Japonya Başbakanı

Japonya Başbakanı

Son dakika Japonya Başbakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Japonya Başbakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Japonya Başbakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Japonya Başbakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan japonya başbakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 718 japonya başbakanı haberi bulunmuştur. Tüm japonya başbakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japonya depreminde ölü sayısı 100 oldu
Japonya depreminde ölü sayısı 100 oldu Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Ishikawa bölgesini merkez alan 7.6’lık depremde hayatını kaybedenlerinin sayısının 100 olduğunu duyurdu.
6.01.2024 Dünya
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
Dünyanın gözü G20 Zirvesi'nde! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Delhi'de peş peşe görüşmeler gerçekleştiriyor.
8.09.2023 Gündem
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Hakan Fidan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi
Bakan Hakan Fidan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile telefonda görüştü. Erdoğan, Kishida'yı Türkiye'ye davet etti. Erdoğan daha sonra Sırp mevkidaşı ile görüştü.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Japonya Başbakanı'na Türkiye daveti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Japonya Başbakanı'na Türkiye daveti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile telefonda görüştü. Erdoğan, Kishida'yı Türkiye'ye davet etti.
6.07.2023 Gündem
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi
Ressam Orhan Albaş kimdir? Alibeyköy Mısır Heykeli’ni yapan ressamın biyografisi Alibeyköy'ün ortasına ucundan su fışkıran mısır heykeli yapan Ressam Orhan Albaş merak konusu oldu. Peki, Orhan Albaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.10.2023 Gündem
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Kuzey Kore’den balistik füze denemesi
Kuzey Kore’den balistik füze denemesi Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.
19.03.2023 Dünya
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Zeljko Komsic ile Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Öte yandan, Japonya, İtalya ve Etiyopya Başbakanları ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı telefonla Erdoğan'ı arayarak deprem nedeniyle taziye dileklerini iletti.
17.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Kuzey Kore 3 füze ateşledi, Japonya'nın üç eyaletinde alarm verildi
Kuzey Kore 3 füze ateşledi, Japonya'nın üç eyaletinde alarm verildi Kuzey Kore'nin biri kıtalararası balistik füze olduğu değerlendirilen 3 füze ateşlediği bildirildi. İlk füzenin takip ettiği yörüngenin risk oluşturması nedeniyle Japonya'nın Miyagi, Yamagata ve Niigata eyaletlerinde ulusal acil uyarı sistemi alarm verdi. Bölge sakinlerine güvenli alanlara sığınma çağrısı yapılırken, tren seferleri de geçici olarak askıya alındı.
3.11.2022 Dünya
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin ülkenin doğu ve batı kıyılarından farklı türlerde en az 10 füze fırlattığını açıkladı. Füzelerden birinin Ulleung Adası yakınına düşmesi nedeniyle Güney Kore'de hava saldırısı alarmı verildi.
2.11.2022 Dünya
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı
Kuzey Kore 2 yeni balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru 2 yeni balistik füze ateşlediği bildirildi. Son iki hafta içinde 6. füze denemesini gerçekleştiren Pyongyang yönetimi, 2022 yılının başından bu yana 24. füze testini yapmış oldu.
6.10.2022 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya temasları kapsamında Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Tsugio Mitsuoka ile bir araya geldi.
26.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’le görüşmesi başladı.
21.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu’na katılmak üzere geldiği ABD’nin New York kentinde, çok sayıda kritik görüşme gerçekleştirdi.
20.09.2022 Siyaset
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir?
Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir? Moon Tarikatı nedir? suikast sonucu hayatını kaybeden Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe için bugün başkent Tokyo’da cenaze töreni düzenlenirken, Shinzo Abe’yi öldüren Tetsuya Yamagami, ifadesinde yer alan bilgilere göre “Ailesinin dağılmasına yol açan dini bir örgütle olan bağlantısı" nedeniyle Şinzo Abe'ye kin güttüğü iddia söylemişti. Peki, Shinzo Abe suikasti nasıl oldu, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe kimdir?
12.07.2022 Dünya
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’
Şinzo Abe suikastı Japonya'yı karıştırdı! İşte 5 maddede ‘Moon tarikatı’ Japonya'nın Nara kentinde suikaste uğrayan eski Japonya Başbakanı Şinzo Abe’nin katilinin açıklamalarıyla gündeme gelen ‘Moon tarikatı’ bir anda yeniden dünyanın ilgi odağı oldu. ‘Dünya Barışı ve Birleşmesi için Aile Federasyonu’ ya da kısa adıyla ‘Birleşme Kilisesi’ diye anılan yapı, 1954’te bugünün Kuzey Kore’sinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğan Sun Myung Moon tarafından kuruldu.
12.07.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü?
Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Japonya eski başbakanı Shinzo Abe silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Dünya gündemini sarsan suikast sonrasında saldırganın kimliği ve Japonya eski başbakanı Şinzo Abe’nin neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Japonya eski başbakanı Şinzo Abe kimdir? Şinzo Abe neden öldürüldü? Şinzo Abe’yi kim öldürdü? İşte detaylar…
8.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Japonya Başbakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki japonya başbakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.