Füze

Füze

Son dakika füze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan füze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını füze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Füze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan füze gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.227 füze haberi bulunmuştur. Tüm füze haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar var
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar varİsrail'in başkenti Tel Aviv'in merkezinde, ABD Büyükelçiliği yakınlarında insansız hava aracı (İHA) nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişinin hayatını kaybettiği ve dört kişinin de yaralandığı bildirildi. Suudi Arabistan merkezli El Arabiya, Saldırının Husiler tarafından düzenlendiğini duyurdu ve İsrail'e bir balistik füze dört İHA ateşlendiğini iddia etti.Tel Aviv Belediye Başkanı Ron Huldai, gece yarısı meydana gelen ölümcül saldırının ardından kentin "yüksek alarm durumuna geçtiğini" bildirdi.
19.07.2024Dünya
İsrail'den Gazze'de yeni katliam! Güvenli alan vuruldu: en az 70 can kaybı
İsrail'den Gazze'de yeni katliam! Güvenli alan vuruldu: en az 70 can kaybıGazze'deki Sivil Savunma Birimi'ne göre İsrail’in “güvenli olduğunu” iddia ettiği El-Mevasi bölgesine düzenlediği saldırıda en az 71 kişi öldü, yaralı sayısının da 289 olduğu bildirildi.
13.07.2024Dünya
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli oldu
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli olduNATO’nun Washington’da yapılan zirvesinde Sonuç Bildirgesi açıklanırken, Türkiye’nin önem verdiği birçok konunun zirvenin sonuç bildirgesine yansıdığı görüldü. Diplomatik kaynaklar NATO’nun 2025'ten sonra yapılacak ilk zirvesinin Türkiye’de yapılacağına dikkat çekerken, Türkiye’nin öncelik verdiği NATO’nun terörizmle mücadeledeki katkıları ve izleyeceği strateji hakkındaki belgenin güncellendiğini belirtti. Ayrıca yine Türkiye’nin önceliklerinden olan müttefiklerin birbirlerine yaptırım uygulamamaları gerektiği yönünde Vilnius Zirvesi’nde alınan karar yeniden teyit edildi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinİsrailli yöneticilerin muhtemelen bir savaşta Lübnan’ı ‘taş devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir İsrail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaşlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çağrıları yapmaya başladı.
28.06.2024Dünya
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?
3. Dünya Savaşı Hakan Fidan açıklaması! Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı, Güney Kore, ABD ve Japonya ile 3. Dünya Savaşı çıkacak mı?Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'deki katliamları ve Rusya-Ukrayna savaşının 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini söyledi. "Dünya bu senaryoyu ciddiye almalı, böyle bir risk var" dedi. Bakan Fidan, Netanyahu hükümetinin, Hamas'ı bahane ederek Filistin işgalini meşrulaştırmak istediğini de söyledi. İsrail, İran, Lübnan, ABD, Rusya, Çin ve Kuzey Kore arasında karşılıklı tehditler “3. Dünya Savaşı mı çıkıyor?” sorusunun sorulmasına yol açtı. Peki, 3. Dünya Savaşı çıkar mı?
27.06.2024Dünya
Netanyahu savaş kabinesini feshetti
Netanyahu savaş kabinesini feshettiİsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırıları 255 gündür devam ederken, dünya gözlerini yeni bir gerilimin patlak verdiği İsrail-Lübnan sınırına çevirdi. Uzmanlar Lübnan'ın güney sınırında yapılacak bir yanlış hesaplamanın daha geniş bir çatışmayı tetikleyebileceği yönünde "çok gerçek" bir risk olduğunu hatırlatırken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bugün savaş kabinesini feshetti.
17.06.2024Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!Mini akıllı seyir füzesi Bayraktar KEMANKEŞ, ikinci testi başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından KEMANKEŞ'in yeni görüntülerini paylaştı.
13.06.2024Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabetBaykar, Türkiye'nin yeni SÜPERSONİK FÜZESİ İHA-230 ile atış testi yaptı ve hedefleri tam isabet vurdu. İşte o detaylar...
4.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Darbe ve muhtıra dönemi kapandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Sempozyumu gerçekleştirdiğimiz eski adıyla Yassıada'yı milletimizin adlandırmasıyla Yaslı Ada'yı verdikleri kararlarla demokrasimizin utanç adasına, hüzün adasına dönüştürenleri de bugün bir kez daha nefretle anıyoruz. Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
27.05.2024Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.05.2024Gündem
Muhammed Muhbir (Mokhber) kimdir, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, nereli?
Muhammed Muhbir (Mokhber) kimdir, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, nereli?Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçmesi beklenen Muhammed Muhbir Dezfuli dünya gündemi tarafından yakından takip ediliyor. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerine geçecek ismin kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Muhammed Muhbir kimdir, Muhammed Muhbir Dezfuli kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
20.05.2024Magazin
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!Hava ve Deniz Kuvvetleri unsurları arasında müşterek çalışabilirlik usullerinin denenmesi amaçlanan Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatına katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "Yerli ve milli imkan ve kabiliyetler ile inşa edilmiş olan çok sayıda platformumuz ve platformlarımıza entegre radar, elektro-optik, mühimmat, alt sistem, faydalı yük, elektronik bileşen ve yazılımlarımız ile savunma sanayimiz tarafından geliştirilen birçok yerli ve milli ürün de yer almaktadır" dedi.
15.05.2024Gündem
ABD'den Ukrayna'ya 400 milyon dolarlık silah desteği
ABD'den Ukrayna'ya 400 milyon dolarlık silah desteğiABD Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’ya yapılacak 400 milyon dolarlık yeni silah ve teçhizat paketini açıkladı.
11.05.2024Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024Gündem
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildiBayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024Dünya
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntülerİsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntülerİsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyorDünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladıBaykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladıBaykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024Vatan TV
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştır
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran açıklaması: Gerekli girişimler yapılmıştırİran'ın İsrail'e yönelik İHA ve füze saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
14.04.2024Gündem
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024Gündem
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyetiİsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Füze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki füze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.