İzzeddin El-Kassam Tugayları

İzzeddin El-Kassam Tugayları

Son dakika İzzeddin el-Kassam Tugayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzzeddin el-Kassam Tugayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzzeddin el-Kassam Tugayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzzeddin El-Kassam Tugayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izzeddin el-kassam tugayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 izzeddin el-kassam tugayları haberi bulunmuştur. Tüm izzeddin el-kassam tugayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi Lübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024 Dünya
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu
İsrail’i ayağa kaldıran görüntü! Suikast girişimlerinin hepsinden sağ kurtuldu Hamas'ın İsrail'e karşı son yılların en büyük operasyonunu düzenlemesi ile adı bir kez daha gündeme gelen Deif'in akıbeti belli oldu. Mossad'ın ölüm listesinde ilk sıralarda olan ve defalarca suikast düzenlediği Deif'in görüntüleri İsrail kamuoyunda şok etkisi yarattı.
20.12.2023 Dünya
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı
Gazze ablukada! 7 Ekim’den bu yana bir ilk yaşandı İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.
15.11.2023 Dünya
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek
İsrail'den skandal çağrı: İsrailli olmayan kişiler terörist ilan edilebilecek İsrail Meclisinde yapılan oylamada, İsrailli olmayan kişilerin "terörist" olarak ilan edilmesine imkan tanıyan yasa onaylandı. Ayrıca Hamas Sözcüsü yaptığı açıklamada Gazze'de 5 günlük ateşkes için İsrailli 70 çocuk ve kadını serbest bırakmaya hazır olduklarını bildirdi.
13.11.2023 Dünya
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış
Hamas'ın saldırısının detayları ortaya çıktı: Her şey 2 yıl önce başlamış Hamas'ın üst düzey birkaç isminin 2 yıl önce hazırlamaya başladığı saldırı planı, 7 Ekim sabahına kadar bunu uygulayacak kişiler tarafından bile bilinmiyordu. Sabah 04:00'dan önce ilk talimat geldi ve her şey değişti...
7.11.2023 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle böyle imha etti
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle böyle imha etti Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde İsrail’e ait zırhlı araçların roketle imha edildiği anlara ait görüntüleri yayınladı.
1.11.2023 Dünya
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle imha etti
Hamas, İsrail’e ait zırhlı araçları roketle imha etti Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nde İsrail’e ait zırhlı araçların roketle imha edildiği anlara ait görüntüleri yayınladı.
1.11.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali Gazze'de sivil halka yönelik İsrail katliamı devam ederken bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu 'Kara operasyonu yapılacak ancak zamanlaması ortak karar olacak' açıklamasında bulundu.
25.10.2023 Dünya
İsrail bu kez hastanenin yakınını vurdu
İsrail bu kez hastanenin yakınını vurdu İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Al-Quds Hastanesi’nin yakınına hava saldırısı düzenledi. 8 bin Filistinlinin bulunduğu hastane ve yakınında can kaybı bildirilmedi.
18.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike!
Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası tarihi Kapalıçarşı'da gizli tehlike! İstanbul'un en önemli tarihi yapılarından Kapalıçarşı'da açıkta duran kablolar görüntü kirliliği yaratırken, yangın riskini de beraberinde getiriyor. En son yaşanan sağanak yağışla sular altında kalan Kapalıçarşı için Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa, "Su kısa devre yaratıyor. Kablolarda aşırı ısınmadan dolayı tutuşma ve yangın meydana geliyor. Bu da elektrik kaynaklı bir yangına yol açıyor. Kablo demetleri özellikle Kapalıçarşı gibi eski binaların içinde çok fazla miktarda karşı karşıya kaldığımız risklerden bir tanesi" dedi.
9.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Orta Doğu'daki kriz petrol fiyatlarını vurdu
Orta Doğu'daki kriz petrol fiyatlarını vurdu İsrail-Filistin arasındaki gerilim, brent petrole de yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı yüzde 5'e yakın yükseldi ve 90 dolara yaklaştı.
9.10.2023 Ekonomi
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bir noktayı vurdu
İsrail, Gazze'de Hamas'a ait bir noktayı vurdu İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Hamas'a ait bir noktayı bombaladı.
6.08.2020 Dünya
İsrail'den Gazze'nin güneyine hava saldırısı
İsrail'den Gazze'nin güneyine hava saldırısı İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyinde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait noktalara saldırı düzenledi.
5.02.2020 Dünya
İsrail hava saldırısıyla Gazze'yi vurdu
İsrail hava saldırısıyla Gazze'yi vurdu İsrail hava saldırısıyla Gazze Şeridi'nde Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait hedefleri vurdu.
16.01.2020 Dünya
Kassam Tugaylarından 'İsrail İHA'sını ele geçirdik' açıklaması
Kassam Tugaylarından 'İsrail İHA'sını ele geçirdik' açıklaması Hamas'a bağlı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde İsrail'e ait bir insansız hava aracının (İHA) ele geçirildiğini duyurdu.
10.09.2019 Dünya
AB'den skandal Gazze açıklaması
AB'den skandal Gazze açıklaması İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yaptığı hava saldırıları sonucu şehit düşen Filistinli sayısı 17'ye, yaralı sayısı ise 110'a yükselirken, Avrupa Birliği (AB), Gazze'den İsrail'e yönelik roket atışlarının acilen sonlandırılması çağrısında bulundu.
5.05.2019 Dünya
İsrail ordusunun Gazze'ye saldırısında 2 Filistinli hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Gazze'ye saldırısında 2 Filistinli hayatını kaybetti İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nin doğusuna düzenlediği saldırıda can kayıpları var.
5.05.2019 Dünya
İsrail Gazze'yi vurdu!
İsrail Gazze'yi vurdu! İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıda Filistinli bir genç şehit oldu.
4.05.2019 Dünya
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu
İsrail Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu İsrail, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu.
27.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İzzeddin El-Kassam Tugayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izzeddin el-kassam tugayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.