15 Temmuz

15 Temmuz

Son dakika 15 temmuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 temmuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 temmuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Temmuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 temmuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.545 15 temmuz haberi bulunmuştur. Tüm 15 temmuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğiz
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türklüğün onurunu çiğnetmeyeceğizKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu.
20.07.2024Gündem
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyor
Adana Yüreğir'de polis suçlulara göz açtırmıyorAdana’da Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü, 9-15 Temmuz tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 78 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Adana
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 TemmuzPopüler tıkla-kazan oyunlarından biri olan Rocky Rabbit’e ilgi her geçen gün artıyor. Rocky Rabbit, yeni oyunlar arasında hızla yükselişe geçti. Peki, Rocky Rabbit nedir ve nasıl ödül kazanılır? 18 Temmuz 2024 için özel kombo kartları neler?
18.07.2024Ekonomi
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adama dehşeti yaşattı!
Bayat ekmek toplayan 81 yaşındaki adama dehşeti yaşattı!İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla darbetti. O anlar bir işyerinin güvenlik kamera tarafından anbean görüntülenirken, jandarma tarafından gözaltına alınan Kemal S., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
17.07.2024Gündem
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadı
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin davada Yargıtay cezaları onadıYargıtay, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Genelkurmay çatı davasında, sözde Yurtta Sulh Konseyi üyesi 17 sanığa verilen 138'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
17.07.2024Gündem
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladı
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 6 hükümlüyü yakaladı.
16.07.2024Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kimsenin Türkiye'ye demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyiz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Kimsenin Türkiye'ye demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Dünyada bedeli en ağır ödenmiş demokrasi Türkiye demokrasisidir. Onun için kimsenin Türkiye'ye parmak sallayarak demokrasi dersi vermesine müsaade etmeyiz" dedi.
16.07.2024Gündem
MasterChef kim kazandı? 15 Temmuz MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?
MasterChef kim kazandı? 15 Temmuz MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? MasterChef All Star'da ana kadro şekilleniyor. Zeynep, Hakan ve Onur'un ardından MasterChef'te ana kadroya girecek 4. yarışmacı bu akşam belli oldu. Kıran kırana mücadelelerin ardından şefler tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda bir yarışmacı 4. önlüğün sahibi oldu. İşte 15 Temmuz 2024 MasterChef kim kazandı?
16.07.2024Magazin
15 Temmuz direnişinin 8. yıl dönümünde 90 bin camide selalar okundu
15 Temmuz direnişinin 8. yıl dönümünde 90 bin camide selalar okunduDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında saat 00.13 itibarıyla 81 ildeki 90 bin camide aynı anda selalar okundu.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmaz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmazTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun, fikriyatı, hayat tarzı ne olursa olsun birlik ve beraberliğin her şeyi önünde olduğunu bu millet, 15 Temmuz gecesi büyük bir bedel ödeyerek ortaya koymuştur. O gece ortaya koyduğumuz en önemli kazanımlardan birisi de demokrasiye sahip çıkabilme ruhudur” dedi.
15.07.2024Gündem
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları15 Temmuz’un yıl dönümünde Börü ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ile anlamı sorgulanıyor. Peki, Börü ne demek? Börü film konusu nedir?
15.07.2024Gündem
15 Temmuz: Milletin Zaferi... 81 ilde yüz binler şehirleri dualarla andı
15 Temmuz: Milletin Zaferi... 81 ilde yüz binler şehirleri dualarla andı15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, Türkiye'nin 81 ilinde etkinlikler gerçekleştirildi. Yüz binlerce kişi şehitlikleri ziyaret etti, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. 15 Temmuz'un yıldönümünde FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı direnirken şehit olanlar için camilerde mevlit okutuldu. İşte detaylar...
15.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladı
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladıGaziantep'in Araban ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 8. yıldönümü Araban Mezarlığındaki Şehitlik ziyareti ile başladı.
15.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz da spor etkinlikleri düzenledi
Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz da spor etkinlikleri düzenlediGaziantep Şahinbey Belediyesi 15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına spor etkinlikleri düzenledi.
15.07.2024Gaziantep
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğruyor!
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğruyor!15 Temmuz darbe girişiminin sembol isimlerinden Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabri, şehadetinin 8. yıl dönümünde ziyaretçi yoğunluğu yaşıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, Halisdemir'in mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua ediyor.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz selası saat kaçta okunacak, sela ne zaman okunur 15 Temmuz? Sela neden 00.13 te okunacak?
15 Temmuz selası saat kaçta okunacak, sela ne zaman okunur 15 Temmuz? Sela neden 00.13 te okunacak? 15 Temmuz selası kaçta okunuyor, 15 Temmuz'da sela ne zaman okunacak 2024? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yurt genelinde anılacak. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin yıldönümünde Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonuyla tüm camilerde sela okunacak.
15.07.2024Gündem
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacak
Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Bu millet kahramanlarını asla unutmayacakÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, "15 Temmuz; istikbalimiz için teröre, darbecilere, emperyalistlere, geleceğimize pranga vurmak isteyenlere karşı söylediğimiz söz, sıktığımız yumruk, vatan evlatlarının omzunda yükselen şanlı bir zaferdir" dedi.
15.07.2024Gündem
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

15 Temmuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 temmuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.