Kabin

Kabin

Son dakika kabin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.850 kabin haberi bulunmuştur. Tüm kabin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Ankara-Diyarbakır’ ve ‘Ankara-Tatvan’ hatlarında yemekli ve yataklı vagonlardan oluşan yeni turistik trenlerin sefere başlamaya hazırlandığını duyurdu.
1.03.2024 Gündem
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı?
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı? Pegasus'un ücretsiz sunduğu kabin bagajı hakkını ekonomi sınıfı biletlerden kaldıracağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasının ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.02.2024 Ekonomi
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil
Taksicilerden kabinli araç talebi! Panik butonu yeterli değil İzmir’de taksici Oğuz Erge’nin canice öldürülmesi, Konya’da Ali Osman Gezginç’in yolcusu tarafından bıçaklanması sonrası bu işi senelerdir yapan insanlarla konuştuk. Taksi şoförlerinin güvenliğinin sağlanması için sadece kamera sistemi ve panik butonunun yeterli olmayacağının altını çizen sürücüler, tek bir ağızdan aynı şeyi söyledi.
7.02.2024 Gündem
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin Uçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı
Hosteslere şeffaf bluz giyme kararı! İç çamaşırlarının fotoğrafını paylaşınca skandal patladı Dünyaca ünlü bir havayolu şirketi, uzun yıllar sonra kabin memurları için yeni ve modern bir üniforma tasarlattırma kararı almıştı. Ancak yeni kreasyon içinde yer alan, 'transparan bluzlar' kadın çalışanların büyük tepkisiyle sonuçlandı.
9.12.2023 Dünya
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! 1600 yıl öncesine ait...
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! 1600 yıl öncesine ait...  Karabük’ün eskipazar ilçesinde Hadrianopolis Antik Kenti'nde 20 yıldır süren kazı çalışmaları kapsamında bir yapı içerisindeki mutfak bölümü ortaya çıkarıldı. Yapılan incelemede mutfakta 1600 yıl öncesine ait olduğu düşünülen tohumlar bulundu.
10.11.2023 Yaşam
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! 599 liradan başlıyor
THY'den yeni kampanya! 599 liradan başlıyor Türk Hava Yolları 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerle 6 Şubat 2024-4 Nisan 2024 tarihleri arasında 599 liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak.
3.10.2023 Ekonomi
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum Lufthansa Havayolları CEO’su Jens Ritter, Almanya ile Orta Doğu arasındaki gidiş-dönüş seferinde uçuş görevlisi olarak çalıştı ve yolculara hizmet verdi.
28.08.2023 Dünya
Ataşehir'de korkunç olay! İş yeri sahibi cam blokların altında kaldı
Ataşehir'de korkunç olay! İş yeri sahibi cam blokların altında kaldı Ataşehir'de duş kabini yapan bir iş yerinde cam blokların üzerine devrilmesi sonucu iş yeri sahibi hayatını kaybetti.
14.08.2023 Yaşam
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler?
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler? Türk Hava Yolları Kabin memuru alımına başlıyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan alım haberinden sonra kabin memuru olmak isteyenler de araştırmalarına hız verdi. "THY Kabin memuru başvuru ne zaman", "Kabin memuru şartları nedir?" soruları gündeme geldi. 2023 THY kabin memuru alım detayları haberimizde.
7.08.2023 Gündem
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül
Kurabiyeleri bayatlasa da yiyebilirsiniz! İşte altın formül Bayatlamalarından endişe etmeden artık istediğiniz kadar kurabiye yapabilirsiniz. Hiçbir şey, bayat bir kurabiyeyi ısırmak kadar kötü olamaz. Peki, size kurabiyelerinizi canlandıracak ve yeniden yumuşak, lezzetli pişmiş atıştırmalıklar sunacak bir tüyodan bahsetsek; ekmek!
1.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kabin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.