11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yurdun büyük bir bölümünde kar bekleniyor. Kar beklentisi öğrenciler arasında tatil beklentisine neden oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 11 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi olacak? Hangi illerde okullar tatil?
10.01.2024 Eğitim
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir!
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir! İstanbul'da yarın ıkullar tatil edilir mi sorusu muhtemel kar yağışıyla birlikte gündeme geldi. Sağanak yağış ve fırtınanın etkili olduğu kentte vatandaşlar güçlükle adım atabildi. Öğrenciler ve veliler ise 18 Aralık Pazartesi okulların tatil olup olmayacaını araştırmaya başladı. İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarısını daha önce yapmıştı. Meteoroloji de soğuk hava dalgasının Edirne ve Trakya'dan giriş yaptığını, kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediğini açıkladı. Hava durumu tahminlerine göre Pazar gecesinden itibaren yağışın etkisinin artırıacağı belirtiliyor. Peki 18 Aralık İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul kar yağışı ne zaman olacak? Detaylar haberimizde.
19.12.2023 Gündem
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
6 Ekim'de okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar açık mı? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu okullar tatil mi 2023?
6 Ekim'de okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar açık mı? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu okullar tatil mi 2023? 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu okullar tatil mi, İstanbul’da yarın okullar açık mı? 30 Ekim 1918'de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması sebebiyle İtilaf Devletleri'ne bırakılan İstanbul'da işgal, 6 Ekim 1923'te Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu İstanbul'a girişiyle sona erdi. O tarihten itibaren her yıl İstanbul’da 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu olarak coşkuyla kutlanıyor. 6 Ekim’in İstanbul’un Kurtuluşu olması nedeniyle öğrenciler İstanbul’da okulları 6 Ekim’de tatil mi, sorusuna yanıt arıyor. Peki, 6 Ekim okullar tatil mi 2023?
5.10.2023 Eğitim
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023?
30 Mart okullar tatil mi 2023, İstanbul’da yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi 2023? İstanbul'da okullar tatil mi, 30 Mart 2023 İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 56 il için sarı kod uyarısı yapıldı. Kar yağışının etkili olduğu illerde okulların tatil olup olmadığı ise merak konusu oldu. Peki, İstanbul'da okullar var mı 2023?
29.03.2023 Eğitim
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı!
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı! İstanbul'da kar tatili var mı merak ediliyor. 6 Şubat İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorusuna yanı arayan vatandaşlara son dakika haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Vali Yerlikaya, İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Milyonlarca öğrenci heyecanla kar yağışını bekliyordu. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul dahil pek çok kentte kar yağışı başladı. Peki 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Valilikten kar açıklaması geldi mi?
5.02.2023 Eğitim
21 Mart Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul’da yarın okullar tatil mi?
21 Mart Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul’da yarın okullar tatil mi? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği 18 Mart Cuma günü okullarda eğitime ara vermişti. Yağışlı havanın hafta sonu boyunca sürmesi nedeniyle 21 Mart Pazartesi günü İstanbul’da okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Gözler İstanbul Valiliğinden gelecek açıklamaya çevrilirken Meteoroloji’nin uyarıları da dikkatle takip ediliyor. Peki, 21 Mart Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul’da yarın okullar tatil mi? İşte detaylar…
20.03.2022 Gündem
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 9-13 Mart'ta Marmaray seferlerinin saat 02.00'ye kadar devam edeceğini duyurdu. 
9.03.2022 Gündem
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir'
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir' İstanbul için AKOM'dan kritik açıklama geldi. AKOM kar yağışı için önlemlerini aldı. AKOM Meteoroloji Mühendisi Osman Çaylak "Perşembe sabah 05.00'ten sonra etkili olmasını bekliyoruz. Perşembe günü tam gün kar yağışı olacak. Çarşamba için zaten karla karışık yağmur yağacak diye uyarılar yapılmıştı. Çarşamba günkü yağışlar çok etkili olmayacak. 1987 yılı özel bir yıldı. Şu anki beklenen durum mart ayı ortalamalarının üzerinde 87 kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir gibi gözüküyor." diye konuştu.
9.03.2022 Gündem
İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu!
İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul için beklenen kar yağışı için önlemler alınıyor! İstanbul Valiliği teyakkuzda! Oluşabilecek tüm olumsuzluklar tek tek değierlendirildi tedbirler alındı. İstanbul’da kar yağışı alarmı verildi. İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği yeni tedbirleri duyurdu. Peki, İstanbul’da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? 14 Mart’a kadar okullar tatil mi? Okullar kaç gün tatil? İşte İstanbul Valiliği kararları!
9.03.2022 Gündem
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller! Türkiye’nin pek çok ilinde rüzgar ve fırtına nedeniyle pek çok ilde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sinop, Bursa, Bartın ve Tekirdağ'da kuvvetli rüzgar ve fırtına meydana geldi. Valilikler de peş peşe duyurdu. Bütün eğitim kurumlarında bugün 1 gün süreyle yüz yüze eğitim faaliyetlerine ara verildiği açıklandı. Peki, Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
30.11.2021 Eğitim
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu 6 Ekim resmi tatil mi, İstanbul’da okullar tatil mi?
