi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın cesedi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın cesedi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Cesedi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın cesedi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.731 kadın cesedi haberi bulunmuştur. Tüm kadın cesedi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden?
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden? Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi. Peki, Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas nasıl öldü?
23.01.2024 Yaşam
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı
Dere yatağına atılmış cansız manken sandı! Yanına yaklaşınca korkunç manzarayla karşılaştı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mezit deresi kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Polise haber veren Mehmet Ali Han, "Dere yatağındaki gördüğümü cansız manken sandım. Yanına gidince gerçeği fark ettim." diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti
'Sandık Hanım'ın gizemi 54 yıl sonra ortaya çıktı! Öz kızının söyledikleri şoke etti ABD’de 1969 yılında iki polis tarafından bulunan sandık, yıllarca çözülemeyecek bir davanın sadece başlangıcıydı. Sandığın içinden çıkan cesedin kimliği yaklaşık 50 yıl sonra ortaya çıkarken talihsiz kadının kızının anlattıkları şoke etti.
5.06.2023 Dünya
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çapa yapmaya gittiği üzüm bağında annesi ve komşusu tarafından cesedi bulunan yaşlı kadının, sırtından av tüfeğiyle vurulduğu ortaya çıktı.
23.05.2023 Yaşam
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır'
Toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu'nun katiline rekor tazminat! 'Bu karar Türkiye'de emsal teşkil edecek bir karardır' Antalya'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü suçlamasıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırılan sevgilisi Veli Ünder (39), hakkında açılan manevi tazminat davasında ise toplam 1 milyon lira ödemeye mahkum edildi. Çelikten ailesinin avukatı Semih Gökpınar, "Bu karar, Türkiye'de bir rekordur. Emsal teşkil edecek bir karardır" dedi.
16.05.2023 Gündem
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti
Katilin silahı kendi sonu oldu! Dehşet saçıp intihar etti İstanbul'da 22 yaşındaki Buket Yorgancı, Aydın Altay (29) tarafından 23 Nisan'da Göktürk'teki bir evde silahla öldürüldü. Evini kiraya veren kişinin, genç kadının çıplak haldeki cesedini bulması üzerine harekete geçen Gayrettepe Cinayet Büro dedektifleri, Aydın Altay'ın izine önceki akşam Gaziosmanpaşa'da ulaştı. Polisten kaçamayacağını anlayan Aydın Altay, aynı silahla yaşamına son verdi.
26.04.2023 Gündem
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı Maç için İstanbul’a gelen İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin 6. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ituma’nın gece boyunca arkadaşlarına kendisini iyi hissetmediğini söylediği öğrenildi.
14.04.2023 Yaşam
İzmir'de kadın cinayeti! Dağlık alanda karnından vurularak öldürüldü
İzmir'de kadın cinayeti! Dağlık alanda karnından vurularak öldürüldü İzmir'in Çiğli ilçesinde dağlık alanda, karnından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bir kadın cesedi bulundu. Öldürüldüğü tespit edilen kadının cinayet şüphelisi veya şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldı.
15.02.2023 Yaşam
Öldürdükleri kadını bazaya koyup yaktılar! İstanbul'da dehşete düşüren olay
Öldürdükleri kadını bazaya koyup yaktılar! İstanbul'da dehşete düşüren olay İstanbul'un Ataşehir ilçesinde itfaiye ekipleri yangına gittikleri evde, bazanın içinde çarşafa sarılı halde yanmış kadın cesedi ile karşılaştı. Yanık cesedin yanında balta bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.
2.02.2023 Yaşam
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
Gübreden kadın cesedi çıkmıştı! Bahçede dedektörlü arama
Gübreden kadın cesedi çıkmıştı! Bahçede dedektörlü arama Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Suriye uyruklu E.Y.'nin (24) cesedinin zeytinliğe getirilen hayvan gübresinin içinden çıktığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında cesedin bulunduğu bahçede ve çiftlik evinde jandarma dedektörle suç aleti aradı. Jandarma E.Y.’nin kocasını yakalamak için çalışmalarını da sürdürüyor.
28.01.2023 Yaşam
Okul müdüründen 11 kız öğrenciye iğrenç tuzak: 2 çocuk sahibiyim, evlatlarım gibi gördüm
Okul müdüründen 11 kız öğrenciye iğrenç tuzak: 2 çocuk sahibiyim, evlatlarım gibi gördüm Ortaokulda rezalet olay ortaya çıktı. Kız öğrencilere kabus dolu dakikalar yaşattı. Okul müdürü 11 ayrı kız öğrenciyi taciz etti. Mahkemeye çıkarılan müdür '2 çocuk sahibiyim, kendi evlatlarım gibi gördüm' sözleriyle kendini savunarak tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Yaşam
Gübrenin arasında kadın cesedi buldu! 'İnsansı bir şey gördüğümü fark ettim'
Gübrenin arasında kadın cesedi buldu! 'İnsansı bir şey gördüğümü fark ettim' Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde zeytin bahçesine sermek için aldığı gübrenin içinde ceset bulan Buğra Sert, yaşadıklarını anlattı. Sert, traktörüne bağladığı kepçe gübreyi kaldırma diğer taraftan gübre almak isterken cesedin ortaya çıktığını söyledi.
26.01.2023 Yaşam
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi
Kadın cesedi bulundu, avucunda kuş tüyü olduğu öğrenildi Antalya’da inşaat halindeki metruk binaların bulunduğu çalılık alanda 30’lu yaşlardaki bir kadına ait ceset bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin ayaklarında kırıklar olduğu, avucunda ise kuş tüyü bulunduğu belirtildi.
23.01.2023 Yaşam
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir'in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Yaşam
Cinsel saldırıda bulundu, bıçaklayıp cesedini yaktı! Caniye müebbet hapis
Cinsel saldırıda bulundu, bıçaklayıp cesedini yaktı! Caniye müebbet hapis İzmir’in Buca ilçesinde 12 Temmuz 2016 tarihinde bıçaklanarak öldürülen ve cesedi baza içerisinde yanmış halde bulunan Sibel Çelik’in (24) ölümüyle alakalı kırmızı bültenle aranan şüpheli Halil Yılmaz, 6 yıllık sürecin ardından kaçtığı Almanya’dan Türkiye’ye getirilip yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
16.01.2023 Yaşam
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler Yetkililer, bir benzin istasyonu çalışanının vurularak öldürülmesi ile ilgili baş zanlı Torrey Moore'a ait bir daireyi ararken, korkunç manzarayla karşılaştı. 8 aylık hamile kadının evde çürümüş cesedi ortaya çıktı.
13.12.2022 Dünya
Muğla'da sulama kanalında kadın cesedi bulundu
Muğla'da sulama kanalında kadın cesedi bulundu Muğla'nın Fethiye ilçesinde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında Fettahna İlden'in (77) cesedi bulundu.
13.09.2022 Yaşam
Şişli'de binanın merdiven korkuluklarına asılı kadın cesedi bulundu
Şişli'de binanın merdiven korkuluklarına asılı kadın cesedi bulundu Şişli'de 5 katlı binanın üçüncü katında bir kadın merdiven korkuluklarına asılı şekilde ölü olarak bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
12.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Cesedi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın cesedi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.