Gazete Vatan Logo

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Milyonlarca öğrenci heyecanla kar yağışını bekliyordu. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul dahil pek çok kentte kar yağışı başladı. Peki 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Valilikten kar açıklaması geldi mi?

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

İstanbul'da okullar tatil mi oldu, okullar ne zaman açılacak sorusu öğrenciler tarafından yanıt arıyor. Meteoroloji kar yağışı uyarı sonrası İstanbul bir süreliğine beyaz örtüye bürünecek. Pazar günü başlayan kar yağışının perşembe gününe kadar sürmesi bekleniyor. Peki İstanbul'da kar tatili gündeme gelecek mi?

Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmini sonrası gözler İstanbul Valiliğinin yapacağı açıklamalara çevrildi. Öğrenciler İstanbul'da okullar tatil mi, pazartesi günü okul var mı yok mu sorusuna yanıt ararken, kar yağışının günlerce sürmesi bekleniyor. İstanbul'da yarın okullar tatil mi olacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

VALİ YERLİKAYA'DAN KAR AÇIKLAMASI

İstanbulluları kar yağışına karşın uyaran İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Hemşehrilerim, #İstanbul'da beklenen fırtına ve kar yağışına yönelik gerekli tedbirlerimizi aldık. ✅ Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz."

AKOM'DAN UYARI!

AKOM'dan yapılan açıklamada, pazar günü sabah saatlerinden itibaren soğuk havanın etkisine girecek İstanbul'da, Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiği belirtildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA 6 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

İstanbul Valiliği kar tatili duyuruları ve Vali Ali Yerlikaya'nın açıklamaları takip ediliyor. Henüz pazartesi okulların tatil olduğuna dair resmi bir açıklama gelmedi.

Okullarda kar tatili olması durumunda haberimizdeki yerini alacak.