İstanbul Emniyet Müdürü

İstanbul Emniyet Müdürü

Son dakika İstanbul Emniyet Müdürü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Emniyet Müdürü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Emniyet Müdürü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Emniyet Müdürü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul emniyet müdürü gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.049 istanbul emniyet müdürü haberi bulunmuştur. Tüm istanbul emniyet müdürü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul Adalet Sarayı'nda polis noktasına silahlı saldırı girişiminde bulunulmuş ve saldırganlar polis ekiplerince etkisiz hale getirilmişti. Çağlayan Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Teröristleri lanetliyorum. Milletimize geçmiş olsun. GBT kontrolü sırasında polislerden kaçmak istiyorlar. D noktasından kaçıp C noktasına geliyorlar. Çatışmada iki terörist öldürüldü. Kahraman polisimizin özellikle kararlılığı ile hain terör saldırısı önlenmiş oldu." dedi.
6.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak
İstanbul Valisi Gül'den kaçak göçmen açıklaması: Kısa bir zamanda Türkiye'nin gündeminden çıkacak İstanbul Valisi Davut Gül ile Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, sabah namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Vali Gül ilçede çalışmaları devam eden projeleri Belediye Başkanı Poyraz ile ziyaret ederek, bilgi aldı. Gül, "Kısa bir zamanda kaçak göçmen konusu İstanbul'un ve Türkiye'nin gündeminden çıkacak" dedi.
30.07.2023 Gündem
İstanbul'da Şampiyonlar Ligi alarmı: 15 bin 850 polis görev yapacak
İstanbul'da Şampiyonlar Ligi alarmı: 15 bin 850 polis görev yapacak İstanbul polisi, bugün İtalya’nın İnter ve İngiltere’nin Manchester City takımları arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde alarma geçti.
10.06.2023 Gündem
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
17.03.2023 Gündem
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı İstanbul'da çok sayıda adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 161 şüpheli gözaltına alındı. 'Kökünü Kurutma' adı verilen operasyonda, adreslere kokain servisi yapan 24 taksi şoförü de yakalandı. Operasyon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı konuşma sonrası başladı.
14.03.2023 Gündem
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı
Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te 2 polisi vurdu! Saldırgan yakalandı İstanbul Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurdu. Saldırganın bindiği taksinin şoförüne silahını gösterip "Bana iyi davrandın yoksa seni de öldürecektim" dediği öğrenildi. Polisler, kaçan saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlendi. Saldırgan Güven Güler isimli şahıs yakalandı. Saldırganın viyadük altında saklandığı kaydedildi.
19.09.2022 Yaşam
İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı programı
İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı programı İstanbul Valiliğince Mimar Sinan Üniversitesi Rektörlük binasında 30 Ağustos Zafer Bayramı programı düzenlendi.
29.08.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı
15 Temmuz şehitleri kabirleri başında anıldı   Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar kabirleri başında anıldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi
15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileri bir araya geldi. Programda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya," Darbe girişimi, aslında bir işgal girişimi olduğu apaçık ortada. Hain terör örgütü FETÖ, gözü dönmüş bir şekilde, Allah'tan korkmadan, milletten utanmadan uçaktan, tanktan bombaları, tüfeklerden mermileri aziz milletimizin üzerine yağdırdılar." dedi.
14.07.2022 Gündem
Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Kadir Kemik Pendik’te son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit şehidi Uzman Çavuş Kadir Kemik Pendik’te son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde görevi sırasında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Kemik, Pendik'te son yolculuğuna uğurlandı.
16.06.2022 Gündem
Esenyurt'ta çocuğa istismar iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! Linç etmek istediler
Esenyurt'ta çocuğa istismar iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! Linç etmek istediler Esenyurt'ta 10 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği öne sürülen şüpheli linç edilmek istendi. Olayların büyümesi üzerine İstanbul valisi ve emniyet müdürü de bölgeye gitti. Polis, şüpheli güvenlik çemberiyle gözaltına aldı.
31.05.2022 Yaşam
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü, Cumhuriyet Anıtı'nda yapılan törenle kutlandı. İstanbul Vali Yardımcısı ve İstanbul Emniyet Müdürü, beraberlerindeki heyetle birlikte Taksim Meydanı'nda kurulan polis çadırını gezdi.
10.04.2022 Yaşam
Vali Yerlikaya duyurdu! 5 bin 563 kişi yakalandı
Vali Yerlikaya duyurdu! 5 bin 563 kişi yakalandı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'un 2021 yılı asayiş rakamlarını açıkladı. Yerlikaya, "2021 yılında, terör örgütlerine karşı toplam 2 bin 769 operasyon düzenledik. Bu operasyonlarda 5 bin 563 şahsı yakaladık. 737 şahıs tutuklandı" dedi.
14.01.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni
İstanbul Valiliği'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü İstanbul Valiliği'nde de tören düzenlendi. Törende İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tebrikleri kabul etti.
30.08.2021 Gündem
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, kanser tedavisi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden amcası Hüseyin Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.
8.08.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, 15 Temmuz fotoğraflarından oluşan sergiyi açtı
TBMM Başkanı Şentop, 15 Temmuz fotoğraflarından oluşan sergiyi açtı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Bugüne kadar yaşadığımız türden bir anlayışla millet iradesine doğrudan kasteden bir hamle yapma imkanı Türkiye'de kalmamıştır. Buna millet müsaade etmez ve millet bu işin esas sahibi olduğunu artık göstermiştir." dedi.
14.07.2021 Gündem
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Taksim'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Bir eserimiz daha yükseliyor
Taksim'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Bir eserimiz daha yükseliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan Taksim Camii'ne geldi. Taksim Camii'nde ilk ezan okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Hızla bir eserimiz daha yükseliyor. O da Barbaros Bulvarı üzerinde Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ni inşa ediyoruz, onu da kısa zamanda inşa edeceğiz. Orası da adeta bir mabetsiz beldedir. İnşallah orayı da mabetsiz olmaktan çıkarıp, Müslümanların ibadet edebildiği yerleri hazırlayacağız." dedi.
28.05.2021 Gündem
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var'
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmalarına ilişkin 'Burada uluslararası bir operasyon var.' ifadesini kullandı. Soylu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin suçluyla suçsuzu, haklıyla haksızı, devlete ihanet edenle bu devlete ve millete tabi olanı en iyi bilen anlayışa sahip olduğunu ifade ederek, "Alır, getirir ve adalete teslim eder, bu kadar açık. Bu bir operasyondur, bu operasyon devam ediyor.' dedi.
20.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Sokağa çıkma kısıtlamasında son dakika gelişmesi yaşandı. İçişleri Bakanlığı 81 ile yeni genelge gönderdi. Genelgeye göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.
15.05.2021 Gündem
Bakan Soylu: 17 Mayıs günü ne olacağını vatandaşımızla paylaşırız
Bakan Soylu: 17 Mayıs günü ne olacağını vatandaşımızla paylaşırız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "17 Mayıs 05.00'e kadar bu tedbirlerimiz geçerli. Merak etmeyin, 17 Mayıs 05.00'ten sonra Bilim Kurulu var, Sağlık Bakanlığımız var, ardından kabinemiz var. Kabinemizde verilecek karara kadar da 17 Mayıs günü ne olacağı, nasıl, ne şekilde, olacağı hususunu vatandaşımızla paylaşırız" dedi.
12.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Emniyet Müdürü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul emniyet müdürü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.