Gazete Vatan Logo

30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?

İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?

30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?

29 Kasım Çarşamba günü İstanbul'u etkisi altına alan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları peş peşe gelirken, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Kağıthane ilçesinde bir kişinin direk devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Megakentteki öğrenci ve veliler ise gözlerini 30 Kasım Perşembe gününe çevirdi. Okulların tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için kuvvetli yağış uyarısının yanı sıra, valilik tarafından henüz resmi bir tatil açıklaması gelmedi. Vatandaşlar, sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

İstanbul Valiliği'nin 30 Kasım okullar tatil mi sorusuna yanıt verip vermeyeceği konusundaki son dakika duyurusunu bekliyoruz. Haberimiz güncellendikçe sizlerle paylaşacağız.