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu 6 Ekim resmi tatil mi, İstanbul’da okullar tatil mi? 6 Ekim 2021 resmi tatil mi, 6 ekim okullar tatil mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbul’un Kurtuluşu 6 Ekim’de okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler tarafından sorgulanıyor.
5.10.2021 Gündem
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da kar yağacak mı? İstanbul'da okullar tatil mi? Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu ve birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da ise sağanak yağışlı ve fırtınalı hava kendisini gösterirken, vatandaşlara "tedbirli olun" çağrısı geldi. Valiliklerden "Okullar tatil edildi" açıklamaları da gelmeye başladı. İBB fırtınanın bilançosunu açıklayarak, "Rüzgar nedeniyle 128 ağaç yıkıldı. 8 araç da hasar gördü." ifadelerini kullandı.
7.01.2020 Yaşam
Son dakika haberi… 1 Ekim Salı günü İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi okullar tatil edildi!
Son dakika haberi… 1 Ekim Salı günü İstanbul'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi okullar tatil edildi! Son dakika haberine göre İstanbul’da yarın (1 Ekim Salı) eğitim-öğretime ara verilip, verilmediği valilik tarafından açıklandı. Peki, 1 Ekim Salı günü okullar tatil edildi mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi okullar tatil? Detaylar haberimizde...
30.09.2019 Gündem
İstanbul'da yarın okullar tatil mi olacak? Vali'den açıklama geldi...
İstanbul'da yarın okullar tatil mi olacak? Vali'den açıklama geldi... İstanbul'da kar yağışının başlamasıyla birlikte okulların tatil olup olmayacağı da merak konusu oldu. Milyonlarca öğrenci ve velisi İstanbul'da okullar tatil mi? Sorusunun yanıtını arıyor. İşte Vali'den gelen açıklamalar...
1.03.2018 Gündem
İstanbul’da okullar tatil mi? Cevabı belli oldu
İstanbul’da okullar tatil mi? Cevabı belli oldu Kar yağışı nedeniyle İstanbul, Sakarya, Ordu, Giresun, Rize, Niğde, Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Erzurum, Düzce, Bolu, Tokat, Hakkari, Kastamonu, Sivas, Çorum, Samsun, Karaman, Kocaeli, Karabük, Zonguldak ve Konya'da bazı okullarda yarın eğitim yapılamayacak
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi?
İstanbul'da okullar tatil mi? İSTANBUL Valisi Vasip Şahin, okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili olarak, "Daha önceki kar yağışlarında olduğu gibi, okulların tatil edilmesiyle ilgili meteorolojik verileri dikkate aldık...
29.09.2021 Gündem
13 Ocak Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi?
13 Ocak Ankara ve İstanbul'da okullar tatil mi? 13 Ocak hangi illerde okullar tatil olabilir? sorusu öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. Geçen hafta içerisinde eğitime ara verilince öğrenciler Twitter'da valilere sevgi sözcükleriyle tweet atmışlardı. Peki bu hafta ne olacak? Ankara ve İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da okullar çarşamba günü de tatil mi?
İstanbul'da okullar çarşamba günü de tatil mi? İstanbul'da okullar tatil mi? Öğrenciler İstanbul'da yoğun kar yağışı bekleniyor haberleri sonrası okulların tatil olup olmayacağını merak ediyordu. İstanbul Valiliği'nden yapılan son açıklamaya göre İstanbul'da okullar yarın tatil edildi. İstanbul'da okulların tatil edilmesi öğrencilerde büyük sevinç yarattı. İstanbul'da okulların çarşamba günü tatil olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.
29.09.2021 Gündem
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı?
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil ve bu nedenle de 23 Nisan Salı Günü birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu kapsamda noterlerde işlem yapacak da arama motorlarına yönelerek "Noterler 23 Nisan’da açık mı?" sorusuna yanıt arıyor.
23.04.2024 Yaşam
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
Kar gelmeden tatili gelebilir!  9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak?
Kar gelmeden tatili gelebilir! 9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak? Beklenen kar yağışı gelmeden tatil haberi gelebilir. Bu hafta Türkiye genelinde yaşanacka yağışlı hava Valilikleri de harekete geçirdi. 9 Ocak Salı günü kuvvetli sağanak yağışın beklendiği İstanbul'da zaman zaman kar da etkili olabilir. Meteorolojik tahminler hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini gösteriyor. Ancak bu durum uzun sürmeyecek ve kendisini güneşli bir havaya bırakacak. Kar yağışı haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanırken öğrenciler de tatil haberlerini pür dikkat takip etmeye başladı. Peki 9 Ocak okullar tatil edilir mi?
8.01.2024 Gündem
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023?
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? 4 Aralık Pazartesi İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde hissedilen deprem tedirgin yarattı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün (4 Aralık Pazartesi) ara verilince öğrenciler arama motorlarına yönelerek deprem nedeniyle okullar tatil mi, okullar yarın tatil oldu mu? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri